• 9.374.963 stemmen

Mighty Morphin Power Rangers: The Movie (1995)

Familie / Actie | 95 minuten

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Mighty Morphin Power Rangers: The Movie

"The Power Is On!"

De snode Ivan Ooze wordt na 6000 jaar gevangschap per ongeluk bevrijdt. Zoals het een ware schurk betaamt wil hij na zijn bevrijding wraak nemen op degene die hem gevangen heeft gezet, en uiteraard de wereld veroveren. Het is aan de Power Rangers de taak hem tegen te houden, alleen deze wordt bemoeilijkt als Ooze Zordon te grazen neemt waardoor de Power Rangers hun krachten verliezen. Als laatste redmiddel zoeken de Rangers de Great Power op de planeet Phaedos wat niet zonder gevaar is.

Tommy Oliver / White Ranger

Farkas "Bulk" Bulkmeier

Eugene 'Skull' Skullovitch

avatar van Wassup !

Wassup !

Best wel plezante film. De series vond ik vroeger wel goed en toen kwam natuurlijk de film. Vond de film eigenlijk nog niet zo slecht. De film valt best te pruimen, maar deze bekijk ik wel niet meer.

Voor die goede oude tijd krijgt deze film toch nog een voldoende.

2.5/5!

avatar van Shinobi

Shinobi

Als kind was ik echt helemaal weg van de Power Rangers , maar deze film had ik pas wat jaartjes terug voor het eerst gezien en wat een bagger was dit zeg.

Ik geef 'm 1, 5 sterren voor het jeugd sentiment anders was het pertinent 0, 5 sterren geweest.

best okay film goed verhaal voor kinderen van 6 jaar en ik vind het zelf ook wel opzich leuk.. vroeger altijd gekeken heb zelf seizoen 1 2 en 3 dus film zelf ook.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Oké hij is best leuk om een keer te bekijken maar inderdaad super geweldig is hij niet nou ja ik heb hem dan ook gekeken omdat mijn beste Vriend fan van de Power Rangers was en ik vind het ook niet erg dat ik hem gezien heb want hij is toch wel een beetje vermakelijk maar als ik moet uitgaan van een film is hij inderdaad niet Top.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

zo'n slechte film is dit niet, ik heb er best van genoten.

serie vond ik ook altijd leuk.

2.5***

avatar van Bluebell

Bluebell

Ik was vroeger helemaal weg van de Roze power ranger, en ik vind dat deze film helemaal geen flopper is, pas geleden nog ff gecheckt en nog steeds helemaal superr hahaha

avatar van pokefreak

pokefreak

Heb hem een lange tijd geleden gezien en ik vindt hem echt super maarja ik was vroeger een grote fan van power rangers (van de oude serie's), maar de power ranger series van nu die gemaakt worden door disney vindt ik maar bacher het enige dat ik een beetje tof vindt is het begin, en de morphes maar de series van nu zelf vallen echt wel tegen de power rangers van Saban Entertaiment waren beter en de based Super Sentai series waarop power ranger gebasseerd is hebben ook een beter verhaallijn.

Anyway deze krijgt van mij 4.5*

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Geweldige kinderfilm. Niet meer iets voor mij, maar vroeger was ik er helemaal gek van. 2*

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Zeker een geweldige kinderfilm,ik vond hem nu niet zo heel veel meer maar het is natuurlijk echt een film gemaakt voor kinderen.

In dat opzicht is hij redelijk geslaagd.Geen flop film vind ik,zeker voor kinderen is het een hele leuke film.

avatar van Ethicus

Ethicus

Wat een mooie tijd was dat. Lekker het huis slopen met je vriendjes en vriendinnetjes, terwijl de Power Rangers worden nagespeeld. Destijds vond ik deze film echt geweldig, maar ik heb 'm in 1995/6 voor het laatst gezien dus beoordelen doe ik maar niet.

avatar van Kevin13

Kevin13

als kind was dit een een hele leuke film voor mij, maar nu vind ik er niet zo veel meer aan, vooral die irritante roepgeluidjes van de power rangers als ze springen. maar toch nog een magere 3.0

avatar van NathanMandjes

NathanMandjes

ik was altijd de groene power ranger in de serie.. de film is natuurlijk bagger, maar geeft me wel een goed gevoel.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Dit is zo'n film die je als volwassene niet terug moet gaan zien. Gewoon onderhoudende troep voor wie zijn hersenen nog niet helemaal ontwikkeld heeft.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Ok, dit is wellicht de film uit de flop 100 die ik het meest van al hier niet wil zien staan. Oh my. Ik hou zoveel van deze film. Oké, ik kom echt uit het power ranger tijdperk, ik ben ermee opgegroeid, en een groot deel komt wellicht voort uit jeugdsentiment. Maar ik moet deze film minstens 1 keer per jaar bekijken. Hij blijft gewoon geweldig. De power rangers zijn welllicht mijn favoriete helden .

Ik hoop dat ze de oude serie (die met Amy Jo Johnsen) ooit nog eens in een DVDbox uitbrengen!

avatar van Rickgoedkoop

Rickgoedkoop

is voor mij ook een jeugd-sentiment.heb hier heel veel naar gekeken haha.als ik toen had gestemd had ik de fim 5 sterren gegeven.maar als ik hem nu beoordeel,geef ik de film toch een 3.omdat het toch iets is wat bijgebleven is.

avatar van jeroen65

jeroen65

Laatst nog gezien, en vind hem wel grappig...

Vroeger keek ik deze film (toen op video) bijna elke maand wel 2 keer ofzo hahahaa

(voor jeugd-sentiment): #4

avatar van maxwevalli

maxwevalli

haha Power Rangers hoe vet vond ik die vroeger, voor het jeugdsentiment zoals het hier genoemt word 3 sterren, heb me er vroeger wel mee vermaakt.

avatar van nijnokonijno

nijnokonijno

dit is inderdaad een film waar je je goed mee kunt vermaken, ik vind het gewoon leuk om films van vroeger uit de kast te trekken...... ze zijn natuurlijk niet zo goed met special effects maar toch een heel vermakelijke film

avatar van biosmovie

biosmovie

Was leuk voor 1 tot 2 keer en toen was de lol er wel vannaf. 2.0***

avatar van Nonick2007

Nonick2007

Je moet hem eigenlijk ook niet als volwassene beoordelen, als kind vond iedereen de film te gek, en daarom verdient deze film ook veel meer dan de 1,92 die die nu heeft!

avatar van Legan

Legan

Power Rangers... Vroeger al niks aan gevonden, en ook de film kan daar niets aan veranderen.

Het begint nog redelijk flitsend maar al snel verzinkt het in saaie eentonigheid. Ook het gebruik van vreselijke effecten doet afbreuk aan de film. Desondanks heeft Mighty Morphin Power Rangers zijn aardige momenten dankzij de humor, de slechterikken en die oh zo foute jaren '90 look. Het vermakelijkst zijn de gevechten in de laatste 20 min welke de film nog enigszins omhoogtrekken.

Toch heb ik veel liever de Teenage Mutant Ninja Turtles welke alleen al qua personages een stuk leuker zijn dan de oppervlakkige nietszeggende Power Rangers.

avatar van Revolution64

Revolution64

vroeger keek deze film elke dag , haha ja elke dag. als ik em nu bekijk is ie natuurlijk niet zo interessant meer, maar het blijft wel geinig. Voor de verfilming van een tv serie is ie niet eens zo slecht.

avatar van cm_punk

cm_punk

Donder, wat staat deze film laag zeg :-S. Natuurlijk halen de special effects etc. niet bij de special effects van deze tijd, maar het blijft wel jeugdsentiment.

Snap niet dat deze film zo laag staat, gezien het freakin' populair was.

Mensen oordelen het volgens mij eerder op deze tijd, dan de tijd dat ie uitgebracht was.

Ik geef 'm alsnog een 3. Als ie in deze tijd gemaakt zou zijn, dan had ie minder gekregen. Die 3 heeft veel te danken aan vroeger, toen PR als serie op RTL 5 was.

"Its Morphin Time"

avatar van Rephlex

Rephlex

film_kaza schreef:

Erg lang geleden gezien.

Zelf als kind kon ik powerangers niet uitstaan.

Humorlose, voorspelbare, kinderachtige, waardeloze effecten bevattende film.

0,5

Afgezien van je gebrekkige nederlands (sorry, dat viel me ook in andere posts van je al op...) vraag ik me af waarom jij en anderen de film zo laag waarderen...?

Ik kan de vraag, denk ik, wel concreter stellen:

Wat had je dan in hemelsnaam verwacht van een Power Rangers film als je deze zo verschrikkelijk vond...?

Of zou je wellicht bij voorbaat al 0,5 ster hebben gegeven omdát het de Power Rangers betreft, en had je de film niet eens hoeven kijken...? (áls je dat al gedaan hebt...)

Op mij komt het in ieder geval hetzelfde over als iemand met een tomatenallergie die Heinz opbelt om te klagen over het feit dat er tomaten in de ketchup zitten...

avatar van dope

dope

• 20064 stemmen

Ik keek vroeger alleen omdat Amy Jo Johnson mee deed, wat een schoonheid!!

avatar van JigSaw_Doll

JigSaw_Doll

Ziet er een shitty film uit, wel een coole poster

avatar van Bluebell

Bluebell

Goeie film voor vroeger als kleine meid die helemaal gek was van de roze ranger!!! een 4*

avatar van black!panter

black!panter

5 sterren voor jeugdsentiment!

avatar van denihusic

denihusic

FUCK YEAH POWERRANGERS

avatar van killer13

killer13

aan deze heb ik vroeger veel plezier gehad. nu is de film natuurlijk niet meer zo vermakelijk als vroeger maar ik herinner me nog altijd de mooie tijd die ik beleefd heb hieraan.

een 3 voor de mooie herinneringen en de jeugdsentiment