Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Burr Steers
Met onder meer: Zac Efron, Leslie Mann en Matthew Perry
Releasedatum: 23 april 2009
Plot 17 Again
"Who says you're only young once?"
Het leven van de 37-jarige Mike O'Donnell is een complete chaos. Het wordt nog een stuk gecompliceerder als hij na een ontmoeting met zijn geestelijke gids weer in het lichaam belandt van de 17-jarige scholier, die hij eens was, wiens leven zelf ook niet bepaald op rolletjes loopt.
Mike O'Donnell
Scarlett (Teen)
Dom
Stan
bobfranke95
Wat een walgelijke film, echt een van de slechtste films die ik in tijden gezien heb die Zac Efron is echt een arrogant jong en acteren kan hij ook niet.
parel123
Prima film met lekker ding in de hoofdtrol en standaard einde. Geschikt voor op een regenachtige zondagmiddag en alleen voor vrouwen!!
Standaard zoetigheid.
Maar gelukkig is deze romantische komedie voor tieners voorzien van een paar leuke grapjes. Een paar, want verder dan één hand kom ik niet, helaas.
Perry komt nogal uitgeblust over, maar is amper aanwezig. Echt storen aan hem is dus niet nodig. Efron doet het leuk, maar het verhaaltje hangt van cliché's en voorspelbaarheid aan elkaar.
Doorsnee.
Bedmen
17 again.. ik heb hem gezien, had er niet zoveel verwachtingen van aangezien er zoveel slechte films worden gemaakt ook.. maar ik moet eerlijk zeggen: ik was blij verrast! Dit is gewoon een leuk verhaal met een stukje over liefde en teleurstelling in het leven, wat humor en gewoon een feel good movie.
Omdat ik het met sommige stemmen van 1 ster hier totaal niet eens ben geef ik 5 sterren.
Gewoon kijken en zelf oordelen!
Bedmen
Als dit één van de slechtste films die je ooit hebt gezien.. moet je eens wat meer films kijken!
Moonshade
Hey, dus Zac Efron kán werkelijk acteren! 8D
... niet geweldig, maar zeker niet slecht.
Een film zoals 17 again is gemaakt om cliché en voorspelbaar te zijn, niets nieuws als je het vergelijkt met 'Big' of '13 going on 30' etc... maar het blijft entertaining en dat is uiteindelijk waar zulke films om draait, ik heb me alvast niet verveeld.
antilasergun
Ik dacht eerst dit wordt niks,een goede komedie maken is moeilijk,maar deze film heeft mij blij verrast.
Echt een aanrader.
Katharina
Ongelofelijk. Mijn verwachtingen voor deze film waren echt NUL en ik had echt geen zin om er aan te beginnen, maar hij is echt leuk!
Ik haat Zac Efron en zijn HSM, maar deze film was echt cute! Okay, vreselijk voorspelbaar
maar dat vond ik geen probleem.
Die verwijzingen naar Lord of the Rings waren ook wel leuk (een film die nóg beter is
Best wel een aanradertje als je anderhalf uur een leuke tijd wil.
hel1
Vreselijk, echt zo'n pedagogisch verantwoord niemendalletje. Voorspelbaar van de eerste tot de laatste minuut. Ruim anderhalf uur verstand op nul en een beetje vermaak, maar daarna snel verdwenen uit je geheugen.
Zie Back to the Future, Peggy Sue Got Married of Family Man. Allemaal beter dan 17 Again, die wellicht als het jonge neefje van deze drie gezien kan worden. Lang niet zo leuk en stoer als de oudere broers, maar bij vlagen best aandoenlijk. En daarbij ben ik een sucker voor films als deze. En dat je dan vanaf seconde één weet hoe het zal eindigen hindert dan niet zo...
Fran
- 1953 berichten
Als puur komedie vind ik deze film bij lange na niet grappig genoeg. Maar als romcom doet hij het op zich wel goed. Het verhaal is in vele variaties al eens voorbij gekomen maar ik vond deze twist ook wel leuk.
Ik had mijn twijfels een beetje bij het zien van de naam Matthew Perry maar ik vond hem best meevallen. Ik vind het nog niet echt een geweldig acteur maar hij deed het best leuk in deze film. Zac Efron vond ik wel erg vermakelijk om naar te kijken.
Ik vond het zeker geen bijzondere film en over een jaar zal ik misschien alweer vergeten zijn dat ik deze film al gezien heb maar ach, het was wel een leuk wegkijkertje.
Masterkeeltie
Ik vond hem zeker meevallen ik geef ook zeker een 4..
want het was een idd. wel voorspelbaar verhaal maar dat neemt nog niet altijd weg dat het een leuk verhaal is, waar je vaak genoeg om kan lachen ( het is maar net wat voor humor je hebt)
Ik vond het leuk vooral met bijv. zijn oom Ned dat was gewoon goed, Daarom dus 4*
movie acteurs
Verschrikkelijke film. Slecht acteerwerk, slecht verhaal met een over het paard getilde Efron. 0,5
MrMuffinman
Redelijk voorspelbare comedy met een hoop plaatsvervangende schaamte
Heb toch wel kunnen lachen, en Thomas Lennon is gewoon geweldig.
Als fim matig, als rom-com 4*
Pres. Camacho
Uh? is Zac Efron arrogant? Ken je hem dan persoonlijk ofzo
???
Ik vond hem prima acteren, nooit geërgerd aan hem...
TroubleSome
Erg vermakelijke fantasie film. Fantasie in de film in de zin van.. terug naar je 17e.
Er wordt hier gezegd slecht acteerwerk.
Nou dat valt heel erg mee !
Erg leuke film, aanrader!
Hip-Hop Drunkie
Die zac efron is echt een gay.... Nou ja , niet moelijk dat je met een homo als zac efron in de hoofdrol niet hoog gaat scoren bij mij....
Rodger
Niet echt een komedie.. en een standaard film..
heb er betere gezien
aburex
Standaarfilm, voorspelbaar, dom!! Welke uitlatingen gaan jullie nog meer verzinnen. Het gaat al slecht genoeg in de wereld en aan dramatische filmen met een zogenaamd verhaal zijn er ook al voldoende. Geef mij maar een lekker wegkijkende film zoals deze.
mandy7
Haha, dus als een homo de hoofdrol speelt kan een film niet goed zijn?
Die gast heeft overigens een vriendin, maar ja.
Mooie jongens worden altijd homo genoemd door andere (minder mooie) jongens.
Dat zal nooit veranderen.
Dead01
- 1977 stemmen
Leuk om eens te zien maar meer een tienerkomedie vond ik persoonlijk.
Verhaal vond ik vrij zwak maar kon er nog net gepast door.
2 ,5 sterren
Tun-89
Een leuke, vermakelijke en grappige film.
Goed spelende Zac Efron!
3,5 *
SmuttWars
Deze film viel mij dus helemaal mee.
Ik dacht die dude van Efron zit er in en het zal misschien wel een film voor brugklas meisjes zijn, maar op deze saaie zondag voor de grap deze flick op gezet. Het bleek uiteindelijk veel meer een rom-com te zijn gemaakt voor de volwassen kijker.
Deze film is volledig volgens de standaard rom-com formule gemaakt, maar toch zit er een klein beetje een soort van sausje van originaliteit overheen.
Deze film kan je met een chickie zien, maar net zo goed met je vrienden...denk ik.
kramersietse
Doe mij maar dan met een chickie, kan ik mooi na tien minuten gaan friemelen, wat een ruckfilm hee, in mijn volgende leven wil ik geen wijf zijn hee en achter zulk soort gassies aanlopen, die gast is gewoon keihard homo.

[Video] Vijf andere memorabele optredens van de overleden acteur Matthew Perry (54)

The Perks of Being a Wallflower

127 Hours
Drama / Avontuur, 2010

Cheaper by the Dozen
Komedie, 1950
fake identitymiddelbare schoolpestenhigh school sportsfake identityadult as a childdo overage change