Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: John R. Carter
Met onder meer: J.K. Simmons, Cuba Gooding Jr. en Edrick Browne
Plot The Way of War
"He has a single mission. To explore the truth."
The Way of War gaat over een soldaat (Cuba Gooding Jr.), die achter een samenzwering komt die voor een nieuwe oorlog kan zorgen. Na de ontdekking hiervan, besluit hij daartegen te vechten.
David Wolfe
Eleven
Sanchez
Samir / Ace of Spades
Blood Duster
Net de promo van deze film gezien, en oh oh oh........... wat een slechte film zeg............
Een verhaal zo lomp aan elkraar gedraaid met matig acteerwerk en visuele rompeslomp en de usual flashback-achtige scenes......
Nee, daar worden we niet warm van, helaas.......
DD07
kopop zeg dit is gewoon een goed verhaal hoor. acteer werk idd wat matig maar het verhaal is dik in oorde en camara werk is ook top!.geen top film maar zeker een om te kijken.
lillie77
snapte er na 5 minuten niks van, na een half uur nog niet en na 3 kwartier heb ik m maar uitgezet
napoleon84
Nee, daar worden we niet warm van, helaas.......
Wat is dit voor een snert opmerking: je geeft de film 1 ster op basis van zijn promo/trailer .??????????????? dheeuh
Mariovane
Iets begrijpen valt voor jou niet mee he!?!
Hij heeft 't helemaal niet over 'n trailer!!! maar de promo/dvd.
En die vindt je op FTD etc...........
hannes64
- 1926 berichten
Ja, wat moet ik hiervan denken.
Vergelijk em maar met HERO WANTED.......bijna `t zelfde.
Echt zo`n "straight to dvdfilm".
Standaard B-film weer, leuk verhaaltje en soms wat goeie actie.
Verder links laten liggen......niet echt de topper die ik verwachtte.
2.5 is genoeg.
dikkop
Jonge jonge is ie echt zo slecht? Kan hem dus gaan deleten...die Cuba valt dan wel steeds dieper in de B categorie.
mixmaster
wat een verschrikkelijke boutfilm !!!
na een half uur uit mijn dvd speler gehaald en rechtstreeks in de kliko gepleurd !!!
ASroma
idd wat een schijt, in lange tijd niet zo n prut gezien. Waar gaat het in godsnaam over???
kan in de categorie zeemeerman
jebusss
het is een vreselijke film, probeer er nu nog steeds achter te komen wat het verhaal nou eigenlijk is,
iid categorie zeemeerman!
chevy93
geen top film, maar wel 5,0?
Ik had ook niet anders verwacht.. kijk maar naar het 5.0-stemgehalte van deze gebruiker:
Phasmid
Zag onlangs de trailer van deze film en ondanks de vele negatieve berichten hierboven leek het me toch een goede film.
Na het bekijken van deze film kan ik me alleen maar aansluiten bij bovenstaande commentaren. Wat een saaie langdradige, slecht geacteerde flut film.
Jammer ... ben veel meer van Cuba gewend.
0,5 ster....meer kan kan ik er niet voor geven.
mrkos
Snapte er ook niks van, ja op het laatst een beetje.. Maar toch vind hem niet goed! 1.0
ladyg
Ik heb deze film gisteravond gezien. Ik ben inderdaad ook wat meer gewend van Cuba. Sluit mij ook aan bij bovenstaande commentaren. 1.0
glimmerman2000
Kan iemand mij vertellen waar deze film over ging? Ik snapte er echt niets van...tot het eind niet..
JDSsmetje
Ik snapte deze film echt niet... dus ik kan hier echt geen cijfer op plakken. Hierop ga ik dus niet stemmen.
JDSsmetje
Ik heb zo'n beetje zitten denken. Men moet geen film uitbrengen dat meer dan de helft van de mensen niet snappen. Ga dan maar gewoon 0.5* geven op het verhaal en 2* op het acteerwerk.
JDSsmetje
geen top film, maar wel 5,0?
lol
foxone
Deze film gaat gewoon nergens over. ingewikkelde niet samenhangende dialogen gedurende de hele film. ik geef de film een1,5,dit omdat hij me toch voor zover heeft weten te boeien dat ik hem afgekeken heb.
Comep
Ik heb deze film tot het eind gekeken, daarna nog even over nagedacht wat ik heb gezien waarna ik tot de conclusie kwam dat ik er geen touw aan kon vastknopen.
Fijn om hier te lezen dat er nog meer mensen zijn die moeite hebben met de film, want ik begon aan mezelf te twijfelen...
Al met al niet het bekijken waard: 1
TR86
Inderdaad geen goede film. onbegrijpelijk , geen spanning en slecht verhaal. 1 goed punt: de TsjechoSlowaky mop
geenajames
zonde van mij tijd helaas vallen ook goede acteurs soms van hun voetstuk
koiboy
Heb hem helemaal uit gezien. Het acteerwerk vonden we niet te best en het verhaal was ook geen touw aan vast te knopen. Volgens mij dachten ze aan het einde van de film waarschijnlijk dat ze het met de laatste zin de hele film goed konden maken.... maar nee.
Af en toe had ik het idee dat ik naar een spannende aflevering van samson en gert aan het kijken was waar ze soldaatje spelen... Daar is het tenmiste grappig.. hier kon ik niks mee. nee geen goed woord voor de film.
De film krijgt toch nog 1 punt vanwege de acteurs.

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime

The Outpost