Young People Fucking (2007)
Genre: Komedie
Alternatieve titels: Y.P.F. / YPF
Canada
Geregisseerd door: Martin Gero
Met onder meer: Kristin Booth, Callum Blue en Natalie Lisinska
Gesproken taal: Engels en Duits
Releasedatum: 18 september 2008
Plot Young People Fucking
"Coming Together Has Never Been So Complicated."
Vijf stellen komen erachter dat seks niet altijd simpel vermaak is. Abby en Andrew proberen hun liefdesleven te verbeteren, maar komen erachter dat dingen erger zijn dan ze dachten. Matt en Kris zijn beste vrienden, maar wanneer ze een avond troost bij elkaar zoeken, komt de romantiek om de hoek kijken. Mia en Eric zijn uit elkaar, maar zoeken elkaar toch weer op. Vrouwenversierder Ken biecht aan zijn jonge date Jamie zijn geschiedenis op. En de kamergenoten Dave en Gord maken normaal veel ruzie, maar voor een triootje met Gords vriendin Inez, zetten ze hun onenigheden opzij.
mikey
De neukpartijen zijn nog saaier dan de dialogen en het neukvolk is bijzonder sleazy en beslist niet young.
medansavamhel
Meh... Ik had echt komedie verwacht, maar dit zijn gewoon grappige momenten in een seksuele context. Misschien amuserend, maar zeker niet lachwekkend. Door de absentie van de gewende filmstructuur lijkt de film ook langzaam voorbij te gaan, alsof je een boek bent aan het lezen. Ik had verwacht te lachen, dus in dat opzicht ben ik wel teleurgesteld. Echter, het is geen slecht gemaakte film.
jhnadien
In een woord een vreselijk film.
Rommelig, slechte humor, en zzooo langdradig
Ik zou m zeker afraden.
rens-br
Serieus de allerslechste film ooit.
De film is gewoon niet te volgen. Elke 5 min is er iemand anders in beeld. En er zit gewoon geen verhaal lijn in.
berrey0907
zon baggerslechte film
ik heb zo saai zitten kijken wat een rot film
en dat verhaal het slaat echt nergens op
Neilsco
Wat een geweldige omschrijving van deze film, niets meer, niets minder waar!
tal1b
grappig bedacht, okay geacteerd, maar bleef me op de een of andere manier niet boeien.
AHWA
Best aardig. Leuk hoe je een avond volgt, en hoe die verloopt bij verschillende stellen. De situaties zijn herkenbaar en dat zorgt voor een goede klik met de kijker, ook het spel is vrij spontaan en doet niet geforceerd aan, behalve dan die man die door z'n vrouw met een dildo geneukt wordtDie deed een beetje aan overacting.
Geen vervelend filmpje met een paar mooie dames.
Krappe 3.0*
Keane1983
Bla..bla..bla..bla..bla..dat zijn de dialogen....zucht....De sex is dan eigenlijk nog vervelender dan de dialogen!!!
90 min. tja..waar heb ik eigenlijk naar zitten te kijken. Niks herkenbaars..totaal helemaal niks.
Het acteerwerk is totaal niet overtuigend en soms iets te overacting.
De titel van de film heet YOUNG people fucking...maar ik vond het alles behalve jong eigenlijk...en ook niet bepaald aantrekkelijk!!!!
Een comedy kan het ik overigens niet noemen....ik bedoel de dialogen vond ik alles behalve grappig en de sexscenes....volgens mij gaat het in het bejaardenhuis er ruiger aan toe dan deze YOUNG people!!!
Ik weet niet als ik het vergelijk mag maken...maar ik vond shortbus veel en veel beter.
krappe 1.5*
Aapje81
Ik vond het wel een leuke en onderhoudende film. Hier en daar had het wel wat beter gekund maar alles bijelkaar heb ik me hier toch mee vermaakt en af en toe heb ik best hard gelachen.
Ik moet zeggen er zaten best veel mooie meiden in en veel ervan ging ook gedeeltelijk uit de kleren (de mooiste "Diora Baird" helaas niet
) en het begin van de film was best leuk en veel belovend. Het was ook leuk dat de film bestond uit 5 verschillende verhaaltjes maar het grote probleem van deze film is dat de film vrij snel saai (na ongveer 40 minuten) begint te worden en niet meer boeiend is om te kijken. De laatste 40 minuten heb ik dan ook regelmatig zitten door te spoelen. Vanwege het vrouwelijke schoon en het leuke eerste gedeelte van de film krijgt hij van mij nog een nipte voldoende.
Naomi Watts
Wel een aardig filmpje. Met de gedachte een American Pie-ish filmpje te zijn bleek het toch even iets anders (misleidende cover). Toch wel een interessant concept alleen jammer dat er wat stellen zijn die totaal niet boeiend waren.
Die threesome was er ggrappig, vooral met die Jerry Ferrara achtige dude. Ook dat beste vrienden koppeltje zorgde voor hilariteit en daarna vond ik vooral dat plot met Diora Baird's personage de moeiet waard. Wat een mooie vrouw is dat toch! Zo vindt ik dus meer dan de helft de moeite waard maar bij die andere twee stellen is het lastig om er doorheen te slaan.
Al met al een leuk tussendoortje maar was beter geweest met vijf interessante stelletjes.
GinolaEHV
2 leuke grappen en dat was het ongeveer. Sex-gedeelte was nogal preuts... lekker seksen met de beha aan... niet dat ik nou op heel veel naakt zat te hopen (daar zijn pornofilms voor), maar voor een film met als hoofdpunt seks is 't wel erg braafjes allemaal.
En zoals door anderen reeds aangegeven, erg 'young' is het niet meer...
1*.
Vito Corleone
Geen diepgang, domme humor en niet-interessante dialogen. Eigenlijk geen klap aan, maar toch uitgekeken.
Kijzer
Deze film kon me niet boeien.
De opzet is wel redelijk orgineel en het acteerwerk degelijk en soms is het zelfs vermakelijk maar echt lachwekkend niet.
Het verloopt allemaal veel te traag en veel te weinig dynamiek.
Geen aanrader.
Rebel80
ik vond Carly Pope echt wel lekkerder in deze film
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Young people fucking, een titel die mensen duidelijk afschrikt, of er voor zorgt dat ze naar de videotheek rennen. In ieder geval simpel en duidelijk, de titel beschrijft de film in 3 schamele woorden.
5 verhaallijnen die door elkaar heen lopen.. op een nogal klunzige manier. Ik werd in het begin toch vaak van me apropos gebracht hierdoor.
De 'grappen' waren soms leuk, alhoewel ze niet echt een moeilijk onderwerp er voor hebben gekozen. Ik heb zeker van de film genoten, alleen ik denk dat er toch een stuk meer potentie in de film zat.
Misschien leuk als tijdverdrijf voor een keertje, maar zeker niet een echte aanrader, in plaats hiervan raad ik je aan American Pie te kijken! (tenzij je de film liever niet te vulgair hebt en alleen met wat lichte humor, dan kan je deze beter kijken)
Rebel80
Die heeft niet veel op de plank
dat wil niet zeggen dat ze niet lekker is, vind dat persoonlijk ook niet zo erg
skillsman
Vond em wel leuk om naar te kijken, in het begin moet je ff onthouden wie wie is en dan is het makkelijker om de verhaallijnen te volgen. Niet extreem grappig verder maar gewoon leuk.
DeCol
Tijdens een weekendje weg op een gare ochtend bekeken met een stel vrienden. De alcohol was waarschijnlijk nog niet volledig uit ons lijf dus dit leverde wat reacties op richting de personages.
Over het algemeen was het best vermakelijk, alhoewel ik hem alleen niet zo snel zal kijken. Op Abby en Andrew na waren de situaties redelijk leuk. Josh Dean die Andrew vertolkte acteerde echt om te huilen. Automatisch werd de hele situatie verschrikkelijk. De acteerprestaties lagen sowieso niet echt hoog, maar bij de rest was het nog te doen. De reacties richting de personages waren misschien nog het leukste van de film.
Voor een keertje wel te doen.
Pitakaas
1 ster voor mij omdat ik hem heb uitgekeken. Al dat geneuk kan toch alleen grappig zijn als je 15 bent en de hormonen door je lijf gieren? Ik kon er bepaald niet om lachen eigenlijk. Oftewel, leuk als je 15 bent ofzo.
Rizz
Ik vond hem eigenlijk best wel vermakelijk ;') vooral met een paar biertjes.
kramersietse
Als internet van me word afgepakt heb ik in ieder geval deze film en Caligula nog voor de eenzame uurtjes.
moviechick-99
niet z'on super fillm. ik ga de film echt niet een buis geven maar toch.inderdaad Young people fucking.en jong is het niet want het zijn allemaal dertigers.
Fran
- 1953 berichten
Ik geef hem geen echte onvoldoende want ik vind dat het verhaal wel origineel is neergezet. Maar verder vind ik het eigenlijk maar een matige film. Omdat je alleen maar van 1 moment het leven van deze mensen meemaakt leer je ze niet echt kennen en dan zijn de gesprekken die ze hebben ook veel minder interessant.
Het Young People begrijp ik inderdaad ook niet helemaal. Het zijn allemaal dertigers. Bij Young People denk ik meer aan twintigers. Het enige verhaal wat me wel een beetje kon boeien was die van de exen. Maar verder, mwoa .... niet echt interessant.
gijsvogel
Tijd geleden al gezien, en daarna nog eens een keer opgezet.
Snap de lage waardering niet echt, want het is imo echt een leuk vertelde film met veel herkenbare en hilarische scenes.
Filmwerk is prima in orde en de subtiele grappen her en der zijn goed geplaatst.
Dialogen zijn leuk geschreven.
De nominering van het Toronto filmfestival is geheel terecht.
Goede vermakelijke film die lekker wegkijkt.
Goirle_NL_Bas
Erg saaie film, heb hem met moeite uit zitten kijken.
Zit ook totaal geen humor in, heb misschien in de hele film 3 keer een glimlach op mijn gezicht gehad, maar daar heb je het dan ook mee gehad.
Ik kijk erg graag naar komedie films, maar dit is echt een flop film!

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen