• 9.374.511 stemmen

Geregisseerd door: David Hollander

Met onder meer: Michelle Pfeiffer, Ashton Kutcher en Kathy Bates

Gesproken taal: Frans, Engels en Italiaans

Plot Personal Effects

"The space between loss and love."

Nadat zowel Andrew (Ashton Kutcher) als Linda (Michelle Pfeiffer) dierbare familieleden hebben verloren, zoeken ze rust om hun verlies te verwerken. De dood van Andrews zus en Linda's man brengt de twee tot elkaar en ze lijken elkaar wonderbaarlijk goed te begrijpen, wat leidt tot een romance tussen de twee. Ondertussen lijkt Andrew ook een helpende hand te zijn voor de zoon van Linda, die het verlies van zijn vader maar niet kan verwerken.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Lijkt me een mooie film, alleen de plotomschrijving hier en het einde van de trailer lijken niet iets wat bij de film past. Hoe dan ook, lijkt me een aardige film worden.

Angrod_Pallanén schreef:

...de plotomschrijving hier en het einde van de trailer lijken niet iets wat bij de film past...

Nee, dat klopt inderdaad. De beschrijving leek me leuker dan de trailer doet verwachten. Jammer dat er zoveel al wordt onthuld. Ik heb het gevoel dat ik zo ongeveer wel weet wat er allemaal gebeurt.

Kutcher kan ik helaas alleen nog maar associëren met dat achterlijke gedoe bij Punk'd.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Ik zie Kutcher liever in een comedie. Alhoewel The Butterfly effect erg goed is.

avatar van smettipie

smettipie

dit lijkt me een goede film te worden!!

avatar van stinissen

Goede cast in een redelijk tot goed drama

• 2060 berichten

Er had meer in dit drama kunnen zitten. De focus ligt niet op de bloeiende romance van Pfeiffer en Kutcher, maar meer op de individuele drama's uit het verleden. Daardoor is het moeilijk te voelen wat de karakters voor elkaar voelen en komt de liefdesuiting van Pfeiffer richting het eind van de film over als een verrassing, omdat je als kijker helemaal niet het idee krijgt dat het allemaal zo diep zit. Het verhaal is op zich interessant genoeg, maar er zit geen echte vaart of ontwikkeling in de film, waardoor ik vrees dat menigeen zal afhaken. Ik mis bijvoorbeeld luchtige of vrolijke momenten, die zijn er nagenoeg niet. Daardoor wordt het geheel te zwaar en minder genietbaar.
Kutcher viel me tegen; je ziet hem acteren, terwijl je Pfeiffer als karakter wél serieus kan nemen.

avatar van witboek

witboek

Slecht gespeeld en geen goede film. Saai,traag ,veel te luchtig en veel te nep. Ze probeerde hun karakter overtuigend te spelen maar ik vond het veel te cliché-achtig, spijtig want de film had wel iets kunnen zijn.Misschien hadden ze andere acteurs moeten nemen.

Het einde was wel 'n beetje goed en de muziek vond ik ook wel leuk.

• 2060 berichten

Gaat meteen naar dvd lees ik net.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

moet zeggen dat ik er wel van genoten heb. het verhaal (of de verhalen) zat goed in elkaar en was goed over de film verspreid.

Michelle was weer eens goed en zoals altijd beeldschoon! voor Ashton hadden ze misschien beter iemand anders kunnen zoeken, want die paste niet echt bij Michelle. sfeer was prima en alles was mooi in beeld gebracht. het romantische deel was misschien het minst goede deel, maar de film had dat wel nodig. het irriteerde niet. in mijn ogen een prima film, 100% drama. rustige film, goede cast en een mooi verhaal. kijken als je van drama houdt!

avatar van anco12

anco12

film kwam moeilijk op gang,

vond er in begin niet zo veel aan.maar namate de film verliep

werd hij toch wel mooi

dus in het geheel niet zo slecht

avatar van egelhunter

egelhunter

Vond het echt een supergoede film. Goed geacteerd. Ashton deed het erg goed, zeker als je bedenkt dat hij bijna alleen maar comedy maakt. Michelle doet het ook erg goed, en ziet er ook nog eens erg goed uit. Einde vond ik ook erg goed. Een van de betere films die ik dit jaar heb gezien, al is het jaar maar net begonnen. 4,5*

avatar van Hankieh

Hankieh

Trailer was niet wervelend, het plot daarentegen was goed

En dat pistool aan het eind is ook leuk hoor om in een trailer te stoppen

avatar van lieswarmie

lieswarmie

Hmm het was leuk geacteerd, maar veel vond ik er ook weer niet aan. Beetje voorspelbaar, hoewel ik het einde anders in gedachte had (beter naar mijn idee) was het helemaal een tegenvaller. Ik wou dat ik er meer van kon maken... Wel sterk spel van Ashton en Michelle en michelle haar zoon.

avatar van JanLo

JanLo

Ik heb geen hoge verwachting voor deze film.

Je geeft een cijfer over je vermoeden van de film.

Erg vreemd.

JanLo schreef:

Je geeft een cijfer over je vermoeden van de film.

Erg vreemd.

Gelukkig maak ik dat helemaal goed door de film z.s.m. te kijken en alsnog te beoordelen. Jouw reactie is dan toch net zo zinloos? Gaat niet eens over de film!

avatar van kelama3

kelama3

Best een mooie film. Ashton Kutcher speelt het goed, ik vond hem in Butterfly Effect en The Guardian ook goed acteren.. Michelle Pfeiffer viel een beetje weg in deze film vond ik.

Ze hebben niet echt een klik die twee. Okee hij was een beetje langdradig maar toch bleef ik kijken . Verrassend einde toch nog. 2,5 ster

avatar van miwaja

miwaja

waarom geef je wel sterren als je hem niet gezien hebt beetje raar niet

miwaja schreef:

waarom geef je wel sterren als je hem niet gezien hebt beetje raar niet

Als je een paar berichten terug had gelezen zie je dat ik de film een tijd geleden gewoon heb gezien en eerlijk met sterren heb 'beloond' thank you very much.

avatar van tal1b

tal1b

niet slecht, maar het einde vind ik niet zo.

avatar van Delvenaartje

Delvenaartje

Film is op zich wel oke, vind Ashton alleen behoorlijk deprimerend overkomen in de film, wat het echt tot een drama maakt.

Misschien dat ik 'm nog een keer moet kijken, en er dan 'beter' uitkom.

Michelle Pfeiffer word gewoon oud, dat is wel te zien in deze film.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Voor een oudere vrouw vind ik haar nog wel mooi hoor. Al zou ze inderdaad niet m'n type wezen.

Aan de trailer te zien lijkt me dit een boeiende drama.

avatar van Fryce

Fryce

Best een zware film die een naar gevoel achterlaat. Ik hou niet zo van Ashton Kutcher, vind hem soms erg onecht overkomen. Hou daarentegen wel van Michelle Pfeiffer, nog steeds een erg mooie en goeie actrice. Vind het geen topfilm, meer een film die je best een keer kunt zien, maar die mij in elk geval niet echt van de plank geslagen heeft.

avatar van flyer

flyer

Mooie film maar denk dat deze wel onder de RTL woensdagavond zal vallen.

avatar van mrwhite

mrwhite

een mooie aangrijpende film alleen jammer van de laatste 30 sec

avatar van Rebornsoul

Rebornsoul

Vond de film tegen vallen, hing de hele tijd iets negatiefs over en dan vooral het laatste stuk vond ik verwarrend.

Zatten ook wel mooie stukken tussen dus een 2

avatar van ex_uva

ex_uva

Bubblez schreef:

Gaat meteen naar dvd lees ik net.

Lijkt wel een trend te worden: steeds meer films slaan de bioscoop over.

In dit geval ook wel terecht.

avatar van Espritfan

Espritfan

Mooie film, aangrijpend ook. Heb wel even een traantje weggepinkt...Ashton doet het heel goed in zo'n serieuze rol...

avatar van kanjertje

kanjertje

Lauwe en verwarrende film waarin de 'swung' maar niet komt.

Verhaal en uitwerking vielen erorm tegen zodat zelfs mijn lievelingsacteur Kutcher en actrice Pfeiffer van deze film geen hoogvlieger konden maken.

avatar van Scarlett2

Scarlett2

Prachtig drama, mooi gefilmd, wel een zwaar thema, maar zo goed uitgewerkt. Het einde vond ik erg verrassend. De film heeft mij erg gepakt, vond het absoluut niet te lang duren of saai. Het is nu eenmaal geen actiefilm.

Ik vond Kutcher en Pfeiffer ook erg overtuigend spelen.