• 9.376.030 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Jeff King

Met onder meer: Steven Seagal, Holly Dignard en Karyn Michelle Baltzer

Plot Kill Switch

Detective Jacob Stillwell (Steven Seagal) is één van de meest geprezen detectives in het land. Zijn keiharde aanpak is legendarisch onder zijn collega's. Maar op zijn laatste klus lijkt hij zijn sterkste tegenstander te hebben gevonden; een sluwe, perverse moordenaar, die de stad terroriseert.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van 5t3ph4n

5t3ph4n

+1,0* voor de grap met de clown, enige moment waarbij er een kleine glimlach kwam Voor de rest echt te slecht voor woorden...veruit de slechtste Seagal film die ik heb gezien

avatar van booger

booger

Net zoal de meeste mensen jier ben ik een grote fan van seagal.

Ook kan ik heel veel dingen vanaf op een positieve manier bekijken.

Ik wil ook heel graag de goede stukjes hier uithalen...

alleen ik moet helaas concluderen dat dit een hele slechte, saaie , nepfilm is.

zeker niet de moeite waard om ooit weer te zien en heb er spijt van dat ik deze uberhaupt heb gehuurd.

Voor seagal...je was top. maar als je er geen zin meer in hebt...doe het dan gewoon niet.

een teleurgestelde fan

Iron Maiden

wat een film. keihard, spannend, one-liners, en acteerwerk van goed niveau!

Iron Maiden

en het camerawerk was inderdaad barslecht, maar dat is Steven's schuld niet, neem ik aan.

avatar van armand 1

armand 1

Steven Seagal zijn laatste films gaan bergaf dit is zijn slechtste film

die ik gezien heb.

Lui (crew films)

De studio heeft het verkloot, Seagal zelf kwam er later pas achter en was er ook niet echt blij mee.

Lui (crew films)

Film is nu uit op dvd! Ik had hem 2 maanden geleden al gereserveerd, en ik heb hem vanmiddag gekregen.

avatar van Mescaline

Mescaline

Denk dat ik deze film maar eens een kans ga geven.. maar durf het niet aan gelijk te kopen.. omdat seagal films van het afgelopen jaar wat tegenvielen..

avatar van SingInSilence

SingInSilence

haha.. heb me werkelijk kapot gelachen bij deze film vooral dat stuk met de clown.

en dan nog maar te zwijgen over de vechtscenes, aan het begin als steven seagal die vent uit het raam duwt, dat stuk zie je echt gewoon nog 20 keer herhaald, ik dacht aan het begin dat steven seagal achter hem aan sprong , en daarna nog in die bar, slaat steven seagal iemand, en diegene valt over een tafel heen, dat stukje zie je ook al 30 keer achter elkaar, en ondertussen dat hij klappen uitdeelt zie je af en toe zijn gezicht, en hij kijkt echt ZO rustig, echt gewoon lachwekkend.

voor de rest was het opzich wel een goed verhaal, maar wat ze met deze film hebben uitgespookt dat het zo slecht is geworden is me echt een raadsel.. de vechtscenes gaan ook zo hakkelig, vraag me af wat steven seagel er zelf van vind.

en dat einde van de film.. ik had het idee dat er ineens een nieuwe film was begonnen, in een keer kwam die ergens thuis, bij een vrouw en kinderen die je de hele film nog niet had gezien, en uiteindelijk kroop die met z'n vrouw in bed om eens lekker te vrijen, en echt, k wist niet wat ik hier nou van moest denken,dat einde dat was echt gewoon idioot. en ook af en toe dan zei steven seagal wat, maar het was gewoon echt zijn stem helemaal niet, t kwam er echt in een keer tussen door dat je echt bij jezelf denkt van WTF.

en deze film krijg van mij alleen maar een hoog cijfer, omdat ik echt gewoon bijna in me broek plaste van het lachen bij al die rare stukken, dit is echt niet wat ik gewend ben van steven seagal's films.

SingInSilence schreef:

Steven Seagal zelf heeft gezegd dat hij weinig te zeggen heeft gehad over de film, hij heeft hem zelf ook niet eens willen zien. Volgens hem is de film totaal verkloot tijdens het editten.

Wat die stem betreft, zijn het weer gewoon voice-dubs, zoals die ook al in eerdere films gezeten hebben (in Out of Reach waren ze soms ook erg goed hoorbaar).

Lui schreef:

Ja i know.. maar t was alsnog grappig =)

avatar van fran0886

fran0886

haha, als ik kijken naar Nico en hard to kill, ben ik toch een aardige seagal fan, dit was echter om te bescheuren zo slecht!. Dit heb ik werkelijk nog nooit gezien, tjonge jonge zeg.............. zonde zonde

avatar van lennox

lennox

Man man seagal is aan het aftakelen. Ik was vroeger een enorme fan, maar als je deze film ziet... Iedere keer als zijn gezicht niet duidelijk te zien is, is het zijn dubbelganger. En zijn actiescenes zijn ook enorm storend, het is drievierde van de tijd zijn double. En als hij niet eens meer zelf kan praten... dan houdt het op!

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Afschrijven die man. (Steven Seadal)

Iron Maiden

het is meneer Seagal voor jou!

avatar van Lennert

Lennert

Inderdaad niet Seagal's betere werk, hoewel de film zeker potentie had. Het script was redelijk, de look en soundtrack was ook zeker voor goed voor elkaar en ook het acteerwerk was voor het grootste gedeelte helemaal niet zo verkeerd. Dan komen we op de actie: niet alleen waren de vechtsscenes en shootouts te lang, ze waren dermate slecht geschoten dat ze niet om aan te zien waren.

En dan het veelbesproken einde... ach, het was een mogelijkheid om een fraaie boezem te zien, maar waar het in godsnaam op sloeg is me een raadsel. Daarnaast was de film op de meeste stukken helaas vrij saai.

Het feit dat je hem weinig vechtsscenes zelf zag doen zal ongetwijfeld met budget te maken te hebben, als je de ster zelf wil laten vechten moet het salaris automatisch ook hoger (daarnaast wil de verzekering nog wel eens moeilijk doen met actiehelden als ze alles zelf moeten doen).

avatar van 606

Scorpio11 schreef:

Afschrijven die man. (Steven Seadal)

pas maar op dat ze jou niet afschrijven

haha, geweldig!

avatar van Wauze

Wauze

Wouw, die Steven toch. Zo oud als, z'n haar geverfd een prachtige vrouw waar hij niet naar omkijkt, maar fysiek sterker dan wie dan ook.

Geloofwaardig? Ahum, hele idee gestolen van Seven, Saw, Bonecollector etc....maar toch. Ik verveel me nooit bij zijn films ook al is t van begin tot einde voorspelbaar, dus ook geen onvoldoende. Maar eens komt het einde...

avatar van Wing Chun

Wing Chun

Ik heb de film gezien en hij is best leuk. De voice dubs irriteren mij niet en de gevechten vielen wel mee. het gevecht in de bar was wel een rommel. het verhaal wel prima en natuurlijk weer de stoerheid van Steven is weer herkenbaar. Het gevecht met Lazarus en het mesgevecht waren mooi

een prima film

avatar van KrimpenDrummer

KrimpenDrummer

Slechtste film die ik ooit heb gezien. Tevens de enige film die ik vroegtijdig heb uitgezet.

Zit geen verhaal in, alles is slecht uitgevoerd. De productie is helemaal om te huilen, ontzettend snel gemonteerd, kijkt niet lekker. De film heeft me geen moment kunnen boeien, en na ongeveer 1/3 of 1/2 heb ik hem uitgezet

avatar van syno

syno

Ik snap het laatste niet....de vrouw en kinderen? :S

Iemand toevallig wel?

avatar van Spetie

Of het met Steven Seagal ooit nog eens goed komt weet ik niet, maar niet met deze film in ieder geval. Het verhaal is op zich niet eens zo slecht, maar degene die de vechtscènes heeft gefilmd en gechoreografeerd, mogen ze wat mij betreft nooit meer aan het werk zetten. Enorm slecht gefilmde vechtscènes, met totaal geen oog voor het totaalplaatje en zeer irritant cameragebruik. Er wordt in de vechtscènes gebruik gemaakt van overdreven herhalingen en je ziet totaal niet wie er aan het vechten is. Dit verpest de film echt grotendeels wat mij betreft. Verder zijn de acteurs ook niet al te best en lijkt Seagal te praten alsof hij een kikker in zijn keel heeft. Een scène viel trouwens wel positief op. Het moment dat een man door Seagal met zijn tanden op de bar wordt gezet en dan op zijn hoofd gemept wordt. Dat zag er best goed uit moet ik zeggen. De film is in zijn geheel echter zeer matig en Seagal doet er goed aan om een andere cameraman te zoeken voor zijn volgende film.

avatar van Spetie

syno schreef:
Ik snap het laatste niet....de vrouw en kinderen? :S
Iemand toevallig wel?

Nee was een raar einde. Het zal wel zijn echt vrouw geweest zijn en zijn eerste vrouw was eigenlijk de vrouw van zijn dubbelganger. Weet niet of het zo is, maar iets anders kan ik er ook niet van maken.

avatar van SSeagal

SSeagal

Spetie schreef:

Die eerste vrouw was gewoon een collega als je goed hebt opgelet Die vrouw op het eind komt idd uit het niets. We kunnen enkel aannemen dat hij een tijd op locatie werkte van huis vandaan en dat hij op het eind terug gaat naar zijn gezin. Misschien om zijn gezin geen gevaar te laten lopen, lijkt me vrij logisch gezien het feit van zijn jacht op die 2 psycho killers

avatar van 606

Helemaal niet verkeert op paar onduidelijkheden na.

gevechten mooi en verhaal ging wel

3,5 ster

avatar van pindope

pindope

whahahahahahahahahaahahahahahaha oooo ze hadden op zijn minst een andere stand in kunnen nemen deze hebben ze echt van marktplaats ingehuurd en die vecht scenes whahaha ik huil gewoon van het lachen dit is kung pow niveau met een naked gun gehalte ................... voor alle steven seagal fans seagal hij is oldtimer helaas 6 x een vechtscene herhalen een b film

het had goed kunnen zijn

lijken die nog knipperen met de ogen moet niet gekker worden

als je deze kijkt met heel wat bacootjes kom je helemaal niet meer bij

avatar van Dieterrr

Dieterrr

minder dan de andere seagal films

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Iron Maiden schreef:

wat een film. keihard, spannend, one-liners, en acteerwerk van goed niveau!

avatar van Quisto

Quisto

ze deden niet eens meer de moeite om de stuntman te verbergen. wat een gooi en smijtwerk, niet alleen van Seagal maar ook van de regisseur..