Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters
Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi
Releasedatum: 9 april 2009
Plot Dragonball Evolution
"The legend comes to life."
Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.
Goku
Master Mutaito
Carey Fuller
Emi
deTuinman
nou dan weet je niet hoe hoeveel roem en grootsheid dragonball in de hele wereld heeft en er zijn natuurlijk meer dragonball fans dan 2012 aanhangers die film gaat over dat er in 2012 de wereld vergaat kom op zeg geloof je ook al in die onzin.
Grappig, de hele wereld kent het jaartal 2012 en die willen maar al te graag zien hoe dat erruit kan zien.
Dragon Ball Z groots? er is al 12 jaar niets meer met de serie gedaan.
Nomak
Dragon Ball Z groots? er is al 12 jaar niets meer met de serie gedaan.
Aan alles komt een einde.
The Godfather is ook groots, hoe lang hebben ze daar al niets mee gedaan?
Kevin13
The Godfather is onmogelijk te vergelijken met Dragonball.
Nomak
The Godfather is onmogelijk te vergelijken met Dragonball.
Het gaat om het principe. The Godfather is groots in zijn genre.
Dragonball is ook groots in zijn genre.
Zeggen dat er de laatste jaren niets meer met Dragonball is gedaan wil totaal niet zeggen dat het niet groots is.
Zoals ik al zei, aan alles komt een eind.
En ik vond het eigenlijk beter als ze het hadden gelaten gelijk het was. Deze film zit ik echt niet op te wachten.
deTuinman
Aan alles komt een einde.
The Godfather is ook groots, hoe lang hebben ze daar al niets mee gedaan?
Een vergelijking van jan piet tarrel.
Nomak
Een vergelijking van jan piet tarrel.
Jij krijgt het laatste woord als je daar blij mee bent.
Kevin13
Het gaat om het principe. The Godfather is groots in zijn genre.
Dragonball is ook groots in zijn genre.
In beide genre's dat hierboven vermeld staat is Dragonball zeker niet groot. Anime is natuurlijk wel iets anders.
Nomak
De discussie ging natuurlijk ook over de anime serie.
robbie23borger
Ik ben altijd een grote dbz-fan geweest ...maar ik ben bang dat deze film gaat mislukken...DRAGONBALL..:S..ik had liever dragonballZ gezien (en geproduceerd door Michael Bay ofzo haha weinig kans)
Ik wil de verfilming van de FreezaSagaaaaaaaaaaa:P
piccolo was slecht in dragonball dus is wel goed dat ze dat in de film ook doen..
frieza saga komt misschien nog wel
Montorsi
De volgende films moet je hebben geizen dit jaar 2009
en de vraag is welke film is nou de grote winnaar en welke de grote verliezer
Watchmen 4 March 2009
Terminator Salvation 4 june
Transformers 2 25 june
Harry Potter 6 16 july
2012 november
moeilijk maar ik denk dat Transformers 2 en Terminator4 en Dragonball de meeste kans maken
en de veriezer is 2012 of push
een partij kutfilms in dit lijstje zeg
Enkel Watchmen en Harry Potter zijn nog enigzins de moeite. De recensies voor Terminator even aankijken, dat is nog een twijfelgevalletje.
Bura
Ik wil de verfilming van de FreezaSagaaaaaaaaaaa:P
Zoals net al eerder werd gezegt, Piccolo was de slechterik van DragonBall dus dat klopt wel..
Mocht deze film scoren wordt de Freeza saga denk ik wel gedaan. Maar goed, dat is afwachten XD Fox zelf heeft er zin in, in ieder geval.
Sasja
Ik wil de verfilming van de FreezaSagaaaaaaaaaaa:P
als je een echte DBZ fan was geweest dan wist je wel dat piccolo eerst slecht was, in het begin van DBZ was piccolo genoodzaakt met goku te werken om Radditz te verslaan en dan deed hij zodat hij zelf later de wereld kon vernietigen. Alleen nadat Radditz verslagen was en meldde dat er nog 2 gasten aan kwamen voor de ballen ging piccolo Gohan trainen en door gohan leerde piccolo wat vriendschap was en toen hij zijn leven opofferde voor gohan was hij niet meer slecht. ik hoop dat je het een beetje snapt
Sasja
misschien ook wel leuk voor de mensen die spaans kennen. Binnenkort zal er als ik het goed heb begrepen een Dragonball online spel zijn.
hier staan wat plaatjes. En het rare ervan vind ik dat ik nu plaatjes heb gezien van personages die ik nog nooit heb gezien?!?!? nakomelingen van Buu? een meid met paars haar en een pakje wat op dat van goku moet lijken?
(zouden ze in het geheim werken aan een nieuwe DB, Misschien een soort spinoff?)
Nomak
Er zou iets komen dat Dragonball Kai gaat heten.
Ik heb me er nog niet echt in verdiept. Zou om een remake gaan van Dragonball Z dacht ik.
In elk geval weet ik niet of dat iets met jouw foto te maken heeft.
PrinceVegeta
Er zou iets komen dat Dragonball Kai gaat heten.
In elk geval weet ik niet of dat iets met jouw foto te maken heeft.
dat is toch gwn van die online spel.
dat je je eigen karakter kan maken kleding kiezen enzo.
Nomak
Neen hoor, ga maar eens googelen.
Het zou echt om een serie gaan.
damn nomak je heb gelijk
als ik het goed gelezen heb komt op 5 april de eerste aflevering op fuji tv...
Sabavision
damn nomak je heb gelijk
als ik het goed gelezen heb komt op 5 april de eerste aflevering op fuji tv...
"Dragonball: Kai" is niets meer dan een geremasterd Dragonball Z.. Dus helaas geen nieuwe dragonball reeks.
jumpstylemovie
Gelukkig maar.
Na DBZ ging het achteruit met GT.
Kon het wel waarderen.... maar de lol was compleet weg.
Bura
Even ter opheldering:
DragonBall Kai is de vernieuwde DragonBall Z. Gewoon DragonBall Z, zelfde verhaallijn, zelfde afleveringen, alleen remastered.
DragonBall Online de MMORPG speelt zich 1000 jaar na het einde van DragonBall Z af. Alle personages in de game zijn dan afstammelingen van de personages uit DB. Het is daarom ook onmogelijk een Saiyajin te zijn in die game.
Maar goed, dit heeft verder niets met deze live action te maken... Iemand al wat Nederlandse promotie gezien? Reclames van de film ofzo?
Kevin13
Hier in België heb ik er een trailer van gezien tussen de reclameblokken. Heb het maar meteen verandert van kanaal.
finalman
woehaha, voor n trailer je zender veranderen?
Jij bent ook altijd kritisch om n film die nog niet uit is hé.
Kevin13
woehaha, voor n trailer je zender veranderen?
Jij bent ook altijd kritisch om n film die nog niet uit is hé.
Trailer of niet, ik zou het toch wel verandert hebben van kanaal. Maar deze zag er gewoon niet uit.
tijntrix
Ik vind het wel een vette trailer.
Apple - Movie Trailers - Dragonball Evolution
ik kijk er nu al naar uit:)
Ik hoop nu al dat er vervolgen gaan komen... Super Sayin enz....
korenbloem02
vind roshi echt slecht gecast. Had liever daar een oude man gezien, zoals in de manga. Was die gast van Kill Bill 2 niet beschikbaar, of mr Miyagi
Net de trailer nog eens gezien, echt verschrikkelijk. Niemand lijkt nog een beetje en wtf met al die auto's en pistolen? Maak er dan meteen een actiefilm van....
Men gebruikt nu enkele DB elementen en maak er gewoon een 13 in een dozijn actiefilm van. Te triest voor woorden. Alleen de effecten zijn wel oke.
Verwachting: Ik ga het denk ik een 1* geven.

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

Videoland voegt de geprezen Zweedse film 'Så som i Himmelen' toe aan het aanbod

Tip voor fans van de 'Outlander'-spin-off: de fantasyhitserie 'A Discovery of Witches' op Netflix

'All The Money in The World' van Ridley Scott dinsdag te zien op televisie

Elvis