Genre: Horror / Actie
Geregisseerd door: David Flores
Met onder meer: Corin Nemec, James Pomichter en Marian Filali
Gesproken taal: Engels, Duits, Russisch en Frans
Plot S.S. Doomtrooper
Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog creëren de Nazi's een machtig wapen: een 'supersoldaat' met speciale krachten. Het is bijna onmogelijk om het 'monster' tegen te houden. Een team van soldaten wordt erop uitgestuurd om hem te vernietigen.
Captain Malloy
Private Parker Lewis
Mariette Martinet
Professor Ullman
Lieutenant Reinhardt
Sergeant Digger
Private Andy Papadakis
JacoBaco
Ik kreeg gewoon bijna ruzie met mn vriendin toen ik langer dan 10 sec naar deze film zat te kijken. Tja er was nix, dus ik zat een beetje in het rond te zappen. Dus iedere keer kwam deze film weer voorbij. Ik zat gewoon alleen maar even te genieten hoe slecht die is.
Geen cijfer, want niet (af)gekeken.
Lui (crew films)
Ik was toch wel benieuwd hoe deze film zou scoren, het cijfer is om te janken zo te zien, ik heb de film dus expres ook maar niet gekeken
nachtgekko
Ik schaamde me er zelfs voor dat ik besloot deze te kijken, ben dan ook na 20 min. afgehaakt. Toen dat stuk vlees eenmaal begon te schieten was het voor mij echt game over. Zelfs de acteerprestaties liepen zwaar de mist in.
Het had een heel goede film kunnen worden, want het verhaal opzich spreekt me wel aan.
stephan73
Na vijf minuten gekeken te hebben dacht ik "nou dat valt nog mee". De effecten zagen er niet zó slecht uit en de decors werkte goed. Alleen het acteerwerk was nogal slecht, maar daar had ik wel op gerekend.
Maar die vijf minuten waren bedrog, want wat daarna langskwam was zeer slecht.
De effecten zagen eruit alsof ze uit een 8-bit computer kwamen en het acteerwerk werd met de minuut slechter. Het is niets meer dan een sci-fi versie van The Dirty Dozen, maar dan veel slechter!
Een log, lomp en zeer langzaam monster. En dan heb ik het niet over de "supersoldaat", maar over deze film!
Deftones_JP
Het monster schijnt trouwens bijna identiek te zijn aan het monster wat voorkomt in het spel 'Return to castle wolvenstein'. Het is dus gewoon inspiratieloos gekopieerde meuk. zo slecht dat het haast wel weer leuk wordt om te kijken.
Martijnnn
Haha ja daar vond ik het ook al op lijken, een echte verfilming zou best cool kunnen worden.
Quaest
Denk ik ook want verhaal was oke.
Barcel
Geen cijfer, want niet (af)gekeken.
Maar welke cijfer zou je geven tot nu toe?
Pastichio Rocker
Deze was echt hilarisch (slecht)! De special effects leken gemaakt te zijn met een Super Nintendo, het acteerwerk was om te huilen (de acteurs leken zo van de set van Allo Allo te komen!) en alle filmcliche's komen voorbij. Het enige wat nog wel enigszins aardig was waren de sets, en het is altijd leuk om groepen nazi's te zien die voor hun flikker worden geschoten. Het verhaal deed me trouwens zeer sterk denken aan een simpele versie van Return To Castle Wolfenstein (en ik zie dat ik niet de enige ben die dat dacht). Het script bestond waarschijnlijk ook maar uit een vel papier. Dus als je zin hebt om een anderhalf uur onbekommerd te lachen (of huilen) dan moet je deze zeker eens bekijken. Voor de rest: vermijden! 1*
erg jammer het had goed kunnen zijn
waarom toch zo goedkoop computer monster.
1,5 ster
Ik had hem vorige week opgenomen en vandaag gekeken. Had ik dat maar niet gedaan. Wat een ellende zeg. Leek meer op een computerspel dan op een film. En de special effects
Heb pas het Game spel Wolfenstein gedaan.
En deze film heeft afgekeken van de game.
Baldur
Zoals genoemd doet het wat denken aan de briljante game Return To Castle Wolfenstein. Helaas is dit een enorme flutfilm, waarbij de special effects behoren tot de slechtste die ik ooit heb gezien.
Ja wat je zegt
Return to castlewolfenstein: the movie
Is deze topper nog niet op Blu-ray te verkrijgen
Persoonlijk krijg ik meer Dia-ray van deze film. Ik schaam me best dat ik onder de 32 ongelukkigen ben die deze prul hebben bekeken.
Is deze topper nog niet op Blu-ray te verkrijgen
Ik hou het liever bij throw away
nachtgekko
Nee, Nee, niet weer deze
Zendt dan gewoon pr0n uit ofzo, krijg je tenminste wel goede reacties
riesma
Man man man... Net een minuutje gekeken, ik moest huilen lachen krabben snotteren piesen en overgeven tegelijk.
Persoonlijk krijg ik meer Dia-ray van deze film.
Kudo's voor deze opmerking!
HammerHead
Hahahaha, hilarisch wat een belabberde prul. Inderdaad gebaseerd op de Wolfenstein game, die in alle opzichten deze 'verfilming' ver te boven gaat. Effecten, acteerprestaties, spanning en muziek zijn allemaal vele malen beter gedaan in een computerspelletje. Respect.
Ik zet deze miserabele hersenscheet wel met stip bovenaan m'n lijstje slechtste films ooit.
Snellie
Goed... ik zal even net zo veel energie in mijn beoordeling stoppen als alle mensen bij elkaar die deze film gemaakt hebben... komt ie dan:
PS: Klik ook eens op de naam van de regisseur, dan zie je meteen wat je nog meer kan verwachten van dit natuurtalent. Kan je die avond vroeg naar bed mocht je z'n naam weer eens tegenkomen. Ik hoop dat het me lukt mezelf in slaap te janken nu. Begrijp nu ook helemaal waarom niemand het einde van de film haalt, ik geef het ook op.
Durf je dan nog wel thuis te komen als acteur en je vrouw, kinderen en buren tegen te komen?
otherfool
Ach, ik heb toch wel een paar keer kunnen lachen, hoor.
Parker Lewis himself recruteert het gebruikelijke groepje misfits (waarvan er dan weer eentje Parker Lewis heet, kijk aan) om een stevig uit de kluiten gewassen nazistische reeks van enen en nullen te verslaan, dat is toch spek voor de bek voor liefhebbers van B-films?
Het is ook wel een mooi stelletje, vooral 'Digger'. Uit zijn introductie moeten we afleiden dat we hier met een ontzettend zonderling en memorabel figuur te maken hebben, maar het enige wat de brave borst uit kan brengen is dat er niks zo mooi is als een explosie. Of zoiets.
Onze helden teamen up met het Franse verzet, uiteraard inclusief 'Allo 'Allo meisje, het levert prachtige beelden en uitspraken op. Dat gaat dan ongeveer zo:
Take that croissant out of your ass, you Frenchie!
- Ha, stoepit Americain pieg!
Samen strijden ze tegen het monster, maar niet voordat er is afgerekend met het slechtst georganiseerde en domste stelletje nazi's wat ooit het celluloid heeft mogen bevolken. Ook hier weer prachtige taal-issues (ze switchen gewoon middenin zinnen!), de mooiste oneliner vond ik:
I waaant zu win ze waaar!
Uitgesproken door mad scientist van dienst, gespeeld door Ben Cross, waarschijnlijk de grootste naam van het stelletje ongeregeld in S.S. Doomtrooper (fantastische titel trouwens). Het monster van deze beste man schiet overigens wel erg onzuiver voor een mechanische supersoldaat. Maar dat terzijde.
Echt best is het allemaal natuurlijk niet, maar lieve mensen toch, er zijn zoveel slechtere films gemaakt dan dit heerlijke low-budget nonsens prulletje...
1,5*!
narva77 (crew films)
Ja, ik heb me ook wel redelijk vermaakt hoor!
Alleen jammer dat het weer zo vreselijk cliché en steriotype is allemaal. De brave Britten, de Fransen mét typisch Franse baret...
Leukste personage vond ik wel de Britse explosievenexpert Digger!
Nee, dit is zeker niet de slechtste film die ik ooit heb mogen aanschouwen. Ik heb ze nog wel slecht gezien. Maar ach, ik begrijp de meeste mensen hier wel hoor. Mensen zijn nu eenmaal kuddedieren.
. Mensen zijn nu eenmaal kuddedieren.
Zorg jij voor het voer dan.
predator
- 1952 stemmen
De titel is briljant, de film is echt heel erg onwaarschijnlijk slecht.
kArIzMa_Movie
Alleen het einde van deze film gezien. Foei! Dat moet wel het slechtste einde dat ik ooit heb gezien zijn. Serieus, wat heeft de regisseur op z'n hoofd gekregen?
Lexcoaster
Persoonlijk krijg ik meer Dia-ray van deze film.
Voor mij dus genoeg reden om de film over te slaan.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime