• 9.369.485 stemmen

Geregisseerd door: Gordon Parry

Met onder meer: Freda Jackson, Rène Ray en Lois Maxwell

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Women of Twilight

"The Film of the Play by Sylvia Rayman That Makes 'No Room at the Inn' Look Like a Bedtime Story!"

De ongehuwde en zwangere nachtclubzangeres Vivanne Bruce is op haar zelf aangewezen sinds haar vriend Jerry Nolan wegens moord gearresteerd is. Bij het zoeken naar een plek om te wonen, vindt Vivanne een kamer in een pension, die gerund wordt door 'Nellie' Alistair. Zij is een meedogenloze vrouw, die met een bijbedoeling woonruimte aanbiedt voor ongehuwde moeders. Ze wil hun onwettige kinderen voor adoptie ter verkoop aanbieden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Mrs. Helen 'Nelly' Alistair

Vivianne Bruce

Christine "Chris" Ralston

Jessie Smithson

Rosie Gordon

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

DVD release (met The Slasher): febr. 2010!

avatar van Dutchfan

Dutchfan

Als haar geliefde (kleine rol van acteur Laurence Harvey) een moord heeft gepleegd en wordt .gearresteerd, komt Vivianne (Rene Ray) zwaar in de problemen. Niet alleen wordt ze haar huis uitgezet, maar het lukt haar niet om ergens anders onderdak te krijgen. Uiteindelijk komt ze in een huis met andere vrouwen terecht waar vreemde dingen gebeuren.

Goede film met goede actrices. Rene Ray vind ik erg goed, vreemd dat ze buiten Engeland nooit is doorgebroken, Ik vind haar een echte ster.

Freda Jackson is ook erg goed als de slechte Helen Alistair.

Lois Maxwell ,die hier de sympathieke Christine speelt, werd later wereldberoemd als "Miss Moneypenny"in de James Bond-films.

De film begint leuk met de close ups van de hoofdrolspeelsters.

Spannend en leuk, de laatste scenes zijn echter belachelijk.