• 9.374.524 stemmen

Geregisseerd door: Thomas Jane

Met onder meer: Thomas Jane, Ron Perlman en Lauren German

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot Dark Country

"One wrong turn... into the dark"

Een pas getrouwd stel gaat met de auto op huwelijksreis dwars door Amerika naar Las Vegas. Onderweg zien ze een vreemdeling langs de weg staan die er bijzonder slecht aan toe is. Ze besluiten hem mee te nemen, maar wanneer de vreemdeling bij komt begint hij hysterisch te worden en de echtgenoot moet hem uitschakelen. Dit is het begin van een nachtmerrie.

avatar van Minibin

Minibin

Thomas Jane en regiseren?

Wie weet pakt dit wel goed uit.

avatar van Miss Sway

Miss Sway

Iemand deze al gezien?

avatar van Draconian

Draconian

Miss Sway schreef:

Iemand deze al gezien?

Is de moeite wel waard om te kijken.

avatar van j0zman

j0zman

Na een half uur afgezet. Deze film is in allerlei opzichten zo slecht.

Echt, het lijkt wel een slechte stripboek film. Effecten zijn vreselijk, acteerwerk erg slecht, alles ligt er te dik op. Sprak mij absoluut niet aan! 0,5*

avatar van ken1976

ken1976

net als mijn bovenbuurman, uit gezet na 20 min.... toen stuktjes vooruitgespoeld maar het werd zeker niet beter!!!

Langdradig, slecht camera werk, alles wat een film slecht kan maken zit hierin

Kan er geen positief ding over zeggen....

Kortom slecht...1 ster!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Op zich best wel een aardig filmpje, teminste het is een vreemd verhaal en het einde is best wel apart. Ondanks dat er weinig aktie in zit heeft deze film me toch weten te boeien. Ik vond de hoofdrol speler wel zwak acteren, maar Perlman deed het wel aardig.

avatar van wous33

wous33

prima filmpje voor op de late avond

avatar van stinissen

Aparte film die me toch kon boeien vooral de eerste 40 min waren aardig, het 2de deel van de film waren weer een stuk minder.

avatar van GroovyDrummer

GroovyDrummer

Best een aardige film, dus zeker de moeite waard om te kijken. Verwacht geen actie e.d.,het verhaaltje is dun, maar zeker onderhoudend..

avatar van subder

subder

Kan nie acteren nie en kan nie regisseren nie....

avatar van ludokrijger

ludokrijger

Wat een onzin de samenvatting. Zien iemand langs de weg staan....misschien eerst de film kijken!

avatar van henkula

henkula

Goed verhaal, mooie plot, jammer dat het allemaal al eerder is gedaan en nogal voorspelbaar is geworden, zeker voor de mensen die van dit mysterie genre houden en ook vaker kijken. De film stopte ook op het juiste moment, of was dat het raadsel dat in de film verborgen zat¿

avatar van Haraldinio

Haraldinio

Hele aparte rare film, maar stiekem wel lekker

Na de eerste 10 minuten had ik echt het idee dat het een geweldige B film zou worden.

Toegegeven, het is geen top film, maar op zijn allerminst aardig.

Leuk gefilmt (sommige noemen het slecht, ik vond het apart en leuk gedaan) en het plot zie je toch niet aankomen (ik niet tenminste).

Acteer prestaties waren overigens voldoende.

3 sterretjes van mij

avatar van handsomedick

handsomedick

Wat een bagger!

Nergens overtuigend, nergens spannend en ga zo maar door. Zonde van de tijd die ik er aan besteed heb. Eén sterretje voor de moeite.

avatar van magaal

magaal

subder schreef:

Kan nie acteren nie en kan nie regisseren nie....

ik vond hem in The Mist en The Punisher prima acteren

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Film deed me denken aan The Locals. Dark Country is vrij mysterieus en soms spannend maar heeft een voorspelbaar en weird einde.

avatar van plopmeisje

plopmeisje

wat een waardeloze film

gaat gewoon nergens over

als je zegt dat hij uit de jaren 70 komt geloof ik het nog maar zelfs toen konden ze betere films maken

jammer van mijn tijd die komt echt never in mijn collectie is die halve punt niet eens waard

avatar van mcdaktari

mcdaktari

is dat nu zo erg als je eens een keer een film hebt gekeken die tegenvalt? Maakt toch niks uit, je hebt hem in ieder geval gezien en je kunt dan ook zeggen dat het een flut film is. Zo kun je het ook bekijken, toch

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

mcdaktari schreef:

Haha ik heb toch liever altijd alles in een keer goed hoor;)...Dat scheelt een hoop irritatie:D

Ik zal deze soon ff checken!..waarschijnlijk vanavond maar even!

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

negatieve kritiek lees ik hier veelal. maar is echt een erg onderhoudende film, met name het eind is toch echt wel scherp..

de duistere paranormale sfeer druipt er van af, maar enkel dan de sfeer... de gebeurtenissen zijn niet paranormaal enkel merkwaardig. gestaag stijgt de sfeer en de spanning tot een verrassende climax...

echt een goede film hoor.... !

avatar van WendyS

WendyS

moet ik deze kijken of niet.. ik twijfel

avatar van WendyS

WendyS

na kleine 20min toch ma besloten op stop te duwen...

avatar van 606

Apparte film met een onverwachte twist die erg goed is.

Acteren redelijk.

Spanning redelijk.

2,5 ster

avatar van barcam

barcam

Fantastische B film.

Vind hem zeer goed gefilmd en sfeer is uitstekend.

Origineel verhaal en zeer goed gevonden einde.

avatar van Linnythepooh

Linnythepooh

Ik vond het een zeer amusante film die me, qua sfeer, deed denken aan de The Twilight Zone. Ik houd wel van dit soort films met een twist en was aangenaam verrast.

Xenocrates

De een vind hem slecht de ander vind hem goed wat is het nu.?

Ik vond hem wel redelijk, en inderdaad beetje Twilight Zone achtig of zo.

Is een minder geslaagde.

Maar vond hem zeker niet slecht.!

Glacius

Vaag, eerder kon ik deze film niet op moviemeter vinden.

Heb het tig keer geprobeerd. Vanochtend zelf toegevoegd en nou vindt het zoeksysteem de film wel...

avatar van Psolitsa

Psolitsa

Leuke film... Op het einde een beetje ingewikkeld..

in het begin dacht ik: heh, wat langdradig, maar uiteindelijk werd het redelijk spannend!

zeker leuk om een keertje te kijken

Glacius

Ondergewaardeerd filmpje dit. Lekkere sfeervolle beelden, de duisternis, de sterrenhemel, de jazz, de oneindige weg.

Misschien het meest vergelijkbaar met 'Dead End', ook een ondergewaardeerd filmpje.

Spartaan1986 schreef:

Geloof er geen f*ck van dat jij het einde zag aankomen.