• 9.390.123 stemmen

Geregisseerd door: David Flores

Met onder meer: Corin Nemec, James Pomichter en Marian Filali

Gesproken taal: Engels, Duits, Russisch en Frans

Plot S.S. Doomtrooper

Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog creëren de Nazi's een machtig wapen: een 'supersoldaat' met speciale krachten. Het is bijna onmogelijk om het 'monster' tegen te houden. Een team van soldaten wordt erop uitgestuurd om hem te vernietigen.

Captain Malloy

Sergeant Digger

Private Andy Papadakis

avatar van nightbreed

nightbreed

Wat was dit ongelofelijk slecht zeg.

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Triest. Heel erg triest. Ik heb een trauma opgelopen na het zien van deze film. Triest... héél, héél, héééél erg diep triest..

Zegt genoeg... hoop ik.

avatar van mgschutze

mgschutze

Triest is het juiste woord!

Een rol in deze 'film' is om je te schamen!

avatar van Lovely Boy

Lovely Boy

Geweldig! Briljant! Fantastisch! Magnifiek.......hoe gigantisch slecht!

Het verhaal is enigzins losjes gebasseerd op Wolfenstein daarom wilde ik de film ook zien. Heb de film overigens uitgezien. Weinig blijven hangen maar dat is logisch. Slecht verhaal, beroerde animaties om over de acteurs/prestaties nog maar te zwijgen.

Zo slecht dat het lachwekkend wordt.

avatar van maus9

maus9

Werkelijk waar de slechtste film die ik tot nu toe ooit heb gezien.!!!

Verhaal slaat nergens, acteerprestaties zijn echt lachwekkend. En van dat monster wordt je nou ook niet bepaald bang. Helaas kan ik voor deze bagger film geen 0 geven want dat had ik met alle liefde gedaan. Dus dan maar een *0,5

avatar van 606

Dat deze nog niet in flop staat.

avatar van Sol-

Sol-

Zit hier met een oog naar Scifi channel te kijken. Op zich is ie nog best vermakelijk. Maar serieus intunen en nadenken moet je zeker niet doen. En dat CGI monster is .. sja...

Lekker ding die vrouwelijke soldaat. Ook wel Marianne Filali

avatar van Queno

Queno

Het etiket geeft aan dat het een film uit het horrorgenre betreft. Kinderhorror zullen ze bedoelen. Over een door de Nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog gecreëerde supersoldaat met sterke krachten. Naar het schijnt bijna onmogelijk om het tegen te houden, maar Amerika stuurt er in zijn naïviteit maar liefst zes (haha) soldaten op af.

Het ‘monster’ – het hoofdobject uit de film – komt zó ongelofelijk kunstmatig en nep over op je scherm dat je er gefronst naar zit te kijken. De rendering is zo ontzettend beroerd en vooral het ontbreken van een schaduw aan de Nazi-creatie maakt het allemaal wel heel erg weinig overtuigend.

Gelukkig was deze mislukking weggestopt op de zondagavond van 23:00 tot 00:30 zodat niemand dit wangedrocht per ongeluk heeft mogen aanschouwen.

Mijn voorkeur heeft eerder dat ik 20 keer dezelfde aflevering van de Tweenies aanschouw dan dat je S.S. Doomtrooper tot de helft uitkijk. Wat ik dan ook niet heb gedaan.

avatar van Banjo

Banjo

• 2044 berichten

Ik snap niet waarom ze niet wat meer aandacht hebben geschonken aan dat monster!

dat zag er niet uit! ik heb dat nog nooit zo slecht gezien...

1 ster voor de moeite

avatar van jipt

jipt

Zag een stukje op TV. Moest erg lachen om het digitale monster, zag er lekker fout uit.

avatar van kuiponok

kuiponok

Haha, lachen om de berichten hier en de scores, zowel MM als ook IMDB

Deze is nu op RTL7 te zien, dus ga een poging wagen...

avatar van kuiponok

kuiponok

Na 40 minuten is deze marteling genoeg geweest, dus geen score; wat een bagger dit!

avatar van Snorren

Snorren

Ik vraag me dan af of de regisseur zijn eigen film serieus neemt, dat kan toch bijna niet?

GGMM

Wat een fantastische film is dit zeg. Een meesterwerk. Ik begrijp echt niet dat er mensen zijnd ie dat niet kunnen waarderen. Het zal iets met IQ te maken hebben. Je moet bij deze film in staat zijn de onderliggende boodschap op te pikken.

Alles aan deze film klopt.

GGMM schreef:

Alles aan deze film klopt.

Uhm sorry hoor maar je kan de film leuk vinden maar een 5 zie ik als bewust hoog stemmen voor het gemiddelde !!

606 schreef:

Uh, oke. Ik zal de admins vragen of ze de optie '5' weg willen halen bij het stemmen.

606 schreef:

Je kan zelf je stem aanpassen naar de meest passende stem.

606 schreef:

Je kan zelf je stem aanpassen naar de meest passende stem.
Dit is de meest passende stem voor mij. Dat jij het er niet mee eens bent betekent niet dat het niet passend is

GGMM schreef:

Niet mee eens is groot woord, een 10 geven voor zo'n film is ongeloofwaardig stemgedrag.

606 schreef:

Dat mag jij vinden, blijkbaar snap je deze film en wat deze voor mij betekent heeft niet zo goed, dat is je goed recht.

GGMM schreef:

Ik kijk genoeg B / C films die niet goed zijn, maar zijn zeker bij die leuk zijn, maar geen van alle hoger dan 3 / 3,5 ster. Wat heeft deze film voor jou dan betekend ?

606 schreef:

Bedankt voor het delen van jouw criteria, maar ik weet niet wat ik hier mee moet verder.

606 schreef:

Wat heeft deze film voor jou dan betekend ?

Het heeft me geleerd over het leven, vriendschap en de 2e wereldoorlog. Dingen zijn niet altijd zoals ze lijken.

GGMM schreef:

Daarmee wil ik aangeven dat ik ook slechtere films kijk die ik kan waarderen.

606 schreef:

kan je beter de echt goed gefilmde oorlogsfilms kijken zonder monsters

avatar van Snarestrike

Snarestrike

subliem acteerwerk, gelaagd, filosofisch en bijzonder subtiel

beste film ooit.

Snarestrike schreef:

subliem acteerwerk, gelaagd, filosofisch en bijzonder subtiel

beste film ooit.

Ik ben blij dat er eindelijk iemand is hier die de kracht van deze film wél doorheeft.

GGMM schreef:

Bijzonder om te zien dat er maar weinig zielen zijn die de diepgang van deze film begrijpen.

De_Dorstige

Ik krijg maar geen genoeg van deze film.

GGMM

Net weer een keer gekeken. Je ontdekt toch steeds weer nieuwe dingen.

avatar van Theunissen

Heb je soms ontdekt dat deze film gebaseerd is op een ware gebeurtenis tijdens de 2e wereldoorlog

De_Dorstige

Ik ben het eens met GGMM, dit pareltje levert elke kijkbeurt weer nieuwe inzichten op.