• 9.371.038 stemmen

Geregisseerd door: Pyotr Buslov

Met onder meer: Vladimir Vdovichenkov

Gesproken taal: Russisch

Plot Bumer

Kostya en Petya zijn twee dieven, die auto's stelen. Een politieman houdt ze aan, maar na het betalen van een klein geldbedrag om hem zo om te kopen, komen ze weer vrij. Kostya's vriendin Nastya is zijn levensstijl zat en wil Rusland voorgoed verlaten. Net op het moment dat ze dit bespreken, belt Kostya's vriend Dimon. Een groep gangsters heeft zijn auto gestolen en hij heeft zijn hulp nodig om hem terug te krijgen. Wanneer ze bij hen naar binnen stormen, wordt een van de gangsters neergeschoten. Ze moeten nu op de vlucht voor zowel de gangsters als de politie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van ghostman

ghostman

Niemand die deze film gezien heeft? Raar, want dit is een van de betere Russische films. Geweldige misdaadfilm Russian-style. Goede muziek ook. Een van de beste Russische misdaadfilms van de laatste tijd!

**** / *****

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Leuk. Weer eens wat anders dan de standaard films die uit Hollywood komen. Een soort van road trip van 4 criminelen in een 7-serie door het platteland van Rusland. Hoewel de film uit 2003 komt, zet de film een beeld neer van mid-eind jaren 90. Laatste scene is wel een beetje minder.

Vooruit 3,5*

avatar van Mangkon

Mangkon

Weet iemand waar ik deze film kan vinden met ondertiteling (de subs mogen NL, ENG, Duits of Spaans zijn) ? Het liefst hardcoded. Ik heb aardig wat gezocht maar kom maar moeilijk tot iets... alvast bedankt