• 9.377.375 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Rick Jacobson

Met onder meer: Julia Voth, Erin Cummings en America Olivo

Plot Bitch Slap

"Prepare to get slapped..."

Bitch Slap gaat over drie vrouwen (een ongelukkige stripper, een moorddadige drugskoerier en een invloedrijke rechtspersoon) die midden in de woestijn een maffiabaas proberen af te persen. Dat gaat natuurlijk niet van een leien dakje, onthullingen worden gedaan en terwijl het onderlinge vertrouwen wegebt arriveren er andere kapers op de kust.

avatar van Gollnau

Gollnau

Vond het een zeer vermakelijke film

avatar van icemanjm

icemanjm

Love it, or hate it! Ik hou wel van dit soort films! Maar eigelijk was hij zeer "over the top" hoor!

avatar van Minority_Check

Minority_Check

wat is het toch moeilijk om te concentreren op het verhaal bij deze film

maarja wie let nou op het verhaal als je als er 6 ( . ) rond vliegen

avatar van Nancy1980

Nancy1980

zon foute film.

vrouwen zijn wel heel mooi.

maar daar is ook alles mee gezegd.

avatar van kramersietse

kramersietse

Niks mis mee, geluid op zacht ondertiteling uit en genieten.

avatar van JPTV

JPTV

kramersietse schreef:

Niks mis mee, geluid op zacht ondertiteling uit en genieten.

Hahahahah...

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Geweldige film

2,5

avatar van james_cameron

Bespottelijke film, volledig over de top en veel te dik aangezet, maar eigenlijk best vermakelijk en onderhoudend. De overdaad aan close-ups van strakke latex jurkjes, uitpuilende borsten en strakke dameskonten kan hierbij natuurlijk geen kwaad. Het plot is nog niet eens zo slecht, al is het een bij elkaar geraapt zootje, ontleend aan betere films als The Usual Suspects. Qua stijl doet één en ander denken aan Sin City, met zijn volledig computergegenereerde achtergronden. Die zijn hier overigens wel een pak slechter gedaan, maar door de overdreven stilering krijgt de film wel een lekker maffe stripboek-achtige sfeer mee. Door de energieke, aanstekelijk bizarre aanpak verdient de film net een krappe voldoende.

avatar van Comep

Comep

Beetje jammer, ik had gezien de poster en de trailers een soort Tarantino-achtige film verwacht. Dat was het duidelijk niet.

Film was niet geheel waardeloos, maar kon me verder niet boeien. De rondborstigheidsfactor is goed voor een extra ster...

avatar van neforce

neforce

Tja, wat moet je er van zeggen, soms kwam wel erg naar voren dat 't budget leek...

Ook veel flashbacks wat steeds verder terug ging, beetje vaag allemaal.

vooral de laatste actie-scene is 'ietwat' overdreven.

al met al net 2,5 * waard...

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Soms? Het was de hele opzet van de film om het extreem lage budget juist te benadrukken. Dat zou toch duidelijk moeten wezen, vooral met zo'n einde

avatar van Betamax

Betamax

Helden zijn het.....die deze film uit hebben gekeken.

Mij is het niet gelukt.

Of het goed is om iets héél slechts te maken?????

Volgens mij is iets slecht gewoon slecht en dat is deze film zeker.

avatar van witboek

witboek

Niet aan te raden deze film. Waarom?

Veel te slecht gemaakt. Verhaal is slecht. Mooie dames, Ja, maar dat is het dan ook.

avatar van Macmanus

Macmanus

Niet leuk genoeg om zo goedkoop te zijn.

Dit had best wel iets kunnen zijn voor mij. Kan best tegen een lelijk filmpje en een onzinnig verhaal. Dit leek me dan ook een beetje de Amerikaanse versie van de zo slecht dat het leuk word films uit Japan zoals Machine Girl. Net als die film gaat het hier ook nergens over het komt er veel geweld in voor. Maar toch had ik bij deze film lang niet hetzelfde plezier. Het heeft met veel dingen te maken, timing. Dat mist het vaak, lange corny dialogen maar het niet afmaken met een goede grap. Lange vechtscenes maar niet afwisselend genoeg met een kleine joke hier en daar om het leuk lang te maken.

Groot verschil is ook dat je bij Machine Girl ziet dat het geen geld heeft, door de aankleding kwaliteit beeld/camera. Maar toch zijn sommige shots vrij knap. Hier hebben ze een betere camera en nog best een beetje geld maar brengen ze het onder de noemer het mag slecht zijn in beeld. Niet echt nodig. Want stiekem willen ze wel weer dat de actie vet is. Doe het dan zoals Black Dynamite.

1.5 sterren, geen goede filmmaker helaas.

avatar van Triple G

Triple G

Allemaal vrij belachelijk en zwaar over de top. Maar daar was ik op voorbereid. En dat helpt. En je moet er een beetje van houden natuurlijk.

Strakke taal & actie, leuk in elkaar gezet via de flashbacks, erg lekker om naar te kijken en een aardig eind. Er bestaan ook films die zich serieuzer schijnen te nemen maar dan met kerels. Dan is dit een zalige parodie daarop.

Vergelijkingen met Sin City moet je niet maken. Andere achtergrond en totaal andere verfilming.

Vraag me bovendien altijd weer af of de laagstemmers enige moeite hebben genomen om vooraf notie te nemen naar welk type film ze zouden gaan kijken. Lijkt me niet zo ingewikkeld.

Naomi Watts

I don't have time to be dryfucked tonight

Wat een verassing is deze film. Bril fucking jant. Ik ben een enorm grote fan van exploitation, en met name de moderne odes aan dit genre. Veel directors hebben geprobeerd om dit genre weer tot leven te wekken, waarvan Tarantino wel de bekendste is, maar geen enkele director kwam dichtbij. Rick Jacobson flikt het 'm gewoon, en met enorm beperkte middelen. Chapeau. Quentin, this is how you do it! Jacobson mijdt ook al die kenmerken die het exploitation genre definiëren niet, en doet daar nog eens een schepje bovenop. Daar zit het 'm in.

Julia Voth, Erin Cummings en America Olivo zijn perfect gecast. Prachtige vrouwen, die vooraan stonden toen de grotere borsten werden uitgedeeld en ze lopen flink te koop met hun pronkstukken. Echt een massive cleavage fest . Toch wel een belangrijk element in het exploitation genre. Maar ook op dit aspect na dragen ze de film in hun over-the-top performance. Veel weirde memorabele personages, die Hot Wire dude is echt geweldig. Heerlijk geschift personage. Maar ook Minae Noji als Kinki mag genoemd worden, geweldig geflipte chick met killer JoJo skills. Lekkere fuck you naar Tarantino is dat trouwens en Kinki owned Gogo Yubari natuurlijk met gemak. Al de vrouwelijke personages pronken met hun killerbodies, wat zit er ongelofelijk veel eyecandy in deze film, ik heb er nog last van mijn nek van.

Heerlijk over-the-top scenes. Zoals die slow-mo water fight tussen Camero, Trixie en Hel . Werkelijk legendary. Maar ook dat gevecht tussen Camero en Hel is echt geweldig (open wide psychoslut). Heerlijke oneliners ook, teveel om te citeren eigenlijk. Heerlijke slechte effecten ook, en gelukkig, een exploitation film met goede effecten killed de film behoorlijk. Ook het bloed vloeit aan alle kanten, ook daar wordt niet op bezuinigt. Die big ass gun was ook hilarisch, zoiets overdreven heb ik zelfs nog nooit in de handen gezien van Schwarzenegger, erg leuk. En dan die lesbian scene tussen Trixie en Hel. Om maar even Paris Hilton aan te halen: that's hot . Zonder twijfel de beste lesbo scene in de geschiedenis van de film. Eat this Naomi Watts and Laura Harring.

Nja, het mag duidelijk zijn dat ik erg impressed ben. Heerlijk dit soort films, het komt zelden voor dat een moderne exploitation film zo goed is maar wat voelt het goed als die film zich dan eindelijk aandient. De verrassing van het jaar, een onbegrepen meesterwerk. Gettin' bitchslapped was never this fun!

avatar van Metalfist

Metalfist

Ik krijg een soort van Faster Pussycat, Kill! Kill! gevoel bij deze film als ik het plot lees? Lijkt me best wel leuk, vooral de enthousiaste reactie van Naomi Watts maakt me benieuwd.

Naomi Watts

Leuk dat je het zegt, bij The Making Of noemde Jacobson pussycat ook, als een grote inspiratiebron. Gewoon eens gaan checken metalfist, ik denk wel dat je hier wat mee kan.

avatar van Metalfist

Metalfist

Trailer ziet er in ieder geval fantastisch uit, één van de dagen eens tijd voor maken.

avatar van Triple G

Triple G

Metalfist schreef:

Lekker doen. Je krijgt er geen spijt van.

AHWA

Nu ben ik wel benieuwd. Had hem al klaar liggen, maar zo schuift hij iets op in het te-zien-lijstje.

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Snap sommige mensen niet hoor, mooie vrouwen maar verder... ACTIE dat zat er echt wel in hoor... hoef je geen held voor te zijn om dat te zien. Gewoon kijken, is een goede film!

avatar van crazygermain

crazygermain

wat een verschrikkelijke foute film

avatar van Threeohthree

Threeohthree

crazygermain schreef:

wat een verschrikkelijke foute film

hoe fout? of bedoel je slecht?

avatar van Reinbo

Vermakelijk filmpje, beetje rommelig, maar bevat genoeg leuks voor een voldoende. Duurt wel een kwartiertje te lang.

Kleine 3,5*

Die waterscene

AHWA

Bij vlagen zo fout dat het toch wel weer leuk werd. De nogal flinke borsten worden vaker in beeld genomen dan ieder ander lichaamsdeel, vooral tijdens die waterscene. Alleen wel jammer dat de de poster de grote, en zeer voorspelbare, twist al weggeeft. Ach, niet dat dat er nou zo veel toe doet.

Moeilijk om hier een oordeel over te vellen. Leuke flashbacks, sexy vrouwen, vooral de roodharige, en grappige actie. Acteerwerk zeer matig helaas.

3.5* dan maar voorlopig, want het kijkt makkelijk weg.

avatar van barcam

barcam

Fantastische pulp, uitstekend over de top.

Vette knipoog naar de jaren 70 exploitation film.

avatar van robinb

robinb

Ik hou wel van aparte films, maar dit vond ik echt tenenkrommend slecht.

Drie wannabe-barbies met grote hangtieten, tja daar word ik niet echt vrolijk van. Eentje was op zich nog wel lekker, maar die acteerde weer zo slecht dat ik er in mijn stoutste dromen nog niet warm van zou worden.

En 1x inzoomen is nog enigszins leuk, maar om de 5 minuten is gewoon vermoeiend... ik had echt elke keer zoiets van oh nee he daar gaan we weer.

En die water scene, op zich wel een leuk idee, maar het was totaal niet sexy of opwindend in welke vorm dan ook, het sloeg gewoon helemaal nergens op..

Het verhaal is echt nul komma nul al had ik dat ook wel verwacht, maar het bleek nog erger dan ik had kunnen denken...

Al met al een vreemde film, de actie was niet echt denderend en ook de vrouwen waren niet echt mooi in mijn ogen dus tja dan blijft er weinig over..

1 ster

robinb schreef:

Ik hou wel van aparte films, maar dit vond ik echt tenenkrommend slecht.

Dat was ook de bedoeling.

Die tieten hingen niet eens. Lijkt me lastig waar te nemen aangezien ze in een wonderbra gehesen waren (ja, ik heb the making of gekeken ).

Ook dat was weer de bedoeling. Best erg dat je een stijve leuter krijgt van goed acteerwerk ipv de werkelijke looks van een actrice.

Wat had je dan verwacht van een film met die cover, dat maakt Bitch Slap zo geniaal. O nee, daar gaan we weer? Ik kan me niet indenken dat dit in een vent op komt. YAAAAAAY, daar gaan we weer! lijkt me waarschijnlijker.

Het sloeg idd nergens op, en ook dit was weer de bedoeling. Niet sexy? Kom op dude!

Je neemt de film wel heel serieus. In een film als deze kan het niet belachelijk genoeg natuurlijk. Wel fijn voor de makers dat er nog iemand op de aardkloot woont die dit projectje al een beetje serieus neemt.