Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Matt Zettell
Met onder meer: James DuMont en Michelle Tomlinson
Plot The Cellar Door
"THE GIRL NEXT DOOR ISN'T THERE ANYMORE"
Een jonge vrouw wordt wakker in een kelder; opgesloten. Ze komt erachter dat zij niet de eerste is. Herman is op zoek naar het perfecte meisje, van de voorgaande dames is alleen nog haar, een vinger, en een fles met bloed over. Nu heeft hij de bloedmooie Rudy gevangen. Ze zit gevangen in een houten kooi en weigert mee te spelen met Hermans zieke spel.
vranque
Weer niet doodgeknuppeld terwijl je daar alle kansen voor had.
Ik wordt hier langzamerhand zo moe van.
Hoodini
Vermakelijke B film die je niet meer bied als wat je er van zult verwachten. Leuk om een keer te kijken als je niets te doen hebt. Film won 3 prijzen op een Horrorfilm Festival, zegt waarschijnlijk genoeg over de kwaliteit van de overige films...
Film biedt wel de ultieme oplossing tegen die irritante jehova getuigen... Maar of het nou verstandig is om zo op te lossen
samtari
Ik vind deze film niet eens heel erg slecht. Wat die psycho nu precies wilde weet ik nog steeds niet .
jorkie
het zou een heel spannende film kunnen zijn als het niet zo standaard was alemaal, dat maakt het weer saai....
MARCOS72
Hij zocht waarschijnelijk de ideale bruid.
Vond het wel een redelijke film.
Insignificance
Matige horror hap zonder verrassing(en). Hermie is nog te doen als zielepiet met een dark side, maar tussen hem en Rudy wordt het nooit interessant. Op gore gebied scoort TCD ook niet echt. Wel sneu voor die Jehova's...
Te tam en vlak voor een voldoende.
AmazingPP
Vreselijk geschoten horror-flik, waar de saaiheid van af druipt. Daarnaast word ik wel een beetje moe van die zogenaamde martelfilms. Ik denk altijd: het moest mensen eens op een idee brengen. Een lugubere gedachte. 1 *
bleaching-bones
Of sterker nog waar komt het idee uberhaubt vandaan
welke scriptschrijver verzint dit ?
Wat ik wel interessant vond is het type dat Herman speelde
Juist in de huidige maatschappij waar steeds meer een "ik" cultuur ontstaat en het individu ondergesneeuwd word door de grote massa. Problemen worden te laat gesignaleerd met alle nodige gevolgen van dien.
Herman is geknakt, wss altijd gepamperd en weet niks van de buitenwereld, welke kloof steeds groter werd en hij steeds meer zijn eigen wereld ging leven.
stof tot nadenken..
han de barman
Niet super origineel, maar wel een sprankje origineel.
Verder erg irritant acteerwerk van het slachtoffer, welke wisselde van redelijke tact naar zijn meester en onbedenkbare stomme onnatuurlijke reacties.
De kooi waar ze in zat was zo makkelijk te ontvluchten, maar ze kon het niet. Wel kon ze een grote spijker uit het hout trekken met haar blote vingers. Onbegrijpelijk.
brucecampbell
Een film die duidelijk geen budget had en de acteurs werden blijkbaar van straat geplukt.
Te mijden!!
tal1b
matig camerawerk, echt een B FILM
toch een 'verdiend' einde wat net dat ene puntje verdiend.
alhoewel ik de film in 20 min. (met doorspoelen) gezien had
Lui (crew films)
de film begon best nog wel redelijk, maar al snel veranderde het in een rommelig zooitje acteerwerk met maar een stuk of 6 acteurs. over de acteurs valt echt niks goeds te zeggen, het zijn gewoon amateurs.
het verhaal is ook zo slap als het maar kan, zo standaard, geen verassingen en ook slecht uitgewerkt. het lijkt een film die even snel binnen 1 dag gemaakt is.
op sommige punten was het gewoon grappig om te zien, zo voorspelbaar, maar ook erg onwaarschijnlijk.
Boeikens
Middelmatig.
De film heeft een hoopvol begin maar zakt helaas ver af voor een heel lang, weinig spannend, middenstuk om dan naar het einde toe terug wat te verbeteren.
Het verhaal had meer kunnen bieden en ook de gore was voor het genre wat te braaf.
siskebap
wat een topper zeg.. hier moeten ze er meer van maken.... dus niet !
Noodless
Eigenlijk meer van verwacht, want echt spannend wordt het nooit.
Het verhaal draait om drie personages en wat figuranten.
En daar schiet de film vooral tekort, want bij weinig personages zouden de dialogen interessant en hun karakters de nodige verdieping moeten hebben. Helaas is dit hier een mankement.
Bloed vloeit er genoeg, maar zoals hier al door anderen verteld, zijn de ontwikkelingen vaak bedenkelijk ( de kooi en de nagel, sla hem definitief k.o. als je steeds de kans krijgt en het doodslaan van die winkelbediende, niemand die het hoort).
Positief vond ik wel de moordenaar als een doodgewone man die gaat winkelen en zijn slachtoffers geduldig uitkiest om op het gepaste tijdstip toe te slaan. En dat is de horror ! Brrrrr 6/10
Hier straalt het amateurisme van af, geluid, camera werk en acteurs.
Het is gewoon bagger en totaal niet spannend.
1 ster
Phantasm
Echt spannend wordt het niet echt, leuk om een keertje gezien te hebben.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Bikur ha-Tizmoret