Command Performance (2009)
Geregisseerd door: Dolph Lundgren
Met onder meer: Dolph Lundgren en Hristo Shopov
Gesproken taal: Duits, Engels en Russisch
Plot Command Performance
"Dying is easy, Rock and Roll is hard."
Een liefdadigheidsconcert in Moskou loopt uit op een bloedbad door een gewapende overval van separatisten. Zij nemen de beroemde Amerikaanse popster Venus en de Russische president Alexander Petrov met zijn gezin in gijzeling. Hulp komt in de vorm van Joe Reynolds, een drummer van een heavy-metalband met een crimineel verleden en Mikhail, een jonge Russische FSB-agent. Joe en Mikhail moeten het opnemen tegen sterke krachten: 'oude spoken' uit het Sovjet-Unie tijdperk lijken hen te achtervolgen.
Joe
Ali Connor
Major Pavlikova
Anna Petrov
DiDa
Deze film lijkt heel goed te gaan worden. Er wordt veel gedaan aan promotie en de trailer ziet er goed uit!
YouTube - Dolph's "Command Performance" promo trailer!
DiDa
De film is nog niet uit. Er is ook nog geen releasedatum bekend. De film heeft al wel de status completed. Dus een releasedatum zal niet lang meer wegblijven.
Dit is de officiele trailer van Command Performance (vandaag gerealeased):
COMMAND PERFORMANCE on DVD November 3, 2009 - commandperformance-themovie.com
Ik vind het er echt goed uitzien!
DiDa
Hier de eerste review van Command Performance.
Command Performance | The Life and Art of Vern - outlawvern.com
flexino
?? Waar heb je dit gezien?
Hij is te downloaden, laat ik het zo zeggen.
pindope
woooooooooow ik kijk hem nu in iedergeval een lekker wijf erin ..of de film goed is even afwachten nog met meneer dolf ..
zijn dochter schijnt ook in de film te zitten . een echte famillie uitje dus
gezien!! keihard echte dolf aktie ....
filmfan1967
Sinds Lundgren z'n eigen films regisseert is er een duidelijke opwaartse lijn in zijn werk waar te nemen. Command Performance is de beste van het stel. Behalve de regie en hoofdrol was Lundgren nu ook verantwoordelijk voor het verhaal/script: Die Hard tijdens een rockconcert in Moskou, met Lundgren als drummer! Werkelijk topvermaak.
De film is overigens al legaal te verkrijgen op DVD in Thailand (Command Performance DVD (Thai)).
Wing Chun
dan zitten er zeker hier wel een paar Hardcore Gevechten in?
Kristiaan
Het is een geweldige film, vind ik.
Echte hardcore gevechten zijn het nu niet, Wing Chun, maar er is wel actie te beleven. Het speelt zich allemaal op dezelfde locatie af, maar dit heeft niet meteen een negatief effect op de film.
Venus, de zangeres komt niet echt heel overtuigend over, maar haar looks compenseren dit voldoende.
Joe daarentegen speelt een prachtige rol. Ietwat té stoer, met momenten, maar zeker niet onaangenaam.
Het verhaal op zich was goed gevonden, maar ik vond het toch té veel film, daar ze in het begin met z'n allen binnenstormen en vrijwel de gehele security uitschakelen. De 'bad guys' weten ook de snipers zitten en dergelijke. Er komt nauwelijks iemand om van hen. Eén bodyguard en een rockster die amper getraind zijn, gaan daar dan even verandering in brengen en alle bad guys omleggen. Het kan natuurlijk, maar het maakt het wel een pak ongeloofwaardiger..
Al bij al toch een geweldig vermakende film, maar omwille van het laatste, gaat er een sterretje af.
Wing Chun
Het is een geweldige film, vind ik.

dan zijn het zeker meer van een soort straat gevechten?
Kristiaan
dan zijn het zeker meer van een soort straat gevechten?
Zelfs dat niet. Eerder wat afknallen, met nu en dan een gevechtje. Niets spectaculair, alleszins.
exorcist
heb de film vandaag gekeken met van te voren helemaal geen verwachtingen, aangezien de laatste films nu niet echt iets bijzonders waren maar moet toegeven deze film is echt een ouderwetse aktiefilm nog steeds geen topper maar wel één van de betere .
Het ziet er over het algemeen ook nog allemaal wel goed uit sommige dingen komen wat ongeloofwaardig over en vind de zangeres wel wat ongeloofwaardig en irritant overkomen maar dat word weer goed gemaakt door haar uiterlijk .
Dit is me wel 3 sterretje waard zeker omdat het gewoon een ouderwetse aktiefilm is waar je voor gaat zitten met het verstand op nul en maar genieten van Dolphie, afentoe wat over de top maar hij kan het hebben.
Leuk dat de dochter ook mee doet van lundgren.
Rest is lekkere actie en goed geacteerd.
3,5 ster
edmo
Had echt een film verwacht met 'ach laten we Dolph Lundgren een uit de kast halen", maar het was eigenlijk best een goede film. Wie houdt van de actiefilms uit de jaren 90 moet zeker kijken. Ouderwets vet zeg maar!
RickZ
Voorspelbare redelijke actiefilm vol bloed en geweld. Weinig inhoud, net niet onderhoudend genoeg voor een voldoende.
mcdaktari
Je moet het allemaal niet te serieus nemen, dan is de film best vermakelijk. Dolph Lundgren speeld weer de harde geweldenaar die alles kan maar dat maakt de aktie alleen maar aangenamer. Het is totaal niks vernieuwends maar zoals ik al zei een aardige aktie film voor als er anders niks op tv is.
Jor123
Alleen al door de cover te bekijken, heb ik geen zin de film te zien. Is het een aanrader?

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Colombiana
Actie / Thriller, 2011