• 9.370.338 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Michael DeLorenzo

Met onder meer: John Melendez en Bellamy Young

Plot One, Two, Many

Dit is het verhaal van een man die ware liefde probeert te vinden. Hij is op zoek naar de perfecte meid: eentje die slim is, aantrekkelijk en het belangrijkste van alles, een meid die wel in is voor een trio met een andere vrouw erbij.

avatar van angus

angus

wat een vreselijke film!

echt helemaal niks leuks aan.

bah.....

avatar van samtari

samtari

Voor iedereen die een melige tiener humor film wil zien raad ik deze af. Het is niet eens zo dat de grappen niet grappig zijn , maar gewoonweg dat ze er niet in zitten. Ik zou trouwens ook niet weten wie ik deze film wel aan zou moeten raden 1,5 ster

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

ben ik de enige die hem wel leuk vond

geen super komedie maar ik vond hem wel leuk om een keer te zien

avatar van PatSavage

PatSavage

... eens je door de vreemde en saaie eerste 30 min bent wordt het pas leuk ... en vooral het einde heeft een mooie boodschap voor alle mannen die denken zoals hem ... en ja het is geen tiener humor maar eerder voor mannen nooit tevreden zijn over hun relatie ... en ja ... ik ben ook een man ... en ik voel me happy nu !!!

avatar van skipy05

skipy05

hij is goed om hem een keer te zien. maar het verhaal was niet supper.

avatar van Elineloves

Elineloves

Wat een overdreven, niet boeiende komedie.. Kijken naar een kerel die al half in zn midlifecrisis zit en alles wat ie ziet tussen de lakens wilt krijgen.. nee, niet mijn ding.

Kon er weinig leuks in ontdekken.