• 9.377.570 stemmen

Met onder meer: Halle Berry, Sage Correa en Chris McGinn

Releasedatum: 31 augustus 2017

Plot Kidnap

"Vengeance is Mom"

Karla Dyson is een serveerster die in een voogdijzaak is verwikkeld met haar ex. Ze gaat met haar haar zoon Frankie naar een pretpark. Wanneer Frankie vervolgens wordt ontvoerd, moet Karla naar hem op zoek. Wat volgt is een wilde achtervolging waarbij Karla voor niets stopt om haar zoon veilig thuis te brengen.

Vanaf 12 januari 2017 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

EDIT: release verplaatst naar 31 augustus 2017

avatar van n00r

n00r

Hier kijk ik naar uit!

avatar van 606

Trailer ziet er cool uit.

avatar van @Noorderwijk

@Noorderwijk

De slechtste film die ik gezien heb dit jaar. Wat onwaarschijnlijk allemaal. Zo treurig dat iedereen zat te lachen in de sneak. Film uit 2015 die in VS niet eens wordt uitgebracht. Dat zegt genoeg......

avatar van jatt

jatt

Waar blijft trouwens The Call van Halle Berry die film was geweldig

avatar van Zwolle84

Zwolle84

Na 20x die trailer die bomvol spoilers zit heb ik het gevoel dat ik de halve film al heb gezien.

avatar van Corcicus

Corcicus

Weer een onbegrijpelijk lage score hier. Berry acteert niet altijd even goed en het muziekje op de eindgeneriek heeft voor een punt aftrek gezorgd, maar wat een spannend spektakel! Je zit de hele tijd op het puntje van je stoel.

avatar van Hansopje

Hansopje

Op zich niet het beste werk, maar wel onderhoudend met een goede spanningsboog. Laat wel onverlet dat het al heel snel afgelopen had kunnen zijn als de moeder de man op het veld naast de snelweg meteen neergereden had. Daar had ik niet drie keer over na hoeven denken.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Onwaarschijnlijk maar kijkt lekker weg

avatar van memento12

memento12

avatar van stinissen

Master Blaster schreef:

Onwaarschijnlijk maar kijkt lekker weg

Inderdaad en dus toch een voldoende

avatar van Edwins1984

Edwins1984

Lachwekkend slecht in elk opzicht. Gelukkig géén hele lange film, enig pluspuntje

avatar van Waku

Waku

Best vermakelijk.

Ook al is het allemaal wel heel erg ongeloofwaardig en zijn er scenes in de film die je wenkbrauwen doet fronsen van hetzelfde genoemde ongeloof, toch weet "Kidnap" de aandacht goed vast te houden.

Spannende lange achtervolgingsfilm met zelfs een beetje "Fast & Furious" race tintje.

Vaart genoeg in ieder geval in deze "Kidnap"

3*/3.5*

avatar van shimai

shimai

Ik moet zeggen, een best onderhoudende film die de spanning er toch goed in weet te houden. Ondanks een wellicht mager verhaal toch een welverdiende 3* van mijn kant.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Oei, dit was geen beste beurt van Hairy Belly. Een moeder die zo op zo'n kinderachtige manier met haar kind praat en vervolgens de hele tijd in zichzelf loopt te kletsen, ik vond het niet echt overtuigend. Ze is er trouwens ook niet knapper op geworden, maar dat terzijde. Een film over kidnapping is niet echt origineel meer, toch is deze me erg meegevallen. De achtervolging van zo'n anderhalf uur is weer even een andere insteek met lekker veel actie. Ik heb me in ieder geval niet verveeld, sterker nog, het is best vermakelijk!

avatar van machinist1964

machinist1964

Berefilm, spanning vamaf het begin tot het eind, simpel verhaal, die 2.9 sterren wat het gemiddelde is klopt in mijn ogen niet. Lopen een paar de boel te verzieken hier door goede films slecht te beoordelen. Must see!!!

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Misschien een iets wat hysterische rol van berry .

Maar het lukt wel om je aandacht er bij te houden de volle speelduur.

Niet een super thriller.

Maar je wil wel de hele tijd weten hoe het afloopt .

3 *

avatar van filmkul

filmkul

Gemiddelde thriller. Het verhaal is eenvoudig maar wordt nog aardig uitgewerkt door Prieto. De film blijft ondanks zijn eenvoud toch redelijk spannend hoewel je nooit echt op het puntje van je stoel terecht komt. Het einde is wat zwak en doet zelfs afbreuk aan de rest van de film. Berry's acteerwerk is vrij matig en ze bereikt met haar hysterisch gegil zo nu en dan de irrirtatiegrens. Krappe voldoende. 2.5/3.0

avatar van The Oceanic Six

Best vermakelijk allemaal, maar vreselijk simpel en clichématig uitgewerkt. En om het nog erger te maken, Halle Berry in een strontvervelende rol waarin ze vooral veel krijst, schreeuwt, semi-stoer doet en irritant alles wat ze denkt hardop uit zit te spreken. Maar nu klinkt het of ik een dikke onvoldoende ga geven, terwijl ik er toch nog een voldoende van maakt. Dat komt door het hoge tempo, enkele toffe autoachtervolgingen en het feit dat de film door de korte speelduur niet verveelt. Maar het blijft wel heel standaard, zeker dat einde is echt zo enorm uitgekauwd en veel vaker veel beter gedaan. Jammer dat ze niet wat origineler te werk zijn gegaan. Dan had ik nog liever een goede wraakfilm met Berry gezien. Dit is allemaal een beetje vlees noch vis geworden.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Deze kijkt weer lekker weg. Halle Berry speelt best degelijk zoals in haar andere films. Oke het is dan wel geen topper maar ik zie haar films toch graag om de één of andere reden.

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

Ik heb de film niet afgekeken. Ik werd helemaal gek van het gekrijs van Halle Berry. Wat is dat toch een overdreven en slechte actrice. Jammer.

avatar van qwatje

qwatje

een lachwekkend waardeloze thriller. Mede door de irritante soundtrack, maar de film zit vol met 'movie mistakes'. maar het meest lachwekkende is de high speed chase, die naast langdradig ook lachwekkend was, je ziet de auto van Berry voor de zoveelste keer in no time van 40 naar 60 naar 80 mile gaan, en dan wordt ze ingehaald door een vrachtwagen Je krijgt sowieso tijdens die achtervolging alleen maar beelden van trage auto's te zzien, met bestuurder en bijrijders op verkeerde plaatsen. Ze stappen uit de auto op een andere plaats als ze instappen. Het houdt niet op
Helemaal op het eind van de film is er nog best een aardig stukje maar da's nioet meer als 2 minuten... ik kan echt niet hoger geven als een *

avatar van MrMorris

MrMorris

omg wat een beroerde film, zonde van mijn tijd

avatar van ElPablo

ElPablo

Lachwekkende flutfilm met de ene domme beslissing na de andere.

Zit er soms een ferrarimotor in die SUV? Van 20 naar 60 mijl in amper een seconde.

avatar van hutsekluts

hutsekluts

Een simpel verhaal met een aantal onrealistische scenes en chronologische errors maar die storen niet in grote mate. Deze film gekeken op een moment dat er 2 uur tijd 'gedood' moest worden. Wel, dat is prima gelukt! Ik zal een bioscoopbezoek niet direct aanraden maar tegen de tijd dat deze dvd voor €2,00 bij de Action in verkoop ligt, en je met twee personen deze film bekijkt, krijg je voor €1,00 per persoon toch waar voor je geld. Je moet dan wel even schakelen naar 'verstand op nul en blik op oneindig'. Toch geinig.

avatar van jaapria

jaapria

wat een slechte film, je moet wel erg dom zijn als je als filmmaker om zo een film af te leveren en dan ook nog denken dat je publiek er wel in trapt, de hoogtij dagen van Hale Berry zijn duidelijk voorbij.

avatar van snarfje5508

snarfje5508

Prima film. Niet hoogstaand of pretentieus maar wel gewoon 1,5 uur actie goed geacteerd door Halle Berry. Verhaallijn is flinterdun maar who cares ? Geen moment de tijd voor verveling, simpelweg vanaf moment 1 aan de slag. Zeker 3 sterren waard.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Deze was 18 mei toch al in de bioscoop verschenen? Kan me de krantenrecensie van die dag nog herinneren...

Veelste overdreven allemaal. Louter gebeurtenissen waar je je bedenkingen bij hebt en veelste nep zijn.

avatar van -P-

-P-

Nee niet best. Ruim een uur naar een paar rijdende auto's kijken. Het verhaal is zo mager dat zelfs de regisseur het van gekkigheid soms ff niet weet.