• 9.373.809 stemmen

Genre: Horror / Avontuur

Geregisseerd door: Michael Feifer

Met onder meer: Wes Ramsey, Andrew Bryniarski en Kelsey McCann

Plot Dracula's Guest

"The long lost story of when Bram Stoker met Dracula"

Bram Stoker is verliefd geworden op zijn vriendin Elizabeth, maar haar vader, Admiraal Murray, is er tegen dat hij haar ten huwelijk vraagt. Elisabeth is gebroken van verdriet en vlucht weg uit Londen. Ze wordt door Dracula ontvoerd en gevangen gehouden in zijn kasteel. Dracula weet dat hij spoedig het bezoek van Bram Stoker mag verwachten. Hij plant een valstrik voor hem door een oude vete tussen de families van de twee geliefden aan te wakkeren.

Mrs. Witham

Bram Stoker

Admiral Murray

German Captain

avatar van stinissen

Veel slechter als deze zijn er bijna niet.

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

stinissen schreef:
Veel slechter als deze zijn er bijna niet.

Inderdaad geen goede film. Vooral Andrew Bryniarski als de vertolker van Graaf Dracula valt erg tegen. Maar ik heb nog veel slechtere films gezien dan deze bloedloze, vermoedelijk voor TV gemaakte horrorprent, met een vleugje romantiek, waarin echter de angstsfeer die je in het werk van Bram Stoker wél aantreft grotendeels ontbreekt. Vooral het feit dat Dracula zich zomaar in luttele seconden over een grote afstand van Transsylvanië naar Engeland kan verplaatsen is stupied. Ook sommige effecten zijn lachwekkend slecht.
De nostalgische Hammer Dracula's met Christopher Lee staan op een oneindig veel hoger niveau.

avatar van kirk douglas

kirk douglas

Deze film werd destijds door ''The Ayslum''als goedkope tegenhanger van ''Underworld'' op de markt gegooid.

houterig acteerwerk een waardeloos script en effecten.

Andrew Brynarski valt in zijn eerste senes nog mee maar als hij eenmaal probeerd de vingerbewegingen van Bela Lugosi na te doen maakt hij zichzelf en zijn rol compleet belachelijk.

fans van Dracula kunnen deze film beter mijden.

avatar van kirk douglas

kirk douglas

kirk douglas schreef:

Nouja bij herziening is Brynarski nog best te doen.

aan alle andere acteurs begon ik me des te meer te ergeren soms leek het of ze zo van tekstkaarten af stonden te lezen.

Dat Dan Speaker bij de beste zwaardvecht trainers in Hollywood hoort wil je na het eindgevecht niet geloven

Ook de namen van sommige personages vielen irritant op

Quatermain??? en dan nog Bram Stoker alsof het nog niet genoeg was de naam van de schrijver op het hoesje uit te buiten.

Voor de rest is de film mede door zijn onnozelheid nog best kijkbaar.

avatar van firepotatoe

firepotatoe

dramatisch wat een acteerprestaties, het verhaal is slecht, de special effects zijn....... ach laat ik maar stoppen. Ik ben normaal vrij gul met cijfers maar dit is eigenlijk nog slechter dan 0,5 jammer dat dat bij moviemeter dat niet mogelijk is.

avatar van K. V.

K. V.

Deze ook eens geprobeerd en ondanks de lage verwachtingen viel deze al bij al nog wel mee. Natuurlijk is dit het kleine broertje van Dracula, dus is het allemaal veel minder, vooral het acteerwerk viel tegen.

Het verhaal was ook niet zo bijzonder, maar doenbaar. Gelukkig was de speelduur ook niet zo lang, dat het niet gaat vervelen.

Zeker geen must-see, maar dankzij de lage verwachtingen, was hij nog te doen.