Genre: Familie / Actie
Releasedatum: 20 juli 1995
Bekijk via Disney+
Plot Mighty Morphin Power Rangers: The Movie
"The Power Is On!"
De snode Ivan Ooze wordt na 6000 jaar gevangschap per ongeluk bevrijdt. Zoals het een ware schurk betaamt wil hij na zijn bevrijding wraak nemen op degene die hem gevangen heeft gezet, en uiteraard de wereld veroveren. Het is aan de Power Rangers de taak hem tegen te houden, alleen deze wordt bemoeilijkt als Ooze Zordon te grazen neemt waardoor de Power Rangers hun krachten verliezen. Als laatste redmiddel zoeken de Rangers de Great Power op de planeet Phaedos wat niet zonder gevaar is.
Tommy Oliver / White Ranger
Eugene 'Skull' Skullovitch
Ivan Ooze
Zordon
Herald
Dit is natuurlijk geen film voor de ware moviemeter bikkels, maar ondanks dat ik al eonen geen 12 meer ben vind ik dit een uiterst amusant filmpje. Ik heb hem zelfs in de bios gezien en heb 'm op video gekocht. De pakken zien er in tegenstelling tot de serie niet zo gay uit, en de Zords zijn volledig CGI. Verder een hoop geknok, gespring en jolige kreten als "aahyaaa", wat wil je nog meer?
Malfidus
7 jaar geleden vond ik hem goed (was toen een echte power ranger freak), maar nu dat ik wat ouder ben (19) vind ik dat geknok zonder een goed verhaal maar niets, den tweede film heb ik zelf niet gezien (en ben ik ook niet van plan te zien), overlaast nog een aflevering gezien van de serie en het zegt mij totaal niets meer, wel vind ik één van de nummers uit de soundtrack goed, Trouble van Shampoo (een van mijn favorietjes uit 1994), de film zelf geef ik 1 ster
Purmerend
Mijn broertje heeft "de Valk" als speelgoed en keek vroeger naar de serie, maar geef mij maar de Turtels!
twg
als kind was ik helemaal weg van die k*t powerrangers.
maar nu.... GODALLEMACHTIG! WAT EEN BAGGERFILM!!
0,5 niet meer wel minder ( als dat zou kunnen)
MWX
leuk verstand op nul en kijken naar bewegende beeltjes dan is deze echt leuk
Turkeyloverz
Ik heb hem net gezien en ik vond hem echt geen flop.Het was geen topfilm maar zeker ook niet slecht, vroeger was ik al een groot fan van de serie, maar die duurden ong 20 minuten, dat was nog wel leuk.Maar nu die 1.5 uur....het begon wel saai te worden.Toch nog leuk om te zien.Al met al:
Respekked
wow, wat een wanproduct. In de serie die vroeger echt gaaf was, ziet het er nog beter uit..
0,5
mikoz
1.5* = leuk om te zien ?
Lijkt me meer een flop.
Turkeyloverz
1.5* = leuk om te zien ?
Lijkt me meer een flop.
Ik ben altijf fan van ze geweest, dus was het ook deze keer leuk om ze te zien.Ik zeg niet dat het een goede film of een flop is..
Bob Cremers
Ik vond het een leuke film vroeger was ik een fan van de Power Rangers dat is beter als Pokemon.
Marissa_
Volgens mij heb ik deze ook nog ergens op video.. Ik heb de film vroeger best vaak gezien. Ik vond het echt geweldig.. en dan ging ik met mn nichtje de power rangers nadoen enzo
Marissa_
anders is er zelfs even iemand die hem 5 stemmen geeft.. zo goed vind ik hem nu ook niet echt
The Contender
Was vroeger zelf erg fan van de powerrangers. Had speelgoed van hun en veel videobanden van de serie (heb ik overigens nog), en ook de videoband. Vond hem toen erg goed. Heb hem nu al een tijdje niet meer gezien en was het ook niet echt van plan, er liggen namelijk nog zat andere films doe ik kan kijken.... maar voor toen een leuke film
niel123
ik was vroeger ook een hele grote fan van de power rangers ik ben nu 16 en ik heb de video na wel 5 jaar nog eens bekeken en voor in 95 is hij nu eigenlijk wel nog goed maar vroeger keek ik er zo veel naar dat we hem 3 keer hebben moeten kopen omdat hij steeds kapot ging . zoveel keek ik ernaar maar toen ik hem de eerste keer zag toen ik 6 jaar was vond ik hem echt goed daarom krijgt hij van mij een 5 omdat ik die film wel 1000 keer heb bekeken
lowhusky
Echt een flopfilm met neppe special effects. Het verhaal was niet echt boeiend, de serie was veel beter.
killzone
Ten eerste wil ik zeggen dat de recensies van de film altijd maar negatief zijn en dat begrijp ik niet.
Misschien omdat er te veel meiden erin zitten, in de recencies..... Maar ik kan je wel vertellen dat de Power Rangers niet alleen uit jongens bestaan, maar ook uit 2 schattige meiden die de wereld ook gaan redden, leuk toch... hé.....
Ik ben vanaf mijn 5de een grote fan van Power Rangers, ik heb alle videobanden, spelletjes, magazines en kleine poppen van hen en is voor mij een grote telerstelling dat deze film afgetroebeld wordt met een miezerige 1.5 of lager.
De film is opzich niets mis mee, alles klopt, de verhaallijnen zijn voor het jongste publiek niet zo moeilijk en ze hebben niet te veel overdrevn scenes gebruikt, alleen weet je wel dat de Power Rangers, wat er ook gebeurd, de wereld zullen gaan redden. Ja, maar dat is altijd zo met zulke verhalen. Kijk maar naar Spiderman, Batman, Superman....
Al met al een goede remix tussen goedkope SFX (de miniaturen zijn geen meesterwerken, maar wel leuk om te zien) en goed helden-verhaal en je hebt één van de beste jeugd-series aller tijden op de Britse tv.. en ook bij ons!!
Ook al zit ik de hele uren naar PR te kijken, ik raak nooit op en ik vind het altijd spannend.
Voor mij is en blijft het heel erg leuk, ook al ben ik 69 jaar oud......
Maar de series vond ik wel leuker, dat moet ik wel eerlijk toegeven!
IcU
Jeugdsentiment, maar toch een verschrikking. Net zo nep als de serie, alleen duurt het een uurtje langer. Vroeger veel gezien, maar ik ga hem nooit meer kijken. Toch een 2½* omdat ik er vroeger veel plezier aan heb gehad.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Als vroeger Power Rangerfan moet ik deze film echt eens een keertje zien te huren. Wil deze nog steeds heel graag zien!
killerfreak
was vroeger ook een grote fan hiervan, en had dan ook vrij snel de film in huis, maar die viel toch serieus tegen bij mij. Desondanks wel een leuk verhaaltje en niet zo heel geweldig slecht geacteerd, dus een 2tje
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Eindelijk gezien. Lekker verstand op nul zetten en kijken. Jeugdsentiment ten top, heerlijk. Jammer dat nu de transformers lelijk computergeanimeerd waren. Verhaaltje was belachelijk, maar werd best leuk uitgewerkt. 3*
film_kaza
Erg lang geleden gezien.
Zelf als kind kon ik powerangers niet uitstaan.
Humorlose, voorspelbare, kinderachtige, waardeloze effecten bevattende film.
0,5
killerfreak
vroeger gezien, en er van 'genoten'. Tegenwoordig is de PR-hype (en m'n score) al heel wat lager geraakt als ge ziet hoe slecht de film eigenlijk is.
DeCol
Als kind vond ik het altijd heel leuk, vooral de serie! Ik dacht laat ik hem nog is kijken, de film, maar na 20 min stopte ik want ik kan er niet meer van genieten. De serie zal ik vast nog wel oke vinden want daar zit nog een degelijk verhaal in. De vechtscenes enzo zijn acht zoo slecht. Toch omdat ik er vroeger van heb genoten en ze een goede serie hebben gemaakt. 2*
enzyme
Ik heb een videoband teruggevonden met deze film erop. Af en toe beeld- en geluidsstoringen (video's hé
Maar ik heb hem vroeger wel verschillende keren gezien en vond het toen geweldig, nu zie ik dat het eigenlijk niets voorstelt, alles zo fake en slechte special effects enzo. Maar toch geef ik hem 2.5 sterren omdat ik er vroeger plezier aan gehad heb en dat was toch eens fijn om deze nog eens terug te zien. Jeugdsentiment
2.5 sterren dus
Real_Movie
ik geef de power rangers toch maar een 4 omdat???
ik er vroeger helemaal verslaafd aan was moest elk aflevering zien maar dat is nu wel anders.
film is matig het is ook weer niet slecht het is gewoon slecht bewerk alleen verhaal is wel goed.
belg v.c.b.s
heb hem nog eens gezien en mijn hersenen zeggen: slechte film,maar de muziek was goed en de verhaal ook wat maar toch een 2.5
WB
Een van de jeugdsentimenten, en dus ook in die tijd gezien. Toen vond ik het echt een leuke film. Ben bang dat ik nu alleen maar moet lachen, maar toch voor díe tijd 2,5 *
vanholst
Het is een kinderfilm, dus hier moet je gewoon anders naar kijken, als kind let je niet zo op het verhaal. Tien jaar geleden vond ik het gewoon geweldig deze film. Ik vond dit ook de stoerste power rangers. die latere versies vond ik maar bagger.
Ik geef hem 2,5 ster

Turbo: A Power Rangers Movie
1997

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Sutorîto Faitâ II Gekijô-ban
Actie / Animatie, 1994

Gantz: O
Animatie / Fantasy, 2016
gebaseerd op tv-seriestokusatsusuperhero teamethnic diversitypower rangersmmpr