• 9.378.230 stemmen

Met onder meer: Anne Hathaway, Patrick Wilson en David Morse

Releasedatum: 10 september 2009

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Passengers

"The line between this world and the next is about to be crossed"

Na een vliegtuigcrash, wordt Claire Summers (Anne Hathaway) aangewezen om de vijf overlevenden te begeleiden. Sommige van hen beweren dat het ongeluk is veroorzaakt door een explosie, maar de luchtvaartmaatschappij ontkent dat. Een van de overlevenden is Eric (Patrick Wilson), Claire ontdekt dat ze speciale gevoelens voor hem heeft. Net als hun professionele relatie overgaat in een romance, verdwijnen de overige overlevenden en Claire beseft dat Eric haar laatste hoop is.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Ongelovelijk saaie film. Meer dan 0.5 verdient ie niet.

avatar van didier.depuydt

didier.depuydt

Geen slechte film.

Maar de ontknoping viel wat tegen

avatar van tal1b

tal1b

'n soort van six sense, wel okay.

avatar van cdman19800

cdman19800

Vond hem wel redelijk goed, maar niet echt meeslepend.

De ontknoping was echter wel goed uitgewerkt.

Deze film had meer kunnen zijn.

avatar van Ralf81

Ralf81

Film met een flinterdun verhaal en inderdaad weinig meeslepend. Het einde was wel mooi; dit greep me wel even bij de keel. Verder weinig bijzonders.

avatar van mvdb1982

mvdb1982

Vond het een goede film met een goed verhaal...

Begrijp bovenstaande reacties niet.

Persoonlijk vind ik het de moeite waard om te zien.

avatar van svenn.dhert

svenn.dhert

Geen hoogvlieger, maar wel een klasse hoger dan de door-de-weeks filmpjes. Ik vond het einde net wel verrassend, en ook goed uitgewerkt, zeker de moeite om andere aan te raden. Het is geen actie film, daarvoor hoef je niet te kijken, maar wel leuk om samen te zien.

avatar van RodneyS

RodneyS

Best wel goede film, die het naar mijn idee vooral van het drama aspect moet hebben.

Je wordt erg benieuwd gemaakt naar wat er nou eigenlijk is gebeurd, op het einde wordt dat duidelijk en dat is enigzins terleurstellend. We hebben dat allemaal wel eens soortgelijk in andere films gezien.

Al met al vermakelijk filmpje.

avatar van JoYcEH80

JoYcEH80

Matige film met raar einde

avatar van Ge0force

Ge0force

Vreselijk saaie film, met matige acteerprestaties en zeer ongeloofwaardige dialogen. Anderhalf uur lang moet je wachten op wat er werkelijk aan de hand is, en als je 't dan te weten komt dan blijken we dit al duizend keer te hebben gezien in andere films. Te mijden.

avatar van james_cameron

Intrigerend concept, inderdaad reeds eerder en beter uitgewerkt gezien in andere films, maar dat betekent niet dat deze film geen waarde heeft. Sfeervol in beeld gebracht en met een prima cast. Hathaway is zoals altijd charmant in de hoofdrol. Het puzzel-achtige script zal niet iedereen op het verkeerde been weten te zetten, maar ik was aangenaam verrast.

avatar van kleez

kleez

Het begin vond ik niet geweldig, eigenlijk vond ik de film helemaal niks, tot dat er een dik uur om was. Toen begon ik een beetje achter het verhaal te komen.... De verhouding tussen Claire en Eric vond ik namelijk echt zó slecht (dacht ik), Later kom je er dus achter dat het zo gegaan is, zoals zij het wil Achteraf vond ik het best een goede film!

3.5

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Ik dacht lekker naar een mysterieuze drama te gaan kijken, kwam ik er na een minuut of 50 achter dat ik eigenlijk gewoon naar een grote flirtpartij heb gekeken met al zijn typische voorgekauwde clichées. De onzekere Bambi die vecht tegen de avances van de altijd freaking grijnzende zelfverzekerde lulhannes.

Dit viel echt zwaar tegen.

Het eerste gedeelte was dus een "romantisch" gebeuren tussen 2 mensen die alles hebben, een dijk van een huis, PHD's, een stropdas, een leuk uiterlijk, een boot en een dikke auto onder hun kont. Errug saai dus allemaal.

Zo nu en dan komt er ook een typische hulpneger in beeld om dat geforceerde drukkende "ze houd van me ze houd niet van me" sfeertje wat te verlichten en een beetje duidelijkheid te scheppen. Met hier en daar een ongelovelijk saaie uitspraak om de atmosfeer wat lichter te maken. Zo voorspelbaar dat ik mezelf erg moest inhouden om de film af te zetten.

Toch maar doorgekeken werd het inderdaad iets mysterieuzer maar beter dan een hele, hele slechte aflevering van The X-Files werd het niet.

Echt enorm zonde van mijn tijd.

Kijk deze film niet.

Een beetje filmkijker heeft deze verhaallijn namelijk al een stuk of 99 keer voor zijn kiezen gehad.

avatar van skipy05

skipy05

het eerste uur dacht ik waar draait dit nu om. Op het einde kom je het te weten. Toch een verrassend einde. de film was achter heel goed. tussendoor was het wat minder maar je moet zeker de film uit zien. Verhaal was dus goed. Anne Hathaway speelde haar rol schitterend , zoals ze bijna altijd doet.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Een film wat zeker geen klassieker gaat worden.

Het word al menig keer verteld; de film is bovenal saai.

Anne Hathaway, Patrick Wilson overtuigen absoluut niet in hun rol.

Ben zelf een fan van Morse maar hij is niet echt aanwezig, terwijl hij toch een soort sleutelfiguur is.

Te veel op romantiek gebasseerd en minder op de mysterie.

Jammer, zou een goede film kunnen zijn, maar het eerste uur maakt hem echt te zoetsappig...... 1,5*

avatar van Lyonesse

Lyonesse

Zeeeeeer matige film en dan druk ik het nog licht uit.

Met het verhaal spelen ze 'leentje buur' bij andere films waar het

concept wel goed is uitgewerkt!

Een verhaal waar ze veel meer uit hadden kunnen halen dan alleen maar een uur lang naar de avances van de 2 hoofdrolspelers te gaan zitten kijken.

En ik zal de naam niet noemen maar een film met deze clou is allang een keer gemaakt en 1000x beter. En ik weet wel, beter goed gejat dan slecht verzonnen........meer deze is ECHT NIET goed gejat!

Kortom, geen aanrader wat mij betreft.

avatar van PatrickBateman

PatrickBateman

Saaie film.

Zowel qua thriller als romantische film onder de maat.

Einde zeer voorspelbaar en al veel beter gedaan. Mocht ie ooit op TV komen en je verveelt je, dan ach... Maar zeker geen geld en/of moeite aan verspillen is mijn advies.

avatar van erik1677

erik1677

jaja de ontknoping is wel aardig, maar voor de rest is het maar een armzalige liefdesdrama met een frigide anna hathaway in de hoofdrol.

Met en pijn en moeite deze film afgekeken, want dit is echt te saai voor woorden, zelfs the lake house van sandra bullock is nog leuker, en dat zegt al heel wat.

baggerfilm

avatar van Ben de Hoog

Ben de Hoog

Wat een fopperij. Tijdens het kijken had ik al de nodige vragen. Waarom moet ze haar baas altijd maar treffen op de meest vreemde plekken en tijden. Die sessies slaan ook nergens op, in zo'n glazen huis. Het is eigenlijk het receptenboek van de filmbakkerij misbruiken. Hoe maak je romantische/ leuke/ vage/ spannende momenten. Maak een paar van die momenten, plak ze aan elkaar en noem het "Passengers". Echt een flutfilm.

avatar van Noodless

Noodless

Tja, ik kan hier enkele mm's hun beoordelingen zeker begrijpen.

We hebben het allemaal al eerder gezien en helaas inderdaad beter.

Het verhaal komt traag op gang en de liefdesrelatie tussen de 2 hoofdrolspelers vond ik wel zwak. Toch zat ik in het begin van de film met een andere gedachte in het hoofd. Ik zag er meer iets in met betrekking tot de wetenschap. Dus tot daar was het voor mij nog behoorlijk en toch voldoende spannend. Daarna begon het wel duidelijk te worden en zag je de clou al van ver aankomen.

Misschien een geluk dat ik niet eerst de inhoud had gelezen.

6/10

avatar van mrwhite

mrwhite

dit leek me wel een M. Night Shyamalan film saai zonder enige betekenis en 90min die verspild zijn terwijl je iets beter kon zien of doen

dit is een film voor mensen die Lady in the Water,The Village en Signs goed vonden

avatar van Bramtje

Bramtje

wat een top film hij is alleen niet voor mensen die helemaal in to actie zijn dus rate dan alstublieft ook niet goed verhaal en onthullend/verrassend einde

avatar van Espritfan

Espritfan

Deze film komt zeer traag op gang en ik heb hem zelfs uitgezet de 1e keer na ongeveer een half uur. Was toch benieuwd en ben vanaf dat punt weer gaan kijken en het duurt nog een tijdje voor hij echt op gang komt maar ik vond het eind wel verassend.

avatar van alec

alec

Hoewel je Hathaway niet kan vastpinnen aan één type rol en haar veelzijdigheid groot is slaat ze hier de plank een beetje mis.

Ze draagt de film maar ze komt niet geloofwaardig over waardoor de rest van het film het een beetje laat afweten.

Het verhaal, zeker naar het eind toe, had beter uitgewerkt mogen worden. Al snel bekruipt het gevoel dat het thema niet bijster origineel is.

Een *2.5

avatar van Vader81

Vader81

Deze film komt zeer traag op gang en als het dan een beetje spannend begind te worden komt het allemaal uit en is het gedaan,

ben eigenlijk teleurgesteld.

Het kon veel beter worden verwerkt

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Passengers.

Een op het begin een vage en saaie film maar het werd steeds leuker en spannender.

Er zat een goede sfeer bij het kijken van de film. Ik heb erg genoten. Het einde was heel mooi.

Voor de rest goede film met een goede Anne Hathaway zoals altijd

Zeker aan te raden voor een keer een avondje.

avatar van Ricochan38

Ricochan38

leuk video (dvd) voer met een aardige cast en een leuke twist aan he eind.

avatar van Oceans11

Oceans11

Kort geleden gezien en vond hem verrassend goed!

Ik bemerkte tijdens de film dat ik echt nieuwsgierig was naar de ontknoping.

Goed acteerwerk, rustig camerawerk en suspense!

avatar van dragonmaster

dragonmaster

tegenvallende film. duidelijk voorbeeld van super-trailer, teleurstellend geheel. wendingen in de film zie je kilometers van tevoren aankomen. acteerwerk is redelijk.

avatar van thierry.kok

thierry.kok

hoe kan het dat hij 10 september 2009 in de bios draait. als hij uit 2008 is? ik heb hem al heel lang op de harde schijf staan.