Picture This (2008)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Stephen Herek
Met onder meer: Ashley Tisdale, Robbie Amell en Kevin Pollak
Plot Picture This
"A no-body is about to become a somebody to impress everybody!"
Mandy Gilbert is een verlegen buitenbeentje. Toch weet ze de aandacht te krijgen van Drew Patterson, de meest populaire jongen van de school. Hij vraagt haar mee uit naar het schoolbal en ze kan haar geluk niet op. Problemen ontstaan als Mandy's overbeschermende vader haar geen toestemming geeft om met hem uit te gaan en Drew's ex-vriendin weer in beeld komt.
Mandy Gilbert
Kimberly
Marsha Gilbert
Makeup Girl
evadege
Leuke film. Leuk om Ashley Tisdale in een andere rol te zien dan in High School Musical.
Lekker bitchy rol zit er natuurlijk ook weer in, alleen jammer dat die 3 meiden veel op de plastics van Meangirls lijken..
Rol van 'leuke jongen', -> mmmm.
wwelover
Dacht in begin nog aardige film. Maar was zo standaard. En toen ze begon te zingen begon ik bijna te kotsen, zo onrealtische bagger werd het op eens.
matthijs_013
12-jarigen zullen het geweldig vinden, maar het is gewoon een van de zoveelste Hilary Duff-achtige films. Toch stiekem wel leuk voor een keertje, maar ik zal m niet snel herzien.
stormfox
Bah, wat een slechte film dit. Saai verhaal die eigenlijk
over gsm gebruik gaat. Deze film is alleen leuk als je meisje bent.
RickZ
Vrolijk filmpje: het verhaal is voor de meiden en de beelden voor de boys
Groenepaperclip
Leuke film
wel wat onrealistisch zoals wanneer ze aan het optreden is en de hele zaal meedoet en haar snapt.
Voor de rest wel vermakelijk als je even wil chillaxen...
4* voor Ashley en Shenae
Lady_Farah
Leuke film om gewoon een keertje te zien. Gewoon een weg-kijk film .. ik vind het leuk geacteerd. Maar toen ze begon te zingen dacht ik echt : men ,,, stop the music !
maar goed , de film lijkt wel een beetje op 'mean girls'
3.0* - - > omdat de jongen zo een lekker ding was.
Naduah
Aardig wegkijk filmpje, waarbij je de realiteit naast je neer moet leggen, sommige stukken zijn erg overdreven. Geen hoogdraver, leuk voor een druilerige zondagmiddag!
Wonderbra
Ik vond er geen moer aan. Zal dan ook voornamelijk voor de meiden onder ons bedoeld zijn.
Fonk
Ik ken nog zo'n film die precies hetzelfde verhaal heeft. Die is van enkele jaren geleden!
m1701
Hele leuke komedie!
Verhaal in het midden is ook erg leuk
Die vader speelt ook grappig
De film is zeker de moeite waard om een keer te kijken!
Een gezellige meiden film!
x-Manon
Ik vond de film niet echt geweldig.
Maar er was na te kijken voor een keertje...
skipy05
hij is beter dan ik had verwacht. Het is een leuke film. Het is wel nogal een cliché film. Verhaal was wel goed. Robbie Amell vond ik persoonlijk maar slecht acteren. Ashley Tisdale heb ik eens heel goed zien acteren. In de High School Musical films vond ik ze een stuk minder.
Tag84
wat een slechte film zeg, het leek wel alsof die vader uit een ei gekropen was ofzo.....en dan het hele verhaal bah. Het glazuur springt gewoon van je tanden. Ik ben normaal wel into meidenfilms, maar deze vond ik ronduit irritant.
Nonick2007
Dit dus.
notorious_kim
slecht geacteerd, overvoorspelbaar verhaal en saai saai saai. Een echte tienerfilm, die mij echt niet meer kan bekoren. Goed om eens gezien te hebben, twas wel ontspannend, maar meer had ik niet aan deze film.
Fatti
Dat was echt een tienerfilm. Ik vond het niets hebben. Vader en dochter beide saai en kinderachtig.
selientje
Het was wel leuk, maar een beetje voor 11-jarigen. Het is een beetje het standaard verhaal. Een onpopulair meisje wordt verliefd op de populairste jongen van de school, hij vindt haar leuk. Eind goed al goed
ExToR
een echte amerikaanse high school film... oftewel een verhaallijn die voorspelbaarder is dan de dag van mijn grootmoeder en altijd dezelfde stereotype karakters.
Katharina
Wat een slechte film! Vreselijk. De leuke stukjes waren het optreden en 'Drew, you are one of us' (hilarisch
tessielovemovies
weet iemand waar je hem kan kopen? ik lees de recensies maar zou hem toch graag zelf zien...
moviechick-99
leuke romantische high school film!Misschien in de free record shop of de fnac? je moet eens kijken.Of als je dat hebt een carrefour die hebben die ook heb ik al eens gezien

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

You're Not You