• 9.374.732 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Roemenië

Geregisseerd door: Don E. FauntLeRoy

Met onder meer: Crystal Allen, David Hasselhoff en John Rhys-Davies

Plot Anaconda: Offspring

"They Can Taste Your Fear"

Een biljonair besluit om veel geld te bieden aan een huurling om een grote en levensgevaarlijke slang te vangen, omdat deze slang belangrijk is voor de genezing van een terminale ziekte. Het vangen van deze grote slang is echter nog niet zo makkelijk als het in eerste instantie lijkt.

avatar van Vascago

Vascago

Whahaha wat een film. Ik heb echt 96 minuten met open mond van verbazing gekeken en gelachen. Dat die David Hasselhoff hier serieus voor betaald krijgt. Te gek. De man is een held

Als je al dacht dat die haai uit Deep Blue Sea er fake uitzag dan ga je dit waarschijnlijk niet trekken. Dit was nog wel 10.000 keer zo erg. Echt ik heb me bescheurd. Daarom kan ik ook onmogelijk een 0.5 uitdelen want een film die dat op deze manier voor elkaar krijgt verdiend minstens een 1.5

avatar van rep_robert

Dramatische film.

Superdom plot, slechte dialogen, ontzettend nep bloed, slangen die er zo slecht geanimeerd uitzien dat ze oude Playstation spellen zelfs voor schut zetten, neppe pistolen( let goed op die pistool in de auto, je kan die pistool niet eens laden daarbij zitten oranje lampjes in de pistolen die afvurende kogels moeten voorstellen) en goedkope autoscenes die er echt niet uitzien.

Doe daarbij een hele slechte cast die onnozel handelt en je houdt vrij weinig positiefs over, eigenlijk niet positiefs. Dikke boutfilm, helaas was dit een (sarcastisch) verjaardagscadeautje van iemand, want anders had ik deze rotzooi nooit gezien!

Waarom deze film uberhaupt ook Anaconda 3 heet is me een raadsel, in de hele film komt geen anaconda voor....

avatar van killerfreak

killerfreak

na de originaliteit van Anaconda en het betere verhaal in Anacondas (Anaconda 2) is dit toch wel een sisser van jewelste. En toch paar bekende personen in de film.

Nja, het is meer een cult night 'grote slang' film geworden ipv een film met verhaal en acteurs. Jammer...

avatar van Wassup !

Wassup !

Bij de beginscène begon mijn gemoed al zodanig te zakken zodat ik nauwelijks nog de goesting vond om dit onding verder te kijken. Uiteindelijk ben ik deze film toch blijven uitzitten met de hoop dat er nog enkele scènes waren die wel nog enigszins te pruimen zouden zijn. Daar heb ik mij namelijk erg in vergist. Het is daadwerkelijk zo dat de film bij de de eerste minuten al behoorlijk schrikkingwekkend is. Niet in de zin dat het hier wordt bedoeld in Anaconda III, welteverstaan. De slangen zijn zo lachwekkend slecht weergegeven dat je je eigenlijk afvraagt waarom dit in godsnaam het levenslicht heeft mogen zien. Het verhaal is trouwens ook hopeloos achterhaald waar deze film over draait. We hebben het allemaal al zoveel keer mogen aanschouwen en nog beter ook!

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Tja.. Het is vaak hetzelfde met dit soort bloeddorstige diertjes. Het beest moet vaak/meestal op het einde dood maar er komt alijd weer een vervolg. Het is duidlijk dat deze mensen gewoon niet kunnen stoppen met nog een deel, en nog een deel. Zo kan je vrijwel de indruk krijgen dat ze over 20 jaar met deel 22 aankomen slingeren. Waardeloos vervolg. Gewoon zeer slecht. De spanning heb ik lang moeten zoeken maar dat was er niet. Acteerwerk is slecht, ook dat van Hasselhoff. Voor de rest is de film gewoon belachelijk. Nou een 1,0 dan maar toch voor Hasselhoff.

Het valt me trouwens ook op dat de bloeddorstige beesten er vroeger zelfs beter uitzagen.

avatar van Spetie

Toevallig deze film meegepakt, omdat hij langskwam op televisie.

Niet bepaald een goede film dit, maar dat was ook wel te verwachten, aangezien het vorige deel ook al erg zwak was. Het enige wat dit soort films echt nog leuk zou kunnen maken, is een niet al te serieuze aanpak met humor. Helaas gebeurt dat hier niet. Men maakt er een flauw verhaaltje van, met vervelende stereotiepe personages en zeer matige special effects. Die slang ziet er belachelijk nep uit.

Verder is het afwachten tot de personages er aan gaan. Die kills zijn soms nog wel aardig en in feite het enige positieve in dit verhaal. Ik vraag me trouwens wel af, wat voor verhaal ze voor het vierde deel in petto hebben. Ik vermoed iets van een 200 meter lange slang, die zich voortbeweegt op lichtsnelheid. Dat zou pas spektakel opleveren.