• 9.373.557 stemmen

Young, Single & Angry (2006)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Richard Waterhouse

Met onder meer: Sarah Blevins, Heather Stewart en Jamie Anderson

Plot Young, Single & Angry

Taylor leeft in de veronderstelling dat trouwen het belangrijkste doel in haar leven is. Tot ze op een dag wakker wordt, 35 jaar oud en single. Taylor en haar drie vrienden gaan in Los Angeles op zoek naar de ware liefde. Maar in plaats van een zielsverwant te vinden, daten ze fetisjisten, mannen in minirokjes en zelfhulpgoeroes. Het leven als single, compleet met de minder glamoureuze kant van seks, zorgt voor veel humor en lachwekkende situaties. Want voordat je de prins op het witte paard vindt, moet je eerst een heleboel kikkers daten.

avatar van seeyoutoo

seeyoutoo

Ga nog niet stemmen op deze film, maar wordt wel nieuwsgierig haha.

Wordt denk ik gezellig op de bank met een paar andere single vriendinnen en een flinke borrel haha

En waarschijnlijk na de film stappen op zoek naar een paar van die kikkers, zie het al helemaal voor me..........

avatar van Hanna01

Hanna01

Lijkt me wel leuk ja! Maar helaas krijgt onze videotheek deze niet.. even opzoek gaan dan maar!

avatar van balosa

balosa

ik vond hem maar saai en langdradig, misschien is het meer een meidenfilm?

avatar van Hoodini

Hoodini

balosa schreef:

ik vond hem maar saai en langdradig, misschien is het meer een meidenfilm?

Daar kan ik me helemaal in vinden. Op een enkel grappig stukje na viel er weinig aan te beleven. Ben ook bang dat deze film het hoge cijfer van 3.6 niet lang gaat houden... Plotomschrijving hier was boeiender.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

zorgt voor veel humor en lachwekkende situaties

had me een hilarische film voorgesteld maar helaas

af en toe wel wat grappige momenten maar daar houd het mee op

misschien idd meer een meidenfilm, maar die kunnen soms ook voor een man wel leuk zijn. maar dit was gewoon langdradig en niet echt grappig, ook volgens het vrouwtje in huis.

maar toch een 2 want super saai of bagger was het ook niet helemaal

avatar van lieswarmie

lieswarmie

avatar van BenicioDelToro

BenicioDelToro

lieswarmie schreef:

0.5 ster, voor de moeite

Die behoefte had ik ook, heel sterk. Maar omdat mijn gezelschap hem graag af wilde kijken, heb ik de complete hel moeten doorstaan. Deze film vond ik echt bar slecht. Onsympathieke personages, een plot dat nergens naartoe gaat, erbarmelijk acteerwerk enzo mogelijk nog dramatischer camerawerk. Ik heb werkelijk niks kunnen ontdekken dat de moeite van het kijken waard was...

avatar van lil'angel

lil'angel

Deze film is wel je realistisch, de vrouwen en mannen hebben een normale maat, ze zijn best mollig en niet echt adembenemend mooi. , ze zien er normaal uit, niet echt als acteurs. dat maakt het een stuk minder leuk, Ook is het niet heel erg grappig,

ik heb moeite om hem uit te zien/ te hebben gezien..

Dit is echt een slechte film!

avatar van Noodless

Noodless

Ik vind het juist eens goed dat de spelers niet zo mooi uitzien en best naturel overkomen. Het geeft alleszins een realistisch beeld.

Misschien ook niet grappig, maar er zaten wel wat leuke scènes in en ook bepaalde waarheden over verschillende levensstijlen.

Ik heb me niet verveeld, dus een 6/10

avatar van Guinness

Guinness

lieswarmie schreef:

0.5 ster, voor de moeite

Als je maar tien minuten hebt gezien had je ook geen stem hoeven uit te brengen.

avatar van Bardie

Bardie

Damn wat slecht. Was al niet helemaal mijn keuze qua genre maarja soms heb je zelf niet de keus natuurlijk. Vond het principe ergens nog wel grappig, simpele manier om veel idiote personen langs te laten komen. Wel jammer dat er totaal geen plot in zit en de acteurs gewoonweg lelijk zijn. Sorry hoor ik hoef niet in elke film fotomodellen maar kom op hier kijk je toch niet vrijwilleg anderhalf uur naar.. Het is mijn genre niet maar ik heb wel degelijk goede ´vrouwenfilms´ gezien.

avatar van Dk2008

Dk2008

Zak centjes gekregen, gaan we een film maken of zo. Het begon grappig maar daarna ging het al gauw vervelen. Weer zo'n gevalletje vriendgroepje moeizaam kletsfilmpje, ondanks het hier en daar gelebber en gesex, maar waar het naartoe wil?.

O, is een vrouwenfilmpje?, saai vrouwenfilmpje dan. 2.0