• 9.416.409 stemmen

Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters

Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi

Releasedatum: 9 april 2009

Plot Dragonball Evolution

"The legend comes to life."

Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.

Sasja

ik heb pas geleden wel ergens iets gezien van een live action serie van sailormoon

avatar van Nomak

Nomak

LaCosaNostra schreef:

Is er wel eens eerder van een Anime een echte film gemaakt?

Ja, bijvoorbeeld Hotaru no Haka

De echte film heb ik nooit gezien, maar dan heb ik ook niets gemist. De anime van Hotaru no Haka kan je nooit overtreffen door er een echte film van te maken, want dat is een echt meesterwerk.

Er zullen nog wel voorbeelden zijn denk ik, maar ik kan zo niet echt iets bedenken.

Nomak schreef:

Waarschijnlijk wel, maar daarna zal ik ook heel kritisch zijn. Omdat de anime reeks heel goed was, moet de film niet teveel daarvan afwijken. Als dat wel zo is, dan zie ik dat al zeker als een minpunt.

Maarja we zien wel.

jah maar de film moet de series niet helemaal overnemen he anders is het ni orgineel, als het ongeveer hetzelfde is als de series met een paar eigen dingen kan het goed worden

avatar van Metalfist

Metalfist

Jullie vergeten allemaal dat er al een live action film van Dragonball is! Namelijk deze.

avatar van roc12345

eno nog iets voor de dragonball die hard fans

goku propt alles in zijn maag in de anime en dat is grappig om te zien

en dit is ook grappig om te zien hahahahahahah

hahah geweldig

goku's zijn eetlust is altijd grappig om te zien

Metalfist schreef:

dat vreselijke film is het niet waard om de naam dragonball te krijgen, of nog beter de film en dragonball mogen zelfs ni meer in de zelfde zin zitten

PrinceVegeta schreef:

Kun je ook van deze zeggen. Enigste verschil is dat de film uit 1989 zich niet serieus neemt wat lekker wegkijkt en deze word wel serieus genomen.

Doen er eigenlijk Dinosaurussen, wandelende honden,... in mee ? Is toch een belangrijk detail voor de Dragonball wereld.

Kevin13 schreef:

hoe weet jij nou of deze ook slecht gaat worden kerel, alleen omdat je de teaser heb gezien en een paar foto's betekent niet dat je het een slechte film kan noemen.

PrinceVegeta schreef:

Ik kreeg van een paar dingen toch wel hoop,maar nu dat ik bv de Oozaru zie dan denk ik bij mijn eigen waar gaan we naar kijken een aflevering van buffy de vampire slayer of een film van dragonball

Sasja

ach, misschien dat buffy wel ergens opduikt en de taak van goku overneemt door de slechterik te verslaan

PrinceVegeta schreef:

Ik heb in mijn post niks gezegd dat ik deze film zou slecht vinden...

avatar van Arbiter

Arbiter

Is alleen picollo een vijand in deze deel?

Arbiter schreef:

Is alleen picollo een vijand in deze deel?

Ja King Piccolo is de hoofd vijand en dan heb je Mai nog en meschien nog wat andere rare wezens

Kevin13 schreef:

Ik heb in mijn post niks gezegd dat ik deze film zou slecht vinden...

Kevin13 schreef:

Kun je ook van deze zeggen.

dat zei je dus toen ik zei dat die andere film verschrikkelijk is en niet waard is omzich zelf dragonball te noemen

Je interpreteert het verkeerd. In dat berichtje deed ik jou na

PrinceVegeta schreef:

Niet om een of ander maar als je kijkt van wanneer de film is. Er met een open geest naar kijkt is het best grappig. Ik bedoel en intro scene met goku is best fun voor die tijd proberen ze wel veel details van de film over te nemen. BV roshi ziet er in deze film durf ik te wedden meer als roshi uit dan in de db2009 film. Het is gewoon wel grappig er zitten wat vreemde saaie stukken bij maarja het volgt wel het verhaal van de oude db cartoon. bv goku die bulma leerd kennen. auto slopen/tegenhouden. Power pole en de verlengde versie. op hem schieten en dat het hem geen pijn doet. draai er de eerste db movie langs. dan zie je veel overeenkomst. What can i say de krokodille praten teminste.

Overigens komt in die oude versie de flying numbus voor die zie je denk ik zeker niet in de dragonball movie

Je interpreteert het verkeerd. In dat berichtje deed ik jou na

ow nou bedankt he

liveandlearn schreef:

Idd ben het met je eens,er komen in db the magic begins heel veel dingen overeen met de anime dragonball waarschijnlijk meer dan de aankomende dragonball film

liveandlearn schreef:

ze hebben in die film teveel overgenomen van de DB movie dan, ze moeten wel iets orgineels erbij doen wat deze DB film wel zeker heeft

We zullen zien of dat Nieuwe originele mooi uitpakt

hub_011 schreef:

We zullen zien of dat Nieuwe originele mooi uitpakt

5 maanden!!!!!!!!!!!!! dan zien we het wel of nog 1 maand voor de trailer

avatar van maxwevalli

maxwevalli

Als ze nou ook eens verder zouden gaan met de anime versie van DBZ dan was het helemaal top..! Maar ik hoop dat de film wat word.

avatar van Arbiter

Arbiter

Dit word een flop of een heel goede actiefilm .

nieuwe fotos

en piccolo

niet wat ik zou verwachten, maar niet echt verkeerd

oh en dit stond er ook:

FOX: Oozaru Just a Test

Posted by JP | Rumor, Uncategorized | Tuesday 11 November 2008 8:08 am

Dragonball Movies tells us that Fox says the leaked Oozaru image are just a ‘test’ and not the final design that will be seen in theaters on April 8th, 2009. Well, what do you think?

oh en dit zei een andere site over piccolo

Pre-green Piccolo

November 11th, 2008

We were sent a new photo today, which we’re told is of Piccolo (James Marsters) in a pre-green state. Supposedly he evolves throughout the movie, and at one point becomes greener. It looks like his wardrobe also evolves.

Sasja schreef:

oh en dit zei een andere site over piccolo

Pre-green Piccolo

November 11th, 2008

hij is idd iets groener op die foto, of zie ik het verkeerd?

PrinceVegeta schreef:

hij is idd iets groener op die foto, of zie ik het verkeerd?

hij heeft totaal niks weg van king Piccolo

hub_011 schreef:

hij heeft totaal niks weg van king Piccolo

jah niemand in die cast lijkt op de karackters in de series

zoals master roshi

Sasja

Die emma rossum had op bulma kunnen lijken als ze blauw haar had