Genre: Drama / Mystery
Met onder meer: Anne Hathaway, Patrick Wilson en David Morse
Releasedatum: 10 september 2009
Bekijk via CANAL+
Plot Passengers
"The line between this world and the next is about to be crossed"
Na een vliegtuigcrash, wordt Claire Summers (Anne Hathaway) aangewezen om de vijf overlevenden te begeleiden. Sommige van hen beweren dat het ongeluk is veroorzaakt door een explosie, maar de luchtvaartmaatschappij ontkent dat. Een van de overlevenden is Eric (Patrick Wilson), Claire ontdekt dat ze speciale gevoelens voor hem heeft. Net als hun professionele relatie overgaat in een romance, verdwijnen de overige overlevenden en Claire beseft dat Eric haar laatste hoop is.
Claire Summers
Shannon
Norman
Blonde Man
grandpa
ging na 25 moeizame minuten de shredder in, totaal geen drama/mystery of wat dan ook......echt zo vreselijk slaapverwekkend.
balosa
met heeeel veel moeite uit kunnen kijken, de film pakte me gewoon niet, was langdradig en vooral in het begin onduidelijk welke richting hij nou uitwilde, na afgekeken te hebben kan ik niet anders concluderen dat het zonde van me tijd was
Boogie1963
zoals al meerder keren aangegeven zie ik ook geen horror. werd alleen gegrepen door de teaser. hoe wel ik de film heb uitgekeken en niet in de verleiding ben geweest om hem af te zetten, ben ik niet onder de indruk. ik denk dat de makers onder de indruk waren van een eerdere film zij geweest met hetzelfde plot. ze hebben bij lange na niet dat niveau gehaald. geef daarom geen rating.
De Meester
Zo slecht als de posts hierboven aangeven, vond ik hem zeker niet. De film 'pakt' best wel, alleen is uiteindelijk de spanning en het verhaal nogal gemiddeld. Met gemak uitgekeken, maar wel weer zo vergeten..
Summerlinda
Ik heb me zo zitten ergeren aan doc Summers dat ik hem geen voldoende kan geven....
modinator
Wat een slaapverwekkende film.Sixth sense alleen zonder de "I see dead people" en alleen als je de hele film uit zit en het einde wordt onthult.Denk je uiteraard ,oh ja en natuurlijk.Dat ik dat niet eerder heb ontdekt...
PatSavage
komaan zeg ... vooral de wending van het laatste half uur maakt de film nog tragischer en mooier tegelijkertijd ... wel eerder romantisch mystery/drama dan horror/thriller, want horrorfanaten zullen vanzelfsprekend van een kale (vliegtuig)reis terugkomen - het verklaart mee de lage score hier
Kendou
Gemiddelde film. Vooral het einde met de links naar eerdere passages en personages in de film was wel wat simpel.Overigens wel noodzakelijk om er nog iets van te snappen..
Discovered
Het was wel een redelijke film, niet echt van wauw.
Het einde was alleen mooi, de rest viel wel mee, er zat ook teveel romance.
3.0/10
Bartel
Vond deze film zeker wel de moeite waard 4*
dulcinea
Jammer van de lage scores!
Modinator let op je spoilers! Het is niet omdat je de film niet goed vond dat je het dan maar moet verpesten voor al de rest he!
Lars_1984
Helemaal mee eens. Wat een vreselijk suffe film. De psycholoog was niet om aan te zien, lekker professioneel. Slecht en ongeloofwaardig.
Waku
Merkwaardige film.
Ondanks degelijk acteerwerk lukt het "Passengers"nergens om de kijker te boeien.
De weinige special effects ( brand in motor) en even een snelle blik uit de cockpit waren om te janken zo slecht.
2,0*/2,5*
Elineloves
Een film die moeilijk mijn aandacht erbij kon houden.. Ik had hier toch het een en ander van verwacht, een vliegtuig crash, de overlevende.. en natuurlijk, het wat een verrassende plotwending op het eind, maar in plaats dat deze me boeide was het eerder; Was het dit? Is dit alles?
Jammer!
2.0 *
anoukanouk
Verrassende plotwending op het einde? Hoe vaak hebben we zo'n einde nu al gezien... die film met N. Kidman (ghosts?) en sixth sense... toen was het nog van.... ah wauw! wat goed, wat verrassend! Maar nu dacht ik, oh ja... alweer... ze zijn dood Ik vond het een zeer matige film. Zoals hierboven al is opgemerkt, absoluut geen sterke rol van dr. Summers, een vage film en langdradig. Wat mij betreft geen aanrader.
vinketering
Zeer trage film, maarja ieder zijn smaak natuurlijk.
Op het moment dat ik eigenlijk zoiets had van, ik ga nog met een half oog kijken, wist het verhaal net iets meer te brengen, om alsnog mijn volle aandacht erbij te houden, de lengte van de film was dus precies goed.
Niet bijzonder, maar er zijn slechtere films.
holamundo
ik vond 't film langdradig,maar goed ik heb 't film maar afgekeken dr zit wat goeie punten bij zoals de romans de laatste half uur vond ik strak goeie einde!
dus 2.5 geef k dr voor..!
Niet zo'n heel bijzonder filmpje..
Op zich begint e.e.a. leuk, maar al snel wordt het een klein rommeltje. Het verhaaltje begint tegen het einde wat te ontsporen en er bleek weer eens schaamteloos met het gegeven van The Sixth Sense & The Others aan de haal te zijn gegaan. Ook voelt de film wat onevenwichtig i.v.m. een ietwat onduidelijke balans tussen thriller/mystery en drama/romantiek. Al met al een soort allegaartje wat weinig weet te boeien. Jammer, want hier had overduidelijk meer in gezeten.
Naduah
Ik vond het wel degelijk een bijzondere film....verhaal verloopt wat traag en soms wat rommelig, maar ik kreeg ergens halverwege al het vermoeden, dat het van het sixth sense gehalte zou zijn. Vond hem toch wel de moeite waard.
Rutte
Niet echt mijn ding.
Ik vond 't verhaal zelf eigenlijk niet eens zo slecht, maar ik persoonlijk hou niet zo van dat vage gedoe, en had dan ook de grootste moeite om m'n aandacht erbij te houden; het was simpelweg wat mij betreft niet boeiend genoeg neergezet.
Wel vond ik 't einde redelijk mooi.
Dus, al met al vond ik de film niet echt slecht, maar het duurde voor mij te lang voordat nou eindelijk eens duidelijk werd hoe de vork nou echt in de steel zat.
Dit is dan ook typisch zo'n genre waar je van moet houden.
Ik hou 't op een magere 2,5 sterren.
korenwolf
Gevoelsmatig hebben voorgangers in dit genre voor de regisseur een soort inspiratiebron gevormd en is deze productie een dappere poging om deze voorgangers(voorbeelden) minstens te evenaren. Veel verder dan alleen een dappere poging komt ie niet, want qua niveau van de, ondermeer in dit forum genoemde, voorgangers(-beelden) komt deze nog niet op de helft.
Erg zwak, mede door enkele ondermaatse vertoningen en de bij enkele momenten erg slepende/trage voortgang (saai). De filmlijn over gehele lengte (de wending) maakt uiteindelijk iets van het geheel goed. Verhaallijn is erg achterhaalt, doch lijkt mij de film goed bedoeld. 2,5*
benan89
Wat een slechte beoordeling heeft deze -toch heel goede- film.
Ik vondt deze film heerlijk om naar te kijken.
Het genre staat op drama/mystery en niet op thriller! Het genre is dus goed gekozen.
Vondt vooral de ontknoping erg goed.Er werd ook goed geacteerd, helemaal niet zwak zoals eerder hier gezegd....
Ik hoop de sterren een beetje op te halen want 2,83 vindt ik echt te weinig!
Er zat ook een mooie lovestory in verwerkt en de film heeft een aantal spannende momenten.
Van mij 4*
D-pulse
Slechte film, er is geen chemie tussen Eric en Claire en ondanks de goede acteurs voelt alles gekunsteld aan. Ook het einde/de clou van de film zie je al mijlen ver aan komen.
Ik dacht nog: zo simpel zal het wel niet wezen, maar helaas dus wel.
Skimmer
Ik vond het wel een redelijk onderhoudende film, maar begreep eerlijk gezegd de wending/plot niet helemaal (of helemaal niet). Ga toch maar even googlen...
bakkiepleur
Wat een laag cijfer voor deze film Shame! ! Zeker wel meer als een 2.8 waard..
Vond hem zelf juist wel erg mooi. De film heeft me de gehele tijd geboeit mede door de erg lekkere sfeer.
Einde zag ik al aan komen en is inderdaad al vaker gedaan maar vind het bij deze film toch lekker uitvallen en erg mooi uitgewerkt.
Deze gaat nog een x draaien.
Een 4.5*
Nancy1980
Ik indt dit een zeer goede film, vooral omdat het een verassend einde heeft, je blijft tijdens de film gissen wat de clue nou precies kan zijn, en het was anders dan ik verwacht had.
Ik vindt de film juist heel boeiend.
maar soms wel moeilijk te volgen.
flyer
Ik vindt de film juist heel boeiend.
maar soms wel moeilijk te volgen.
Precies zo heb ik de film ervaren
marlijn
Precies zo heb ik de film ervaren
ik ook zo ja.
spannende film, en idd soms moeilijk te snappenvooral aan het einde, toen ze lieten zien dat zij ook in het vliegtuig zat, dat had ik dus helemaal niet verwacht

Nostalgia
Drama, 2022