• 9.416.568 stemmen

Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters

Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi

Releasedatum: 9 april 2009

Plot Dragonball Evolution

"The legend comes to life."

Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.

roc12345

ik weet het niet zeker maar wat denken jullie zal tekken volgend jaar een concurrentie gaan vormen tegenover dragonball

roc12345 schreef:

Niet voor mij Tekken gaat het niet halen bij dragonball

avatar van Nicholas

Nicholas

Die Piccolo ziet er in ieder geval al een heel stuk beter (: groener) uit.

avatar van Arbiter

Arbiter

jep picollo ziet er wat groener uit , tekken word niks.

avatar van Resh

Resh

Komt er nou wel een vervolg uit op de Serie of niet, want een vervolg zit ik echt op te wachten

Resh schreef:

Laten we ons eerst maar eens gaan richten op de aankomende dragonball

roc12345 schreef:

dragonball is voor de meeste van ons een perfecte anime en ik denk niet dat tekken daar in de buurt komt

PrinceVegeta schreef:

Dat zou nu eens het grote probleem kunnen zijn van Dragonball. Omdat de anime zo goed is, kan de film dat natuurlijk nooit evenaren. Iedereen heeft hoge verwachtingen, dus de kans is groot dat de film zal tegenvallen omdat het niet aan de verwachtingen kan voldoen.

Bij Tekken daarentegen denkt iedereen dat het niets zal worden. Het is al geprobeerd bij Streetfighter en Mortal Kombat. Maar in tegenstelling tot die spellen heeft Tekken een zeer goed verhaal en is het niet zomaar vechten om te vechten.

Nomak schreef:

Dragonball was al van een zeer hoog nivo,dus het zal me benieuwen als ze Dragonball z gaan maken

hub_011 schreef:

Ik snap je reactie niet. Dragonball Z is toch al gemaakt?? Waar heb ik al die jaren naar gekeken?

Nomak schreef:

ik denk datie met DBZ de film bedoelt als Dragonball niet flopt

avatar van N811

N811

Deze film zal wel goed lopen, maar verwacht niet te veel kwaliteit.

avatar van grayfoxz

grayfoxz

Als je ziet wat de meeste real-live action films van anime's doen, weet je ongeveer wat je hier van moet verwachten. Vermakelijke films, maar kan niet tippen aan de serie.

Zelf heb ik tegenwoordig die instelling bij al dit soort films, en ben daarom ook nog (bijna nooit) teleurgesteld geweest, En soms zelfs leuk verrast.

Bij deze hetzelfde, het kan nooit tippen aan de anime, maar dat het vermakelijk word twijfel ik niet aan.

Nomak schreef:

Nee dat meen je niet ik wist niet dat ze Dragonball z gemaakt hadden is het eerste nieuwetje van vandaag

hub_011 schreef:

jah wist ik ook ni, jij vroeg al heel vaak aan mij , dat het leuk zou zijn om een serie te maken die tussen de Dragonball en Dragonball GT zit

dat is toevallig joh hahaha

maar hub_011 bedoelde de film daarvan als die nog komt na deze Dragonball film

avatar van Arbiter

Arbiter

Deel 1 is picollo vijand, deel 2 frieza denk ik, deel 3 cell maar zo kunnen ze het toch niet doen want buu en die andere vijanden van GT moeten ook nog komen want ze kunnen het niet in 3 delen stoppen.

Arbiter schreef:

Dan zullen ze wel 20 delen maken. Dit is echt iets dat ze kunnen uitmelken tot op het bod.

Nomak schreef:

gaan ze ook wel doen denk ik, maar ik hoop dat ze weten wanneer ze moeten stoppen

PrinceVegeta schreef:

Mensen ze gingen een triologie maken. dragonball,movie 2 zal waarschijnlijk de Saiyan saga worden Met Raditz Nappa & Vegeta.

En de derde film is dan met Frieza wat ook de originele in de anime hoorde te zijn.

hub_011 schreef:

jah dat zeggen ze nu, als het echt een succes word let maar is op dat er meer delen komen, net zoals rocky kwam erineens ook een deel 6 uit

avatar van Hero-man

Hero-man

Japanse animes worden in het algemeen best goed verfilmd hoor; wel door jappen zelf dan hé

Kijk bijv. bij death note was ook een hele goeie verfilming maar zeker anime blijft beter daar is meer mogelijk voor hetzelfde geld..

dragonball heeft 100+ mill gekregen voor de film daar moet je wel een goede film uithalen anders vindt ik dat je je diep moet schamen das net zo iets als je met je boek een proefwerk moet maken.....

Hero-man schreef:

idd 100 milljoen is een hoop geld daar moet toch wel iets goed mee gedaan kunnen worden,neem ik aan.

PrinceVegeta schreef:

Ja, bijvoorbeeld met Saw had ik dat ook. Na het eerste deel dacht ik, wow het vervolg wordt goed. Na een aantal delen heb je het wel gezien.

hub_011 schreef:

Hopelijk blijft het bij een sterke trilogie. Maar zoals PrinceVegeta al zei, pin je daar maar niet op vast.

Alles wat succesvol is proberen ze uit te melken, want wij gaan toch kijken.

Kijk maar naar Prison Break, Saw, .....

En eerlijk is eerlijk, als de laatste film met Frieza goed is dan willen we ook Cell zien, en ....

Zolang als het allemaal goed is en als de vervolgen geen goedkope aftreksels van het origineel worden is het mij allemaal ok.

Nomak schreef:

Alles wat succesvol is proberen ze uit te melken, want wij gaan toch kijken.

Kijk maar naar Prison Break, Saw, .....

Ja ik vind het ook goed als ze meer vervolgen gaan maken maar dan moeten ze wel goed zijn,en ja ik zou ook graag cell zien.

Sasja

ik vraag me af, zelfs als deze film goed is als actie film, dat de special effects er goed uit zien, het verhaal goed word verteld, dat iedereen de film gaat kijken als gewoon een film ipv een dragonball verfilming (lets face it, een verfilming word vaak niet zo goed als een orgineel) want voor een dragonball verfilming hebben ze gewoon teveel verandert. Maar zoals ik dus zei als we gewoon dus de film als normale film gaan kijken en niet aan DB denken tijdens de film (bv wat hadden ze weggelaten/extra erbij gedaan etc.) zouden we dan nog naar de vervolgen gaan?

Want als we ernaar toe gaan in de bios of we huren de dvd kijken ernaar en de hele tijd zit je aan de serie te denken en aan het eind denk je: WAT EEN K****** film (misschien, ik kan natuurlijk niet voor iedereen spreken) dan zou je met minder plezier naar de vervolgen gaan, omdat ze misschien hetzelfde daarmee zouden doen.

Sasja schreef:

Want als we ernaar toe gaan in de bios of we huren de dvd kijken ernaar .

hahahah sasja jij en ik naar de bios of een film huren volgens mij doen we daar niet aan

hub_011 schreef:

nou als deze speelt ga ik hoe dan ook naar de bios

roc12345

Iemand al een IMAX ervaring opgedaan bij mij was dat in pathe arena

bij de film Transformers oo jee zeg wat was dat toch moooi zeg echt alsof je zelf in de film zit

hopelijk zal dragonball ook op IMAX draaien

dit bv maar dan in imax

lijkt op zich echt om van te gillen

de enige mooiste dragonball screenshot tot nu toe

dit bv maar dan in imax

lijkt op zich echt om van te gillen

de enige mooiste dragonball screenshot tot nu toe

weet je wat om te gillen is die hoofd van King Piccolo kijk die vorm ziet er niet uit