Albino Farm (2009)
Geregisseerd door: Joe Anderson en Sean McEwen
Met onder meer: Tammin Sursok en Richard Christy
Plot Albino Farm
"The legend is real..."
Vier universitaire studenten gaan naar het Ozark gebergte op onderzoek uit. Dit moeten ze doen als opdracht voor hun studie. Ze komen in een benarde situatie terecht als ze geconfronteerd worden met een gemeenschap van gemuteerde rednecks.
Stacey
Levi
Caleb
Jeremiah
Sanjay
Melody
Preacher
Pig Bitch (as Bianca Barnett)
Pin Head
Spartaan1986
Krijgt veel positieve reviews. Schijnt een combinatie te zijn van Wrong Turn en The Hills Have Eyes.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Based on a True Story...allemachtig, teren ze nou nog steeds op het verhaal van Ed Gein??? En kom op...ik heb de film niet gezien, maar het verhaal is geen combinatie, maar een rechtstreekse KOPIE van Wrong Turn (die al een zware rip-off was), The Hills Have Eyes en om maar niet te zwijgen van Texas Chainsaw Massacre!
Mr Confused
The hills have eyes was gebaseerd op Sawney Bean ipv Ed Gein.
ASman
Erg vermakelijk filmpje ! Heeft een goede look, een heleboel weirde personages en een typisch ( en dus erg fijn) sfeertje. Op de koop toe bevat het een toch wel interessant uitgangspunt waar ( jammer genoeg) niet helemaal gebruik van wordt gemaakt. Mensen die deze film voor de gore opzetten kunnen misschien toch ook beter een andere keuze maken. Hier en daar weleens een gewelddadige en bloedige scène, maar dit blijft toch zeer binnen de perken.
Maar goed , leuk filmpje met een fijn achtergrondverhaaltje ( de albino farm), wat goede spanning en een mooie sfeer.
Zeer goede horror in de style van hills have eyes.
acteren kon ermee door.
3,5 ster
hemeltje
Deze film is echt waardeloos. Een neppe B film! En het is absoluut niet vergelijkbaar met Wrong Turn en/of The Hills Have Eyes. En ik vraag me af hoe kan dat mevrouw/meneer A Sman deze film een 3,5 heeft gegeven! Ik zou zeggen; kijk Worng Turn of The Hills Have Eyes, dan ga je zeker het verschill zien!
Mutsaers78
Deze film is wel degelijk vergelijkbaar met zoveel andere horrorfilms. Geen mobiele telefoonbereik, pech onderweg in een rotgebied, toch gaan kijken als het nadrukkelijk afgeraden wordt, etc, alle slachtoffers raken elkaar kwijt, etc.
Een film als zovelen. Niet bijzonder, niet slecht. Heb je een voorkeur voor mutant-horror-in-het-bos-films, gewoon kijken. Verwacht er niet veel van, maar het is gewoon lekker anderhalf uur vermaak.
ASman
Ik heb zeker Wrong Turn en Hills Have Eyes gezien. En deze zijn natuurlijk VEEL beter dan Albino Farm ( veel brutaler, sfeervoller en gruwelijker en gewoonweg beter gemaakt ).
Ik heb deze film bekeken toen ik mij verveelde en ik vond hem toch zeer onderhoudend. Vandaar dat ik meteen daarna even snel een kleine comment heb geschreven en mijn stem heb geplaatst. Bij een herziening zal de score zeker naar beneden gaan nu ik de film heb laten bezinken ( misschien zelfs wel tot een volledig punt, maar eh... even terzijde : ik ben niet echt streng in het quoteren).
En het is meneer ASman als je die term dan toch wil gebruiken
barcam
Slecht jatwerk.
Had totaal geen sympathie met de slecht acterende hoofdpersonages en wenste ze allemaal een gruwelijke dood toe
Lange inleiding en als we dan eindelijk op de boerderij komen verzand de boel in slecht camerawerk en slechte make-up.
Dit onding vergelijken met The Hills Have Eyes is belachelijk.
Positief is misschien het einde en de goede soundtrack.
tal1b
wat een standaard slechte horror b film.
tieners op weg naar een legende..verder vind ik de special effects niet zo bijzonder. Vervelende film is dit, na een kwartier wist ik genoeg.
filmfreak25
wel een aardige film. Had inderdaad wat weg van Wrong Turn, maar deze was bij lange na niet zo spannend. Echt slecht was ie ook niet. Leuk voor een avondje griezelen
Cliché holladiejee.
Zo een film? Ja, zo een film. Je schrikt dan ook helemaal nergens van, want ja.. Als de camera zo hangt en de hoofdpersoon daar gaat staan dan.. Enfin, u voelt hem wel. Ook nog eens voorspelbaarheid troef. De freaks zien er soms geinig uit, maar dan heb je het ook wel gehad.
De Kumar-kloon is eerder irritant dan vermakelijk overigens. Het acteerwerk is zowiezo erg matig.
Zeer standaard.
tcdaizz
een echte b film.. niet erg boeiend.. kan iemand mij alleen het einde uitleggen...? Daar snapte ik namelijk helemaal niks van... 1*
inge013
Wat een domme film, duurt bijna 50 minuten eer er iets spannends in voorkomt. Daarna krijg je een heel raar camerawerk, acteerwerk vond ik ook maar matig, einde stom, dus al bij al is de film geen aanrader.
balosa
er gebeurt vreselijk weinig interessants, een domme verhaallijn, zeer matig geacteerd en de actie's van de hoofdpersonages slaan ook werkelijk nergens op, deze film is een zonde van mijn tijd geweest
mcdaktari
ach het is weer zo'n horror film waarvan je eigenlijk al weet hoe alles gaat verlopen, niks nieuws en ik vond hem ook niet eng en geen echte schrikmomenten. Dus al bij al een zwak horror filmpje
ASman
Toch even herzien en de tweede keer is er een stuk minder aan. Sfeer is niet slecht en er is ook wel een dosis weirdness, maar als ik er nu wel eens nuchter naar kijk blijft het toch gewoon weer een dertien-in-een-dozijn - filmpje. Weinig origineels en dat wordt ook niet geholpen door enig gebrek aan ( interessante en coole ) gore. Een hoge graad aan brutaliteit ( het hoeft geen splatter te zijn- dan wordt het eerder lachwekkend - maar een flinke dosis geweld à la Hills Have Eyes of dergelijke kan wel helpen ) is voor dit soort films toch bijna een vereiste !
Ik blijf erbij, het is een redelijk vermakelijk filmpje, maar het is ook helemaal niets speciaals en nieuws. Hierdoor ga ik mjn vorige 3,5* flink moeten terugschroeven.
Noodless
Tegenvaller ! Nochtans een degelijk begin, maar als er eindelijk wat vaart in komt, begint vooral het camerawerk te storen. Heel snel ofwel donker, onduidelijk gefilmd. Ook een gemis is de spanning.
En inderdaad is er geen brutaliteit of gore wat voor dit genre soms een pluspunt kan zijn. Toch was het gegeven wel interessant, maar helaas werken de camera, belichting, gemis aan gore of spanning de film tegen. 5/10
vcrrr
Dit is echt een belachelijke film. ..
De effecten zijn (spot)goedkoop, de acteerprestaties diep triest en last but not least; de film wordt nooit spannend (erg jammer voor een horrorfilm).
Zonde van mijn tijd!
Killerkip
Tis idd een B-film maar ben er niet bij in slaap gevallen
Bevat toch wel een paar aardige stukjes die het even spannend maakten.
Een magere 2,5*
gisteravond bekeken.
En ten eerste erger ik me al dood aan bepaalde personages, vooral het blonde populaire mannetje.
Wat een achtelijk personage zeg.
En wat hier al eerder stond beschreven, de eerste 50 min gebeurt er gewoon niks, waar de laatste tijd wel meer hororfilms op mank lopen.
Maarja in de laatste 4o minuten gebeurt er ook bijna niks.
Maar 1 ster voor dat lekkere donkerharige wijf wat er in mee doet.
damn wat een uber lekker ding.
Vascago
Het acteerwerk is echt bedroevend. Gewoon ronduit irritant. Ik hoopte al na 1 minuut dat ze allemaal op de meest weerzinwekkende manieren zouden worden afgeslacht. Maar de film is ook nog eens ontzettend saai tot aan de 50ste minuut ofzo. En als er dan eindelijk wat gebeurd, is het of buiten beeld of ontzettend donker gefilmd. Slechts sporadisch was er iets leuks te zien. Jammer !
erik1677
kijk daar zegt vascago wat, van mij mochten ze er ook allemaal aan in de 1e minuut, behalve dat lekkere donkere grietje dan
Vascago
Dat grietje was idd best lekker, maar ze zouden haar verboden moeten hebben om haar scheur open te trekken. Wat een irritant geluid kwam eruit zeg.
erik1677
hahahahaha ja buiten de orale sex om, kan ze beter haar smoelen houden ja

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod