• 9.112.641 stemmen

Geregisseerd door: Alan Metter

Met onder meer: Richard Pryor, Beverly Todd en Stacey Dash

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Moving

"One family's experience with the M-word."

Arlo Pear is een echte familie-man. Als hij op een dag ontslagen wordt, vindt hij een baan die bijna gelijk is aan zijn oude baan, alleen zal hij daarvoor moeten verhuizen naar Idaho. Arlo gaat ermee akkoord, al is het alleen al om zijn irritante buurman te ontvluchten. Arlo Pear komt erachter dat met verhuizen een hoop dingen komen kijken, vooral als het allemaal niet loopt zoals het moet lopen.

Monica Pear

Casey Pear

Marshall Pear

Frank / Cornall Crawford

Roy Hendersen

Simon Eberhart

avatar van Action

Action

Ik heb die film wel eens op tv gezien maar dat was wel heel lang geleden.

avatar van elry

elry

heb hem toen hij op video uitkwam gezien.

vond hem toen erg grappig .. als kind.

net zoals meer films uit die tijd is het erg dated

avatar van Bubblez

Bubblez

• 1943 berichten

Ik moest altijd enorm lachen om deze film toen ik jonger was. Waarschijnlijk is mijn humor flink veranderd nu, maar zou m graag nog eens zien.

avatar van Zinema

Toentertijd ook al een mindere Pryor-komedie. Dit heeft zeker te maken met de periode waarin hij zat (cocaine verslaving) en het ontbreken van een goede cast. Wilder had hier eventueel een hoop kunnen redden. Behalve om het enorme gevloek kan er verder weinig worden gelachen. Gemiddeld.

avatar van ewalk

ewalk

Vond hem best grappig. één van de verhuizers is de WWF worstelaar King Kong Bundy.

avatar van jiesyboy

jiesyboy

Weet iemand waar deze dvd te koop is regio 2

avatar van scorsese

Matige film over een man die met zijn gezin moet verhuizen als hij een andere baan krijgt. Een simpele one-joke-movie over een verhuizing waarin van alles mis gaat. Slechts sporadisch grappig, maar de humor is voor het grootste gedeelte aan de flauwe kant. Vervelend wordt het niet, en het duurt gelukkig ook niet te lang.