Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters
Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi
Releasedatum: 9 april 2009
Plot Dragonball Evolution
"The legend comes to life."
Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.
Goku
Master Mutaito
Carey Fuller
Emi
roc12345
volgens mij als ze succes boeken dan gaan ze misschien hetzelfde does als starwars of harry potter reeks
maar liefst zie ik iets als lord of the rings gewoon een trilogy maar
eerst dragoball evolution en dan kunnen ze natuurrlijk de belangrijke
slechterikken niet in een film stoppen zoals frieza ,cell,buu dus wordt het hopelijk een lange reeks dragonball,z,gt movies
Miss Sway
Je kunt zoveel dingen zeg, maar je bent totaal niet conreet en kritisch. Dit zijn echt argumenten van pietjan flut.
Hou es op zeg, Wat verwacht je, je discuseert met een kind. Beetje te makkelijk
maxwevalli
Dat is een goede zaak als er een 2e Dbz zou uitkomen..! Maar dan wel chatwin vervangen als goku dan maken ze op den duur maar Goten van hem
PrinceVegeta
de hoofdrolspeler vervangen in de 2de deel is het slechtste wat je kan doen, wie weet acteert hij heel goed in de film...
PrinceVegeta
zozo, een echte fan. de eerste film is nog niet eens uit of je bent al ongeduldign voor de tweede film
hahah jah zekers
als er een 3de deel uit komt kan ik daar ookal ni meer op wachten
deTuinman
Hou es op zeg, Wat verwacht je, je discuseert met een kind. Beetje te makkelijk
3 jaar verschil?
Bura
Chatwin meldde trouwens dat de screenplay van een mogelijk vervolg al klaar is. Deze zou dan "DragonBall: Reborn" heten.. en het zou meer "inter-galactisch" worden.
maxwevalli
Dan heeft Chatwin nog flink wat te trainen om de Goku te worden zoals wij die kennen..!
jah dat zekers
of ze doen het met de computers als hij te lui is
Nomak
Ofwel een fatsoenlijke acteur zoeken, dat zou de film zeker ten goede komen.
Sasja
ja, maar kennelijk was dat teveel gevraagd toen bekend werd dat er een dragonball film zou komen
Hayabusa
Ik hoop dat dit de eerste en de laatste deel van DB the movie(s) wordt, ALS het flopt.
Hou niet van mislukte special effects of figuren die we kennen totaal anders in beeld gebracht.
PrinceVegeta
Ofwel een fatsoenlijke acteur zoeken, dat zou de film zeker ten goede komen.
als er iemand anders goku speelt in de 2de deel, dan is het helemaal niks meer,,
Nomak
Hangt ervan af waar het 2de deel over gaat.
Misschien vergis ik me, maar deze zou toch over Dragonball gaan?
Als de 2de film over Dragonball Z zou gaan, kan je zonder probleem een andere acteur nemen. In de serie is Goku dan toch ook een stuk ouder.
Bura
Hangt ervan af waar het 2de deel over gaat.
Misschien vergis ik me, maar deze zou toch over Dragonball gaan?
Yup, de eerste gaat over eind-DragonBall.
En er zit maar 5 jaar tussen DB en DBZ, hoor. Goku is een jonge vader
PrinceVegeta
Yup, de eerste gaat over eind-DragonBall.
En er zit maar 5 jaar tussen DB en DBZ, hoor. Goku is een jonge vader
jah precies en die 5 jaar verandert iemand echt niet zoveel zoals justin chatwin naar een hugh jackman ofzo
Hero-man
hahaha ja dan zou het wel lukken k hoopdat deel II over de saiyen saga gaat en dat ze een goede acteur nemen voor vegeta..
Trouwens ik hoor veel commentaar over picollo ik denk wel dat hij wel zo goed is hoor want the joker had in de comics ook geen liteken maar een gebrande glimlach maar we zien wel nog iets meer dan een maand dan kunnen we genieten van 90 minuten kamehameha en 90 minuten ``goed`` acteerwerk hoop ik dan
roc12345
watta f....k 90 minuten en ik kom er nu pas achter nou de vertrouwen neemt langzaam af ik hoop dan wel dat als ik de film heb bekeken de minuten langer zou voelen ik had gedacht dat deze film een dikke lange verhaallijn van minimaal 120 minuten zou hebben maar 90 minuten is echt in een woord tering.
nou ja er bestaat altijd nog hoop maar nu voel ik me echt.....
en over de sequal gesproken ze zijn van plan om dragonball trilogy
dragonballz trilogy en dragonball Gt trilogy te maken dus negen films dus het wordt een starwars een lange reeks dat is beter en bij elke film een niveau hoger.
nou ja laten we maar hopen dat de 3uur tijd die james masters in de make up heeft gestoken voor zijn rol als piccolo het waard is.
Hero-man
piccolo ik hoop wel dat piccolo verslagen wordt op de ouwe manier in de tournement dus en k hoop ook dat krillin er ook nog in gaat komen in de volgende dan maar een triologie van dragonball waarover dan want piccolo kwam als laast he ik hoop wel trio van dragonball z eerst vegeta en de rest dan frieza en dan cell en moge dan gohan er wel goed uit zien. Gt lijkt me wel gaaf om te verfilmen want ik vond gt als anime iets minder maar ik hoop dat het wel beter wordt en dat ze ssj 4 weg laten want die sloeg nergens op dan verbaasd me het niets dat er nooit iemand anders op planet vegeata als ssj4 is geworden dus die ssj4 gedoe klopt niet maar we zullen zien
PrinceVegeta
hoe komen jullie allemaal aan 90 minuten?
er staat op 100 minuten of is dat een foutje?
Materny
Bijna tijd voor die Pm Hayabusa
Ben het niet vergeten namelijk.
Hayabusa
Bijna tijd voor die Pm Hayabusa
Ben het niet vergeten namelijk.
We zullen zien wie een pm krijgt.
Ben nog steeds van mening dat dit niks wordt.
De volgende films moet je hebben geizen dit jaar 2009
en de vraag is welke film is nou de grote winnaar en welke de grote verliezer
Watchmen 4 March 2009
Terminator Salvation 4 june
Transformers 2 25 june
Harry Potter 6 16 july
2012 november
moeilijk maar ik denk dat Transformers 2 en Terminator4 en Dragonball de meeste kans maken
en de veriezer is 2012 of push
deTuinman
Haha grappig, ik weet zeker dat 2012 mer bekijks zal hebben dan Dragonball.
Tevens gaan er geen volwassenen naar Dragonball waardoor er al erg veel mensen worden misgelopen.
roc12345
Haha grappig, ik weet zeker dat 2012 mer bekijks zal hebben dan Dragonball.
nou dan weet je niet hoe hoeveel roem en grootsheid dragonball in de hele wereld heeft en er zijn natuurlijk meer dragonball fans dan 2012 aanhangers die film gaat over dat er in 2012 de wereld vergaat kom op zeg geloof je ook al in die onzin.
Dragonball rules
Kevin13
Eens met deTuinman. Dragonball Evolution is gedoemd een flop te worden. 2012 gaat net zoals The Day after Tomorrow een zeer vermakelijk rampenfilmpje worden.
Grappig, hierboven staan alleen Amerikaanse films. Er komt nog wel wat meer uit in 2009 en die veel beter zijn dan hierboven vermeld staan.

'The Investigation of Lucy Letby' gezien? Op Netflix vind je ook deze vergelijkbare documentaires

Waargebeurde film 'The Mauritanian' van Kevin Macdonald is woensdag op televisie

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

Videoland voegt de geprezen Zweedse film 'Så som i Himmelen' toe aan het aanbod