• 9.379.410 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Rick Jacobson

Met onder meer: Julia Voth, Erin Cummings en America Olivo

Plot Bitch Slap

"Prepare to get slapped..."

Bitch Slap gaat over drie vrouwen (een ongelukkige stripper, een moorddadige drugskoerier en een invloedrijke rechtspersoon) die midden in de woestijn een maffiabaas proberen af te persen. Dat gaat natuurlijk niet van een leien dakje, onthullingen worden gedaan en terwijl het onderlinge vertrouwen wegebt arriveren er andere kapers op de kust.

Elineloves

Je ziet helaas weinig reacties van vrouwen over deze film ja. Kijk de film eens met jullie vriendin, en laat haar dan eens een stukje schrijven?

rep_robert schreef:

Dat zijn dan wel speciale meiden, als je hoort dat I Love You Phillip Morris nog niet eens draait in Amerika omdat ze daar nog niet klaar voor zijn(conservatief)zakt me de broek af.

Kromme vergelijking. Dat heeft voor de rest weinig te maken met de individuele particulier maar de bemoeienis van verschillende autoriteiten. Lijkt me niet zo lastig die twee te kunnen onderscheiden.

Dan lijkt me een films als dit weinig andere effecten hebben. En als het wel zo is, dan is dit denk ik ook wel de enige film waarmee de Amerikanen hun tijd mee vooruit zijn.

Zie hierboven. De particuliere consument kan in Amerika veel hebben en hun grenzen hebben weinig te maken met die van de overheid. De Amerikanen zijn dus niet alleen op het gebied van exploitation hun tijd ver vooruit. Ook op het gebied van exploitation zijn wij veel te 'preuts', je vind hier alleen echte genrefans die dit kunnen waarderen. Wel jammer.

mikey

Volgens mij zijn wij Nederlanders (niet dat zo extreem TON ben) helemaal niet zo preuts en hebben we films gemaakt die nog veel fouter zijn dan deze zgn. exploitation. Ik denk aan Flodder. En dat was 20 jaar terug. Ik zag laatst bij de Belgen een Pisa eerbetoon, nou heel wat fouter dan dit en heeeeeeeeel wat grappiger. het feit dat de USA chick dit zo waardeert is omdat ze juist achterlopen :-p

Heeft Holland ( ) niet onze grootste regisseur naar amerika gestuurd waar hij weer verbannen is? Omdat ze zeiden: wat doet die man hier en zijn eurotrash vunzigheid?

Naomi Watts schreef:

De Nederlandse vrouw is hier niet 'klaar' voor, maar ik ken op het net Amerikaanse en Canadese meiden die enorme fans zijn van Russ Meyer. Die vonden deze dus ook wel erg goed te doen. Al zijn er vrouwen in genoeg landen die hier iets te 'preuts' of 'narrow minded' voor zijn. In Noord-Amerika zijn ze gewoon hun tijd ver vooruit.

hmmff.. hier sla je de plank een beetje mis hoor. Veel preutser dan in de VS vind je ze nauwelijks...

Naomi Watts

Overheid misschien, maar individuen echt niet. Vooral niet als het gaat om exploitation en onzinfilmpjes. Daar groeien ze mee op met de drive-in movies. De autoriteiten zijn erg strict maar dat is geen juiste weerspiegeling van de Amerikaanse vrouw in de leeftijd van, pak 'm beet, 16 t/m 35 jaar.

mikey schreef:

Ik denk aan Flodder. En dat was 20 jaar terug.

Terwijl het inhoudelijk toch op het perfecte niveau zit van de gemiddelde RTL kijker. Dat je hiermee aan komt, vrij braaf filmpje of je moet al schrikken van die timide sexscenes en zogenaamd 'grof' taalgebruik.

Meyer was ook dik 20 jaar terug en verder nog. What's your point?

Dat ze meer aan dat soort filmpjes gewend zijn, zou wellicht kunnen, maar als je het het over seksualiteit of erotiek in films kunnen ze nog maar weinig hebben. Je moet de 0,005% van Amerikaanse meisjes die Russ Meyer kent niet met de rest gaan vergelijken.

kos schreef:

Dat vraag ik me eigenlijk af. Ik denk dat ze dat juist veel beter kunnen hebben dan hier.

Het contrast vind i kdan wel schrijnend. Al is het verder niet zo relevant natuurlijk.

Meyer was ook dik 20 jaar terug en verder nog. What's your point?

Ja maar dit is eigenlijk helemaal geen exploitation. Het is een comedie over exploitation. Dit is niet de real deal maar een comedy erover. Het is inderdaad een no-go discussie

mikey

En zo raar is het niet wanneer dit of meyer niet je smaak is. Het zegt niets over verder of preuts of what!

mikey schreef:

Oef. Volgens Jacobson wel of heeft hij je laatst te kennen gegeven dat ie in the Making of maar wat liep te bazelen?

Dit is niet de real deal maar een comedy erover.

Het is een exploitation met een komische insteek (wat wel meerdere exploitations bevatten).

mikey schreef:

En zo raar is het niet wanneer dit of meyer niet je smaak is.

Nee maar in je argumentatie moet je dan niet komen met open deuren intrappen.

Het zegt niets over verder of preuts of what!

An sich niet, maar kan er zeker wel mee te maken hebben. Ik heb het dan over preutsheid in het algemeen, specifiek kan ik me er nog niet over uitlaten. Maar ik vind over het algemeen de Nederlandse vrouw preuts. Daar mag je tegenin te gaan (over een no-go discussie gesproken) maar dat is puur gevoelsmatig voor mij.

Naomi Watts schreef:

Deze film meldt dat het exploitation is. Of anders: cult omwille van cult. Dat kan ook niet anders want het enige wat de film doet is citeren uit andere film. Het besef dat je exploitation maakt. Terwijl het eigenlijk niet is: het is een cynische film erover.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Bitch Slap voelt inderdaad niet echt als een exploitation aan.

avatar van rep_robert

Dacht meer aan tieten, tieten, tieten bij het zien van deze film

Imperial Figure schreef:

Bitch Slap voelt inderdaad niet echt als een exploitation aan.

Het is dan ook geen ruwe variant. Een exploitation hoeft geen 'kick in the balls' effect op te leveren. Wat vind jij dan echt goede exploitation flick? (puur omdat ik benieuwd ben wat je onder exploitation verstaat, wat voor kenmerken het exploitation genre definiëren etc).

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Naomi Watts schreef:

Moeilijk uit te leggen in mijn eigen woorden maar exploitation word goed uitgelegd in onderstaande site:

Exploitation

Bitch Slap voelt zo geforceerd aan, alsof de regisseur Tarantino wou imiteren (klonen) maar daar gigantisch in faalt.

Uiteraard gaat het bij jouw (Naomi Watts) echt puur om de babes, maar ikzelf vind ze niet eens zo bijzonder.

Zijn gewoon een paar afgelebberde boterhammen die rechtstreeks uit porno of C-films vandaan komen, ik had liever een bekende actrice gezien die veel bloot laat zien, dat noem ik pas exploitation.

Imperial Figure schreef:

Exploitation

Ik weet wat het betekent, ik vroeg me af wat jouw definitie is/was .

Vind ik juist niet. Eerder een imitator van Russ Meyer, en laat dat nou net mijn favoriete (s)exploitation regisseur zijn. Tarantino zal hier nooit aan durven, vrouwen zo laten pronken met hun lijven en een film zo'n oversekste feel geven. Ik vind dat zeker wel een enorm kenmerk van het exploitation genre. Al had het wel gewelddadiger gemogen ja, daar is de film nogal timide.

In deze film wel ja .

Met een bekende cast gaat de campy waarde al gauw verloren, en ja vrouwen met een pornoster uitstraling vind ik ook wel een must in een (s)exploitation.

Maar ik snap je punt, thanks voor je toelichting.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

lekkere tieten..... meer niet.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Zeebats?

avatar van Freckles

Freckles

Verschrikkelijk slappe film met slechte effects en geen origineel verhaal.. Seks en tette, meer niet.

Naomi Watts

Wat heeft iedereen toch met het woord tetten, het zijn gewoon tieten hoor. Hou eens op met die kuisheid .

van duijn

ik persoonlijk vind dit gewoon geen film. Als je een film goed vind omdat er tieten en actie in voorkomt dan weet ik niet of er ooit een slechte film is gemaakt. heeft iemand met een hoog cijfer uberhaupt gelet op het vreselijke acteerwerk? of die goedkope nepachtergronden? of misschien het vreselijk slechte verhaal?

Natuurlijk is het altijd je eigen mening maar deze film slaat toch echt alles!

Elineloves

Wat vond je er goed aan, van duijn? Of was álles slecht?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Als je dit soort films af gaat rekenen op acteerwerk (wat overigens gewoon heerlijk was) en die nepachtergronden vraag ik me af waarom je nog naar zulke films kijkt. Lijkt me toch niet lastig in te schatten waar je aan begint, blijkbaar is dat niet aan je besteed.

Elineloves schreef:

Wat vond je er goed aan, van duijn? Of was álles slecht?

iederen heeft een film waarvan hij denkt dat het de slechtste film is die die ooit heeft gezien. Bij mij is deze het...

avatar van rep_robert

Tsjah, zo'n poster kan toch een verkeerde indruk opwekken he. Dacht zelf ook dat ik meer met een visuele stijl á la Planet Terror te maken zou krijgen gezien de poster.

Het is toch bovenal een film die pretendeert exploitation te zijn, maar eigenlijk niet veel meer doet dan inzoomen op die (heerlijke ) tieten.

Elineloves

Dat kan, maar dat vroeg ik niet. Ik wou weten of er überhaupt iets was wat je goed vond, niet of dit de slechtste film was die je ooit hebt gezien.

Tonypulp schreef:

Deze film is gelukkig niet van mij. Ik heb hem met een paar vrienden zitten kijken. Vooraf wist ik niet precies hoe de film precies in elkaar zat. Tijdens de film heb ik dat helaas wel gemerkt.

Elineloves schreef:

Ik vond niets goed aan de film nee....

Elineloves

Oké, moeilijk voor te stellen, maar het kan natuurlijk.

Zelfs de mooie vrouwen niet?