• 9.373.168 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Brian Pulido

Met onder meer: Clare Grant, Jillian Murray en Bill Moseley

Plot The Graves

Megan en Abby Graves zijn twee onafscheidelijke zusters. Megan is zojuist geslaagd voor haar marketing diploma en heeft gelijk een baan gevonden. Om dat te vieren gaan de twee er een weekend op uit. Hun plannen moet hen brengen naar het ongerepte Arizona met zijn prachtige hippe plekjes. In plaats hiervan komen ze terecht in het schimmige, verlaten mijnstadje Skull City Mine. Het stadje herbergt een aantal geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen. Op zeker moment raakt Abby gewond. Om haar te redden moet Megan het mysterie van Skull City Mine zien te ontrafelen.

Megan Graves

Reverend Abraham

Valerie Mills

Becka Crane

Scottsdale Mom

Scottsdale Dad

avatar van ASman

ASman

Naar het schijnt gaat het een soort van survival-horror worden. Kan misschien wel leuk worden.

avatar van Draconian

Draconian

ASman schreef:

Kan de mening niet met je delen. Vond het bagger.

avatar van ASman

ASman

Vermakelijk om eens te kijken als je helemaal niets te doen hebt, maar we hebben het allemaal al eens eerder en vooral beter gezien.

Het acteerwerk is matig en de regie weinig uitblinkend, maar e vele genrecameos zijn wel leuk en het typische B-filmsfeertje is wel aanwezig. Voor de gore hoef je het niet te doen, want dat hebben we ook allemaal al eens gezien in een film.

Maar het heeft mij toch weten te entertainen en daarom een nipte voldoende.

Plus de twee actrices mochten er zeker zijn

avatar van Nasty

Nasty

Tjonge wat een bagger .

Uitgezet na 10 minuten .

Gelukkig had ik het op een DVD- RW gebrand

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Vreemd zeg, alleen maar slechte recensies hier terwijl de film toch gemiddeld 3,5 ster heeft. Maar heb hem zelf nog niet gezien, ga zometeen ff kijken, maar ik ben bang dat het idd wel eens bagger kan zijn. Stem later nog wel.

avatar van Elineloves

Elineloves

God... wát een film! Ik heb sommige momenten echt mijn lach niet kunnen inhouden.. Ken je die films, waar iemand al 8 keer is neergestoken maar nog steeds als een speenvarken ligt te krijsen en te kreunen? Dan is deze film een aanrader! De moorden zijn ook maar magertjes.. Nergens wordt het echt spannend. wat er voor zorgt dat je na een dikke 40 minuten al naar het einde uit zit te kijken. Ze gooien echter zoveel rare wendingen er in dat je op een gegeven moment zin hebt om de film uit te zetten, maar de koppige mensen (zoals ik) zullen toch stug blijven door kijken omdat ze nieuwsgierig zijn welk einde de film heeft. En helaas valt ook die tegen.

Slecht is het niet, het is fijn dat er steeds 2 mooie meiden in beeld zijn.. maar voor het verhaal hoef je het niet te doen.

avatar van Brabantse

Brabantse

Ik heb de film wel helemaal afgekeken, maar het was niet mijn smaak film....

avatar van RickZ

RickZ

Horrorthrillerslasher met mooie 2 chicks die continue op de vlucht zijn. Een B-film met een dom verhaal en geen gore.

avatar van dennisrammstein

dennisrammstein

Met die score had ik er wel meer van verwacht. (niet veel maar toch) Ongeveer de hele film door zijn de 2 dames op de vlucht voor iets, en alle moordscènes zijn ook erg slecht geanimeerd (De afgebeten neus bijvoorbeeld, het bloed lijkt wel aardbeienjam) Het einde was ook slap. Kortom, een baggerfilm

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Verschrikkelijke film. Echt, als je zo'n slechte film produceert, krijgen zelfs de leeghoofdige "chicks" in deze film, niet eens extra punten meer.

0,5* en een welverdiende plaats in de donkere hoek van mijn dvd kast.

avatar van Juneau_

Juneau_

Zo slecht zie je ze toch maar zelden...

Enige pluspunt van deze film is dat je hierdoor andere films weer beter gaat waarderen

avatar van Hoodini

Hoodini

Ik sluit me volledig aan bij de vorige 2 posters!
Of zoals een prachtige quote van een van de slashers:"Ik beleef hier totaal geen plezier aan..."
Film zit trouwens ook vol met fouten zoals dat een van de chicks een snee in haar hals krijgt en er daarna ineens niets meer van te zien is... Behalve een pleister die op een totaal verkeerde plaats zit.
En waarschijnllijk komt er nog een 2de deel ook...

avatar van tal1b

tal1b

Nasty schreef:

Tjonge wat een bagger .

Uitgezet na 10 minuten .

Gelukkig had ik het op een DVD- RW gebrand

hehe je moet ook streamen

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Say Jesus.... echt een super lachopwekkende film vooral op het einde...

avatar van Davebart

Davebart

Goeie film. Het acteerwerk was erg goed, en het verhaal zat goed in elkaar.

erg van de film genoten en zeker een aanrader als je van films zoals: "The godfather" en "avatar" houdt.

groeten uit de 023

avatar van chanel34

chanel34

Davebart schreef:

Goeie film. Het acteerwerk was erg goed, en het verhaal zat goed in elkaar.

groeten uit de 023

whahahahaha...goeie

avatar van silversurfer

silversurfer

deze film is zo slecht he bij de eerste 10 minuten had ik echt in mijn gedachten het woord wow ,gewoon omdat mensen geld hebben geinvesteerd voor 1 slechte verhaallijn en slechte acteurs

heb hem wel uitgekeken

zowiezo als die hoofdrolspelers geen dames waren dan zou ik de film binnen 4 minuten al de prullebak in hebben gegooit

avatar van Poppe

Poppe

Met zo'n poster hoef ik de film al niet meer te zien..

avatar van scheerbaas

scheerbaas

Wat een bagger film, had het bijna na 15min uitgezet maar wel twee leuke chicks!

avatar van Zinema

Veel gespetter, weinig gore.

En bovenal een bijzonder herkenbaar verhaal. De hoofdrolspeelsters zijn iets minder slecht dan de rest van de cast, maar het amateurisme straalt van de film af. Goofs en hiaten, ze zitten er allemaal in. Plus irritant overheersende geluidseffecten die de kijker moeten doen schrikken en een afschuwelijke score. De film laat zich het best omschrijven als tijdsverlies.

Slecht.

avatar van TaBaBoMa

TaBaBoMa

Gaap! Deze film duurde 88 minuten te lang!

avatar van Boeikens

Boeikens

Zwak.

Weinig sfeer, geen spanning, gore meestal buiten beeld en als er al iets te zien valt is de fx barslecht en het verhaal zelf is ook maar magere prul.

avatar van john1

john1

Erg zwak.

Toataal geen verhaal,heb hem afgekeken maar ach wat kreeg ik slaap.

avatar van witboek

witboek

Niet echt goed, maar de 2 meiden waren wel goed gekozen voor deze film.

avatar van fivipat

fivipat

Top amateurisme.

avatar van Stewie Griffin

Stewie Griffin

Als ze in het begin die attractie ontdekken, denk je dat ie heel spannend gaat worden, maar nee hoor. Inplaats daarvan wisten ze wel een rare film te maken met belachelijke scenes! Wat een bagger film! Ik kan niet meer dan een halve ster geven.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

26 berichten en geen enkel woord over Bill Moseley of Tony Todd? B-horror moet je maar liggen hé.. Doodzonde! Want dit is prima voer, ondanks de duidelijke gebreken. Ben het zeker eens met het feit dat het te lang duurt (te gehaast begin, was niet nodig!) en dat het daardoor dus een overdosis aan non-logica injecteert om de speelduur vol te krijgen, maar verder is dit heerlijk!

Jillian Murray !! Prachtig. En ook Clare Grant mag er wezen. Twee zusjes die je best 90 minuten rond kunt laten hinken en kreunen. En dat werkt dan ook wel. Zeker met een stel toffe killers (Dude, Bill f-ing Moseley en Tony Todd!!!!) erbij. Alleen kon het na een uur wel klaar zijn op deze manier.

Wat daarna komt slaat soms echt alles, maar het behoudt een bepaald niveau aan die fans van dit soort producties wel zal aanstaan. Je kijkt dit namelijk vooral voor de cast. Een cast die de kenner en liefhebber goed bezig zal houden. Dat het dan ridicuul wordt is niet meer dan logisch, al schommelt dit helaas af en toe tussen ridicuul en irritant.

Tony's Cinema Trash: The Graves (2010) - tonypulp.blogspot.com

avatar van Triple G

Triple G

Hmm.. Dit gaat me toch te ver. Heb er beduidend te veel voor betaald. 'Hoop doet leven' en zo heb ik de film uitgekeken. Valse hoop want er was helaas geen enkele verrassing in te vinden. Langdradig, saai, niet spannend, niet vernieuwend, nauwelijks gore en de dames, doch niet onappetijtelijk, hadden ook weinig spannends te bieden behalve acceptabel acteerwerk. Bill Moseley speelt hier een inspiratieloze rol en Tony Todd is lachwekkend. Zit ik dus niet op te wachten.

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1982 stemmen

Dankzij de mooie Clare Grant en haar nauw aansluitend topje heb ik deze film uitgekeken.

avatar van Noodless

Noodless

Tja, wat moeten we hiermee?

Ik weet dat het niet veel voorstelt en dat de film soms zelfs tot een paar dieptepunten weet te zakken zoals bv. het belachelijk slot, de flauwe rol van Tony Todd en heel het idee wat achter de film zit.

Hoe kom je op zulke idiote ideeën ? Maar op de één of andere manier heb ik me wel niet verveeld. Er valt genoeg te beleven, hoe dwaas ook ( denk aan de vastgebonden meiden die elkaar willen bijten).

Bepaalde kills waren wel tof zoals die scène met de neus. Die zag ik niet aankomen.

Ook de killers zijn best tof en de locatie mocht er ook zijn. Tempo ligt ook vrij hoog en de cast stoorde niet. Integendeel zelfs. Beide hoofdactrices spelen (gezien het genre ) behoorlijk een aanvaardbare rol en mogen er best wezen. Vooral Clare Grant speelt een sexy stoere chick. Bizar, crazy filmpje ! 6/10

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik als liefhebber van exploitatiefilms kan deze low budget horrorfilm uit eigen collectie zeker waarderen. Het acteren van beide schoonheden is goed. Er zit voldoende vaart in de film en er is redelijk wat gore. Voor de veel eisende kijker zeg ik, gewoon overslaan. Ik zelf zeg een voldoende, 3.0

avatar van Phantasm

Phantasm

Het was allemaal niet echt geweldig. Je moet het leuk vinden.

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

Vreselijke troep,die nooit gemaakt had mogen worden camera weg draaien als er eindelijk eens iets belangrijks gebeurd.twee enorme zeur meiden die niet kunnen acteren,volgens mij weg geplukt uit het duistere porno gebeuren.

nergens word het spannend,en een enorm slechte kleur loze belichting.

alleen maar goed voor de vuilnisbak.