• 9.373.452 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Marcos Siega

Met onder meer: Ryan Reynolds, Emily Mortimer en Stuart Townsend

Plot Chaos Theory

"This man will bring order to the universe...or not."

Frank is obsessief in het organiseren en regelen van zijn leven. Het lot dwingt hem echter zijn leven overhoop te gooien en met de wind mee te waaien, wat leidt tot onverwachte inzichten en een nieuwe liefde. Ook Franks vriend Buddy wordt meegetrokken in de nieuwe richting van Franks leven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

De trailer vind ik verassend leuk. Ben er wel van overtuigd dat Reynolds en Mortimer hier wat van kunnen maken. Ben benieuwd!

avatar van dumble

dumble

is deze al op dvd verkrijgbaar? ik heb eigenlijk morgen nodig!

avatar van Jopa

Jopa

best goede film, heb me zeker wel vermaakt

ik houd wel van mentale omslagpunten (van de hoofdpersoon), waardaar een leven in een keer 180 graden om kan draaien

(niet zo goed als american beauty)

minpunt is toch wel het te hollywood achtige einde

en de kleffe knuffelrock tijdens de film.

er zijn nog een paar grappige momenten met zijn "lijstjes en briefjes methode"

not bad .......not bad at alllll

avatar van alec

alec

Prima verhaal waar de subtiele komische momenten en tragiek ineen smelten tot deze film. De scherpzinnige dialogen zorgen voor de nodige diepgang, de soms (ingetogen) humor voor de relativering.
(Wat me opviel is dat zijn volwassen dochter in deze film 3 jaar jonger is dan Ryan irl en zijn toekomstige schoonzoon is 2 jaar jonger dan Ryan).
Al met al, een fraaie film, zeker een aanrader.
Een *4.0

avatar van ken1976

ken1976

Ik ben een grote fan van Ryan Reynolds. En ik moet zeggen dat hij hier weer eens goed acteert maar het verhaal viel me een beetje tegen.

De trailer belooft veel goeds maar dat zijn dan ook letterlijk de beste stukken van de film!!

- verhaal zit leuk in elkaar en de wijze les uit het leven kan je er goed uit halen , maar de film heeft ook zijn saaie momenten.

- Ryan Reynolds akteert prima en zijn medeakteurs doen het ook goed

voor de mensen die de film hebben gezien , ik heb hier 3 kaartjes ( en ik kies er een.) en er staat......... 3,0 sterren !

verwacht niet te veel dan valt hij ook nooit tegen!

avatar van ange21

ange21

leuke film

de verhaal zit idd leuk bij elkaar

vond wel dat het meer dramatisch was dan komedie.

3 sterren waard!

avatar van stinissen

Aangenaam zeer verfrissende mooie film die ook zeer geschikt zal zijn bij een lady'snight.

Ja en ik als man schaam me er niet voor om te zeggen dat ik echt heb genoten van deze film, een dikke acht dus 4 *

avatar van stinissen

avatar van Hectometersnor

Hectometersnor

Ik heb de film zo ongeveer 3 uur na two guys, a girl and a pizzaplace gekeken en mijn conclusie is dat Ryan Reynolds gewoon erg goed kan acteren en fantastische rol neerzet. De film zelf vond ik wel oke, alles was vrij matig maar Reynolds gaf de film net dat extra's waardoor hij zeker het kijken waard werd.

3 Sterren

avatar van pietpuk

pietpuk

Fijne film. Verhaal is leuk uitgewerkt, einde wel erg Amerikaans.

Waarom deze film onder de categorie komedie valt snap ik niet.

avatar van wvv89

wvv89

Een leuk en goede film om naar te kijken... alleen jammer van het einde. Niet echt goed uitgewerkt vind ik.

Toch wel een paar lach-momenten gehad (mede door Ryan Reynolds)

avatar van wwelover

wwelover

Zeer geslaagde film. Een leuk bedacht verhaal. Mooie verhaallijn, dat staat vast. Misschien wat te cliché af en toe, maar dat doet er niet toe.

Het acteerwerk was ook erg goed. En dan vooral Ryan Reynold. Geweldige gast, staat zeker hoog in mijn lijst van leukste acteurs.

Af en toe ook grappig, maar het nijgt meer naar een drama dan komedie, en dat is niet eens zo erg.

Niet zo goed al 'The Nines' maar ik hoop nog veel films van Reynolds te zien.

avatar van Betamax

Betamax

Mooie film.

humor, diepgang, goede acteurs en een goed verhaal.

3,5

avatar van ralfsjam

ralfsjam

grappige film met grappige scenes. maar niet echt bijzonder.

avatar van christophel

stinissen schreef:

ziek

avatar van PatSavage

PatSavage

als 40-jarige vond ik het verrassend goed ... is het misschien tijd om mij een rode harley davidson te kopen ?

avatar van Killerbert

Killerbert

goede film

leuk en goed uitgewerkt verhaal

de acteurs hebben zeker hun best gedaan

Ik had dit niet van deze film verwacht

avatar van smeetsm

smeetsm

aardige film, maar een Harley kopen helpt echt niet...... haal nog eens een biertje Ria...

avatar van Ze Bart

Ze Bart

Vermakelijke film met humor, ik had alleen wat meer van het einde verwacht.

Dat van die 2 kaartjes met talk was ook zóó voorspelbaar

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2058 berichten

Vermakelijke film, maar naar mijn mening niet heel bijzonder. Het middengedeelte is het best.

avatar van billgoldberg

billgoldberg

Uitstekende film met een lach en een traan. Even een scene eruit pikken: blijft toch iedere keer weer verbazend om te zien dat het in een Amerikaanse supermarkt mogelijk is om zomaar even een geweer te kopen.

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Erg leuke film. Heb er wel van genoten. Moeite waard om te zien.

stinissen schreef:

Mijn 14000ste stem

God jeetje, heb je nog tijd om te leven?

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Ryan Reynolds is een zéér degelijke acteur die ik een rooskleurige toekomst voorspel in Hollywood, maar dan zal hij toch iets betere rollen moeten aanvaarden dan deze.

avatar van guylopez93

guylopez93

erg leuke film

ik heb me zeer vermaakt met deze film, leuk verhaal, lekkere sfeer, en goed geacteerd door Ryan Reynolds. Veel grappige scenes in de film waar ik wel om moest lachen. Reynolds gaat het nog wel maken in Hollywood

avatar van missl

missl

Ik dacht steeds aan de passievrucht toen ik deze keek. Alleen deze is wat leuker. Ryan komt alleen niet echt over als oude man.

avatar van medansavamhel

medansavamhel

Best een leuke film met een erg goed verhaal. Niets waar ik bij heb moeten lachen, maar zeker vermakelijk.

avatar van Yftie

Yftie

Ik vond hem echt slecht en ongeloofwaardig... iedereen reageert zo... tja ongeloofwaardig! niemand heeft een normale menselijke reactie in de film. Men wil niet luisteren of spreken en blijft koppig enz...

avatar van otherfool

otherfool

Over Chaos Theory gesproken; ik ging Chaos (I) kijken, zag toevallig dat Chaos (II) op tv kwam en toen klikte ik bij At the Movies per ongeluk Chaos Theory aan, nu ja, meteen ook maar kijken dan.

Beetje onevenwichtige film, meer drama dan komedie feitelijk. De wat typische slapstick achtige momenten ademen een geladen sfeer uit waardoor er eigenlijk zelden écht wordt gelachen. Reynolds probeert alle facetten van zijn rol uit te buiten en slaagt zowaar half, en Sarah 'Scrubs' Chalke laat zich van haar beste kant zien. Ik wilde eigenlijk 'kwijl kwijl' schrijven maar weet me te beheersen.

2,5*.