• 9.369.514 stemmen

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Worth

Met onder meer: John Saxon, Tim Thomerson en Michael Worth

Plot War Wolves

Op een missie in het Midden-Oosten, wordt een legereenheid in een klein dorpje aangevallen door de lokale bevolking dat besmet is met een onbekend virus. Een half jaar later zijn de soldaten terug in de Verenigde Staten en zijn ze allen hun eigen wegen gegaan. Het virus heeft hen echter niet onberoerd gelaten. Kapitain Jake Gabriel verdringt de pijn door te vluchten in het alcoholisme, terwijl Erika Moore de verandering juist omhelst. Zij heeft drie, ook gemuteerde, medestrijders om haar heen verzameld en samen willen ze Jake als de leider van hun groep. Ondertussen maken ex-generaal Ford en sergeant-majoor Bergman jacht op de half-wolven.

avatar van 074

avatar van Draconian

Draconian

074 schreef:

dit lijkt me echt een film die ik maar oversla.

Groot gelijk. Ze kunnen er beter humor van maken.

avatar van fritsy

fritsy

lachwekkend.

of zullen al die honderdenduizenden amerikaanse verwaande tieners echt denken dat ze kunnen acteren.

avatar van badfans69

badfans69

Wat een bout film zeg, het acteer nivo is zeer laag. Verhaal lijnen zijn slecht. Volgens mij komen de actrices rechtstreeks van het uitzendburo.

avatar van thoraxz

thoraxz

Slechte film inderdaad, weinig over te zeggen, behalve dat ik hem niet aanraad.

Wat wel erg vreemd is dat Postbus7(gebruiker) zijn eerste stem gebruikt om een 5 voor deze film te geven. Is dit een geintje??

avatar van Denveen

Denveen

Haha, hier ga ik geen woorden aan vuilmaken. De poster zegt al genoeg, na tien minuten uitgezet.

avatar van Jessel

Jessel

Ik hou van dit genre, maar dit is echt een baggerfilm!!!

avatar van brave71

brave71

Ja, ik kan ook niet positief zijn over deze film.

Is gewoon allemaal erg slecht

avatar van Iets83

Iets83

een één voor het geluid! voor de rest drama!!

avatar van Legan

Legan

Alweer een low budget SciFi productie wat staat voor een matig script, ondermaatse acteerprestaties, slappe effecten, e.d. maar tevens voor redelijk vermaak. En dat is ook hier het geval.

Het bevat een engiszins onevenwichtige mengelmoes van actie, humor, drama en horror en voor diepgang hoef je hier niet te zijn, ook al probeert men dat wel met o.a. PTSS (posttraumatische stressstoornis), een soort AA (Anonieme Alcoholisten) , keuze goed en kwaad, ...Wat dat betreft komt het verhaal (en de personages) niet verder dan standaard oppervlakkigheid.

Desondanks slaagt War Wolves er toch redelijk onderhoudend te zijn en dat is vooral aan de acteerprestaties te danken welke beter zijn dan men kan verwachten van soortgelijke producties. Maar als je dan kijkt naar de lineup, dan komt dat niet echt als een verrassing. Toch zijn Saxon en Thomerson mijns inziens te oud voor hun rol.

Een degelijke Sci-Fi productie. Niet spannend, wel onderhoudend.

avatar van miccla

074 schreef:

Ik doe met je mee

avatar van Noodless

Noodless

Echt een verspilling van je tijd ! De make-up is bar slecht, zwakke acteurs, belachelijk verhaal, geen spanning, flauwe actie, geen bloedvergieten, weinig of geen humor, ....blijf eigenlijk niks meer over.

Dus een 0/10

avatar van bozman

bozman

Heb hier ook geen trek in , gezien de reacties , die meiden horen in een ander soort film thuis denk ?

avatar van Nancy1980

Nancy1980

slecht, niet het kijken waard

avatar van Zinema

Rotzooi.

Zowel het belachelijke verhaal, de matige acteerprestaties, de kloterige soundtrack en de beledigende make-up zijn erg vervelend. Ook is het erg jammer dat B-held Saxon in dit lelijk in beeld gebrachte prul opduikt.

Zonde van je tijd en niet eens van The Asylum.

Slecht.