• 9.370.279 stemmen

Brotherhood of Blood (2007)

Horror / Thriller | 90 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Michael Roesch en Peter Scheerer

Met onder meer: Sid Haig, Rachel Grant en Ken Foree

Plot Brotherhood of Blood

"Hell has come to Earth!"

Een groep vampierjagers moet in een nest van ondoden en vampieren infiltreren, om zo het leven van één van hun teamgenoten te redden. De operatie verloopt echter niet zo voorspoedig als het team in eerste instantie had gehoopt.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Deze moet ik zien...

avatar van FillumGek

FillumGek

Lijkt me best leuk. Werp alleen al een blik op de geweldige Sid Haig, bekend als Captain Spaulding ( Ho1000C) en ik krijg er al helemaal zin in !

avatar van BlueSword

• 11900 berichten

Nochnoy Dozor anyone?

avatar van Beatboy

Beatboy

Deze hoef ik niet tezien.

lijkt me echt een B film.

avatar van Snitz129

Snitz129

Sid Haid speelt er in mee dus ga ik deze zeker even bekijken.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Sid Haig is trouwens een zeer bekende in `t B-film genre.

Had volgens mij ook nog een rolletje in COFFY....die met Pam Grier....queen of the B-movies.

Of heb ik dat verkeerd??

avatar van stinissen

Poster geplaatst.

avatar van Halcyon

Halcyon

hannes64 schreef:

Of heb ik dat verkeerd??

Juist. Is ondermeer ook bekend van Spider Baby, House of 1000 Corpses, The Devil's Rejects en zoveel meer, ... (als ik me niet vergis).

avatar van Draconian

Draconian

Wat een baggerfilm. Na drie kwartier heb ik hem uitgezet. Kreeg het niet voor elkaar om verder te kijken.

avatar van Drekdwerg

Drekdwerg

Nou mensen hij is eeeeeeeeeeeeeerg slecht

Dat ze dit soort films nog mogen maken argh!!!

Een paar details van de film

Het begint al bij niks niks geen opbouw

Op gegeven moment vangen ze een vampier die de humor van alles wel in ziet. Ook krijg je op een moment dat hij zich niet best voelt omdat hij een kwartier geen vers warm bloed gedronken heeft, een blondiene vrouw constateerd dit door naar zijn hartslag te kijken/voelen (een vampier met een hartslag???) De pijngrens van hem is ook 0,0% . Terwijl er een tand bij hem getrokken word er 1 eens 2 verdwenen zijn en hij 2 nieuwe zilveren tanden heeft gekregen.....
Hij is vastgebonden op een eettafel waarscheinijk deed ehm dat al zeer en vloep er ligt een kussen onder zijn hoofd en deze dingen in 10 minuten tijd

De 11e minuut is de vrouw weg uit de kamer en vloep de vampier heeft zoch bevrijd er komt dan ook een man in de kamer die hij met een mes neersteekt/opensnijd(Mes moet je echt zien OMG is gewoon een nepmes en dat is jammer genoeg nog GOED te zien ook)

Verder wil ik ook eigenlijk niet gaan met deze uitleg

Hij is gewoon weg ..... tja hoe kun je het netjes houden ARGH!!!

Van mij krijgt hij 0.0000000 sterren

P.s. Als iemand deze film goed vind is het echt een barbaar

avatar van Boeikens

Boeikens

Pffff.

Zie graag eens een vampierfilm maar deze is toch echt waardeloos.

Flutverhaal, rammelt langs alle kanten, slecht acteerwerk (ook Sid Haig bakt er niets van), geen sfeer, totaal zonder spanning, zwakke gore met enorm slechte special effects, lullig einde.

Dus, verdoe je tijd er niet aan!

avatar van Noodless

Noodless

Film kijken zou nog plezant moeten zijn, maar wat is dit een afgrijselijk werkje. Je zou dan zeggen ...kijk dan niet verder...inderdaad maar zo kan ik wel deze flutfilm een lage score geven die het verdient en misschien andere filmliefhebbers waarschuwen voor dit wangedrocht.

Geen beleving, sfeer , spanning, mooie actiescènes of locaties....dan zwijgen we nog maar van het slappe acteerwerk en de geweldige vampiertanden Natuurlijk een dikke 0/10.

avatar van kirk douglas

kirk douglas

tja ,in tegenstelling tot de meesten hier vond ik deze film nog best goed.

natuurlijk zit hij vol met fouten en het verhaal is erg warrig.

de opnamen zijn ook niet al te best gelukt.

desondanks kijk ik graag naar zulke low-buget films.

eem stuk of zes bekende koppen en wat redelijke gore daarbij komt zo nu en dan nog wel een gelukte cene.

avatar van Brix

Brix

• 19675 berichten

De film heb ik niet gezien, en met die negatieve commentaren denk ik ook niet dat het er ooit van zal komen.

Maar die poster hier is hilarisch.

avatar van Phantasm

Phantasm

Ik heb het toch maar gewaagd, maar inderdaad, dit viel me vies tegen, de meeste reactie's hierboven zeggen al genoeg.

avatar van movielife

movielife

JAJA ook een vampier gaan naar de tandarts ,

avatar van hendriks

hendriks

whaha moet meegaan met de rest wat is dit bagger stopgezet

avatar van MJP10

MJP10

Echt een hele slechte film. Het camerawerk was ondermaats en de acteurs konden beter stoppen.