• 9.372.610 stemmen

Alternatieve titel: Sinners and Saints

Geregisseerd door: William Kaufman

Met onder meer: Johnny Strong, Kevin Phillips en Costas Mandylor

Plot Sinners & Saints

"His city. His rules. No prisoners."

Detective Sean Riley probeert de dood van zijn zoon te verwerken en zich te focussen op zijn vrouw. Geconfronteerd met het feit dat hij waarschijnlijk geschorst wordt, werkt Detective Riley samen met de homicide detective Will Ganz, om een reeks van brute moorden, die de stad flink teistert, op te lossen. Al snel komen ze er achter dat er meer aan de hand is dan dat ze in eerste instantie hadden gedacht.

avatar van Kuwiel

Kuwiel

Film viel ondanks wat "negatieve "recensies 100 % mee .Wel een btje standaard verhaal , maar goed uitgewerkt en goed geacteerd.Film kijkt lekker weg en blijft boeien.

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Best aangenaam! buiten mijn verwachtingen om, redelijk.

*3.25

avatar van nightbreed

nightbreed

Het acteerwerk, de dialogen.... Ik ben na 30 of 40 minuten afgehaakt, ik kon er gewoon niet meer tegen.

avatar van Chris0478

Chris0478

nightbreed schreef:

Vozvrashchenie (2003) ?

Hetzelfde als je deze film gaat vergelijken met alladin van disney.

avatar van scorsese

Matige film waarin een agent een oude vriend tegenkomt, die blijkbaar diep in de problemen zit. Na een wat rommelig begin, komt het plot langzaam op gang. Geloofwaardig is het al snel niet meer (alhoewel dit niet echt storend is). Behoorlijk gewelddadig en het acteerwerk is nogal wisselend.

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

Simpele actie , goed door de gemene brandbare dodelijke killings en shootings afgewisseld met het mes...

Heerlijk om FF van te genieten.

avatar van Decec

Decec

Een goede actiefilm...

Spannend verhaal...

Prima acteerwerk...

Bekende acteur Tom Berenger...

Super HD kwaliteit...

Perfect achtergrond geluid/muziek (Dolby Digital)...

Prima camerawerk...

Heerlijk genoten...

avatar van T-man

T-man

Zeer, zeer standaard filmpje. Verhaal heeft niets om het lijf en eigenlijk is het een aan één schakeling van vuurgevechten.

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1907 stemmen

Redelijk wegkijkend actiefilmpje.

Zelden een film met zo'n slechte openingsgrap gezien trouwens, maar dat terzijde...

De actie is vooral in het eerste gedeelte wel lekker bruut, maar daarna kakt het helaas wel even teveel in wat de actie betreft. Het verhaal(tje) is maar amper sterk genoeg om dat gemis in die tussenfase te kunnen dragen en dat was best even doorbijten, maar in het laatste deel weet de film zich gelukkig wel weer te herpakken en gaan we weer knallen!

Wat het acteerwerk betreft laat iemand hier en daar wel eens een klein steekje vallen (vooral de mensen in de bijrolletjes), maar de hoofdpersonages doen het wel gewoon goed.

Het was al met al best te doen, maar Sinners & Saints zal ik mij niet bepaald lang heugen.

Film met potentieel - iets te rauw waardoor het verhaal zelf wat ten onder gaat aan kogels en vlammen.

Ik moest denken aan een kruising van Lethal Weapon en Fast and Furious. Veel potentieel, minder diepgang - maar dat hoeft ook niet in dit soort genre. Ben benieuwd wanneer er een tweede film uit komt met deze twee acteurs.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Matige B film met over het algemeen zwak acteerwerk. Vooral Johnny Strong vond ik niet te pruimen. Ook de actiescènes zijn niet echt spectaculair en zien er goedkoop uit.

avatar van DiDa

DiDa

Nieuwe interview met Johnny Strong (vanwege de premiere van Daylight's End) waar hij aangeeft dat Sinners and Saints 2 waarschijnlijk later dit jaar zal worden opgenomen:

Interview: DAYLIGHT'S END Star Johnny Strong On Making Movies And Living Life - twitchfilm.com

avatar van Gerlof1378

Gerlof1378

Stevige politie film met een aardig verhaal, mooie setting ja New Orleans blijft 1 van de mooiste steden van Amerika en ik ben er geweest ooit eens voor mijn werk dus ik kan erover mee praten. Maar vooral deze film moet het vooral hebben van de pittige actie scenes en die zijn er zat ha, de hoofdrol speler Johnny Strong heeft wel heel wat weg van Charly Luske ja das een Nederlandse zanger google maar even als je meer wil weten. Ik zeg als je een leuke actievolle film wilt zien kijk deze dan met veel plezier hasta luego.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Na 10 jaar nog eens herzien en blijft goed

Dit zijn B films die naar een A niveau stijgen

Erg vermakkelijk om naar te kijken en niet moeilijk

blijft 4*