• 9.376.398 stemmen

Alternatieve titel: Sinners and Saints

Geregisseerd door: William Kaufman

Met onder meer: Johnny Strong, Kevin Phillips en Costas Mandylor

Plot Sinners & Saints

"His city. His rules. No prisoners."

Detective Sean Riley probeert de dood van zijn zoon te verwerken en zich te focussen op zijn vrouw. Geconfronteerd met het feit dat hij waarschijnlijk geschorst wordt, werkt Detective Riley samen met de homicide detective Will Ganz, om een reeks van brute moorden, die de stad flink teistert, op te lossen. Al snel komen ze er achter dat er meer aan de hand is dan dat ze in eerste instantie hadden gedacht.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Klik hier voor de trailer.

Schijnt een film te worden waar ik naar uit kan kijken.

avatar van errr

errr

Ben erg benieuwd maar kan niet vinden wanneer we er hier in Nederland van kunnen genieten..

avatar van fred1946

fred1946

Film gezien,weer zo een wraak film.

Explosies schieten,Vin Diesel enz film.

Ships bier verstand op nul en gaan met die bannaan.

avatar van dope

dope

• 20064 stemmen

Ook met Bas Rutten! Jammer dat die hoofdrolspeler zo weinig films maakt, vind m wel aardig acteren

avatar van rolfgizmo

rolfgizmo

aardige schietfilm, had meer in gezeten.

avatar van tottenham89

tottenham89

fred1946 schreef:

Film gezien,weer zo een wraak film.

Explosies schieten,Vin Diesel enz film.

Ships bier verstand op nul en gaan met die bannaan.

Niet alleen dat, ook dat B-gevoel dat ik een beetje bij deze film kreeg. Vond de hoofdpersoon in de twee delen van The Boondock Saints goed passen, maar hij leefde niet echt in de rol van de 'detective' (maar misschien had ik teveel ervan verwacht). Bovendien zijn er zoveel misdaadfilms gemaakt die als onderwerp de tijd na 'Katrina' hebben gehad, dat het onderwerp ook tegen deze tijd wel uitgemolken is.

avatar van dope

dope

• 20064 stemmen

Vond de hoofdpersoon in de twee delen van The Boondock Saints goed passen

Maar dat is de hoofdrolspeler niet! Jij bedoeld Sean Patrick Flanery, die heeft een kleinere rol. de hoofdrolspeler is ene Johnny Strong, die had al 9 jaar geen film meer gemaakt. Hij speelde o.a. in de eerste fast & the furious

avatar van tottenham89

tottenham89

dope schreef:

Oops, my bad!! Die van The Boondock Saints deed het juist best goed, deze vond ik naar mijn mening toch tegenvallen (Strong)..

avatar van mixmaster

mixmaster

ik vond het geen B-film en ook geen topper , maar wel een film die net een voldoende krijgt van mij.

het acteerwerk is degelijk en de actie is ook wel goed , alleen had er wat meer variatie in gemogen.

het is voornamelijk schietscenes wat we zien , en daaromheen veel gepraat.

toch weet de film je aandacht vast te houden en wil je weten hoe het afloopt.

avatar van jeandb

jeandb

geeuw, na een kwartier uitgezet, wat een slappe hap zeg

avatar van erpunited

erpunited

Ik vond het wel een lekkere actiefilm. Een film waarbij je niet na hoeft te denken. Lekker onderuit gezakt op de bank. Chippie erbij en lekker wat actie. Het zijn goede actiescenes met vooral veel geweld en schieten. Het acteerwerk is redelijk. Er had wel wat meer in de film gezeten omdat het verhaal eigenlijk wel goed is alleen de uitvoering iets minder. Weinig diepgang in de film. Al met al een heerlijke actiefilm waarbij je niet teveel moet nadenken

avatar van dwid

dwid

Redelijke actie film, leuk verhaal, redelijk goed acteerwerk, verhaal simpel uitgewerkt.

Oftewel een mening die je hier al vaker hebt gelezen...3*

avatar van gauke

gauke

Ouderwetse, maar wat ongeloofwaardige en sadistische recht toe recht aan actiethriller. Het script is niet bijster origineel en de karakters van de hoofdpersonen worden nauwelijks tot niet ontwikkeld of uitgediept. De mes- en vuurgevechten zijn vaardig geregisseerd en het acteerniveau is aanvaardbaar.

avatar van ghostman

ghostman

Schitterende actiefilm . De film is een aaneenschakeling van talloze actiescènes met enkele korte onderbrekingen of rustige momenten ( of hoe je het ook wilt noemen ) ertussen . De actiescènes doen niet echt veel onder voor de actiescènes van Michael Mann .

In mijn ogen is de film als het ware 1 lange adrenalineshot trip !

avatar van opa-ben

opa-ben

Spannende actiefilm, misschien wat overdreven hier en daar, maar goed om te zien.

avatar van thuisteler

thuisteler

Lekkere no-nonsens, "voor de hand liggende" actie film.

Helemaal niets mis mee.

Verstand op 0 en kijken maar.

avatar van klasi

klasi

goede actie film, leuk om naar te kijken,mijn man en ik hebben er in iedergeval van genoten.

avatar van ghostman

ghostman

thuisteler schreef:

Lekkere no-nonsens, "voor de hand liggende" actie film.

Helemaal niets mis mee.

Verstand op 0 en kijken maar.

" “Sinners & Saints” looks as slick and expensive and explode-y as any Michael Mann movie - in fact, it takes several visual cues from “Heat” and “Manhunter” - but delivers more heart and depth from the average summer blockbuster. You may think you know how it’s all going to unfold and you may be right but - you’ll still find joy in watching how these atypical men play it out "

filmthreat.com

avatar van erik1677

erik1677

Lekker oke actiefilmpje, met hele ruwe actie.

Het geweld wiert hoogtij in deze lompe film.

Niks mis mee dus!

Acteerwerk is niet altijd even geweldig, maar dat nemen we er maar op de kop toe bij.

Harde actie, daar draait het om.

avatar van KillahHillah

KillahHillah

Man o man wat een dodelijk saaie film was dit zeg. Het 'verhaal' was gewoon te simpel, maar dat dient ook alleen maar als leidraad om zoveel mogelijk schietscénes aan elkaar vast te plakken. Dit weet je van tevoren, dus daar zal ik geen punt van maken, maar de uitwerking was daarentegen wel enorm slecht. Neem hierbij nog eens ontzettend slecht acteerwerk en je houdt niet veel over. Ik geef deze een 1* vanwege de leuke bijrol van Bas Rutten

avatar van RickZ

RickZ

Actiefilm met goede bloederige schietactie maar houterig acteerwerk en een slap verhaal. Alleen voor de actieliefhebber enigzins interessant. Randje voldoende.

avatar van Waku

Waku

RickZ schreef:

Ik ga hier volledig in mee

2.5*/3*

avatar van wege

wege

Zeker niet verveeld!

avatar van DiDa

DiDa

Onverwacht sterke actiefilm. Het doet je terugdenken aan de actiefilms van de jaren 80. Simpel verhaal met een stoere held die voor niets of niemand bang is. Gooi hier een sausje Michael Mann-achtige actie overheen en je hebt een sterke actiefilm. Daarnaast wordt er ook goed geacteerd. Johnny Strong is zeer overtuigend als hoofdrolspeler! Keiharde actiefilm....zeker kijken.

avatar van vranque

vranque

grappig om bij elke actie een sirene riedeltje van de politie op de achtergrond te horen behalve op het eind als het er echt toe doet. Verder matig en geknutseld. Maar heb me wel vermaakt.

avatar van flomotions

flomotions

Inspiratieloze actiefilm met een lachwekkende rol van Bas Rutten.

avatar van RonMathijs

RonMathijs

Oei, oei.. Toch een beetje een tegenvaller, ondanks dat ik onderstaande recensies had gelezen.

Vond het idee van de film nog best aardig, maar het verhaal was echt mega slecht in elkaar gezet. Ik had totaal niet het gevoel dat de film een geheel was, maar meer uit stukken bestond die ze aan elkaar plakten. Acteerprestatie van hoofdperson was nog redelijk, de rest was bagger. En het laatste gedeelte van de film was toch een beetje TE Rambo-achtig. De hoofdpersoon was zogenaamd de oorlogsheld die alle professionals met het grootste gemak omver blaast.

Jammer had toch wel wat meer ingezeten.

avatar van superkooi

superkooi

Heerlijke no-nonsense actiefilm. Inderdaad geen diepgang, maar moet dat nu altijd. Welnee, gewoon veel actie achter elkaar. Dat recensenten geneuzel dat er altijd maar een verhaal in een film moet zitten. En je doet deze film tekort als je zegt dat het te Rambo-achtig was. Ik zou de laatste Rambo nog maar eens kijken. Het gesplatter in deze film valt in het niet bij die film. Op de bank ploffen, chips en cola er bij, verstand op nul en genieten van de actie met een prima hoofdrolspeler die overigens wel veel weg heeft van Charly Luske!

avatar van Zinema

Stoerheidsgehalte.

Met het verstand op 0 valt het vermaak vanzelf in goede aarde, bij deze actiefilm zonder al teveel pretenties. Veel geschiet door macho agenten en cliché boeven, in een verder nietszeggend en belachelijk verhaaltje dat enkel als kapstok dient voor de vele vuurgevechten. Vrij doorsnee dus, maar de film hapt best lekker weg. Dit dankzij een hoog stoerheidsgehalte en een sadistische slechterik.

Redelijk.