• 8.846.993 stemmen

Geregisseerd door: Worth Keeter

Met onder meer: Steven Bauer, Chelsea Field en Pamela Anderson

Plot Snapdragon

"A Psycho-Sexual Thriller"

Twee mannen zijn vermoord tijdens de daad met een prostituee. De jonge sergeant Peckham wordt van de zedenpolitie gehaald en naar het onderzoek op deze moorden gezet. Hij komt al snel in contact met Felicity, die hem vertelt over haar nachtmerries waarin ze haar geliefden vermoordt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Macmanus

Macmanus

HAbba Habba

avatar van The Scorcher

The Scorcher

Ja zeker wat een LEKKER ding, die Pamela Anderson.

Daar wil ik ook wel 'ns de nacht mee doorbrengen!

avatar van misterdhdh

misterdhdh

Even geleden gezien maar vond dit toch eerder een slechte film. Dit is natuurlijk een b-filmpje als je weet dat Anderson de hoofdrol speelt. Alles is redelijk slecht uitgewerkt. Dit is zo een filmpje dat ik zo weer vergeten ben en ik heb er niet echt van genoten. Anderson vind ik niet zo mooi, lelijk is ze natuurlijk niet maar ze is niet mijn ding. Acteerwerk was niks bijzonder en enorm matig tot slecht. Hele film kwam redelijk nep over. Verhaal op zich is niet zo origineel, maar met dit verhaal viel er wel meer uit deze film te halen. Erotiek was ook altijd hetzelfde, net zoals de hele film hetzelfde gebeurt: ze gaat steeds opnieuw naar bed met een man en vermoord hem. Einde ben ik ondertussen al vergeten, wat veel zegt over deze film. Korte duur is dan weer een meevaller.
1/5 *
Niet echt een aanrader.

avatar van Tarkus

Tarkus

Leuk om naar Pamela Anderson te kijken.

Maar verder is deze film niets waard.

Eentje om snel te vergeten...