Genre: Mystery / Thriller
Geregisseerd door: Thomas Jane
Met onder meer: Thomas Jane, Ron Perlman en Lauren German
Gesproken taal: Frans en Engels
Plot Dark Country
"One wrong turn... into the dark"
Een pas getrouwd stel gaat met de auto op huwelijksreis dwars door Amerika naar Las Vegas. Onderweg zien ze een vreemdeling langs de weg staan die er bijzonder slecht aan toe is. Ze besluiten hem mee te nemen, maar wanneer de vreemdeling bij komt begint hij hysterisch te worden en de echtgenoot moet hem uitschakelen. Dit is het begin van een nachtmerrie.
Dick
Alternate Woman
Crime Scene Paramedic
Draconian
Iemand deze al gezien?
Is de moeite wel waard om te kijken.
j0zman
Na een half uur afgezet. Deze film is in allerlei opzichten zo slecht.
Echt, het lijkt wel een slechte stripboek film. Effecten zijn vreselijk, acteerwerk erg slecht, alles ligt er te dik op. Sprak mij absoluut niet aan! 0,5*
ken1976
net als mijn bovenbuurman, uit gezet na 20 min.... toen stuktjes vooruitgespoeld maar het werd zeker niet beter!!!
Langdradig, slecht camera werk, alles wat een film slecht kan maken zit hierin
Kan er geen positief ding over zeggen....
Kortom slecht...1 ster!
mcdaktari
Op zich best wel een aardig filmpje, teminste het is een vreemd verhaal en het einde is best wel apart. Ondanks dat er weinig aktie in zit heeft deze film me toch weten te boeien. Ik vond de hoofdrol speler wel zwak acteren, maar Perlman deed het wel aardig.
Aparte film die me toch kon boeien vooral de eerste 40 min waren aardig, het 2de deel van de film waren weer een stuk minder.
GroovyDrummer
Best een aardige film, dus zeker de moeite waard om te kijken. Verwacht geen actie e.d.,het verhaaltje is dun, maar zeker onderhoudend..
ludokrijger
Wat een onzin de samenvatting. Zien iemand langs de weg staan....misschien eerst de film kijken!
henkula
Goed verhaal, mooie plot, jammer dat het allemaal al eerder is gedaan en nogal voorspelbaar is geworden, zeker voor de mensen die van dit mysterie genre houden en ook vaker kijken. De film stopte ook op het juiste moment, of was dat het raadsel dat in de film verborgen zat¿
Haraldinio
Hele aparte rare film, maar stiekem wel lekker
Na de eerste 10 minuten had ik echt het idee dat het een geweldige B film zou worden.
Toegegeven, het is geen top film, maar op zijn allerminst aardig.
Leuk gefilmt (sommige noemen het slecht, ik vond het apart en leuk gedaan) en het plot zie je toch niet aankomen (ik niet tenminste).
Acteer prestaties waren overigens voldoende.
3 sterretjes van mij
handsomedick
Wat een bagger!
Nergens overtuigend, nergens spannend en ga zo maar door. Zonde van de tijd die ik er aan besteed heb. Eén sterretje voor de moeite.
magaal
Kan nie acteren nie en kan nie regisseren nie....
ik vond hem in The Mist en The Punisher prima acteren
Spartaan1986
Film deed me denken aan The Locals. Dark Country is vrij mysterieus en soms spannend maar heeft een voorspelbaar en weird einde.
plopmeisje
wat een waardeloze film
gaat gewoon nergens over
als je zegt dat hij uit de jaren 70 komt geloof ik het nog maar zelfs toen konden ze betere films maken
jammer van mijn tijd die komt echt never in mijn collectie is die halve punt niet eens waard
mcdaktari
is dat nu zo erg als je eens een keer een film hebt gekeken die tegenvalt? Maakt toch niks uit, je hebt hem in ieder geval gezien en je kunt dan ook zeggen dat het een flut film is. Zo kun je het ook bekijken, toch
glimmerman2000
Haha ik heb toch liever altijd alles in een keer goed hoor;)...Dat scheelt een hoop irritatie:D
Ik zal deze soon ff checken!..waarschijnlijk vanavond maar even!
johnhendrikos
negatieve kritiek lees ik hier veelal. maar is echt een erg onderhoudende film, met name het eind is toch echt wel scherp..
de duistere paranormale sfeer druipt er van af, maar enkel dan de sfeer... de gebeurtenissen zijn niet paranormaal enkel merkwaardig. gestaag stijgt de sfeer en de spanning tot een verrassende climax...
echt een goede film hoor.... !
Apparte film met een onverwachte twist die erg goed is.
Acteren redelijk.
Spanning redelijk.
2,5 ster
barcam
Fantastische B film.
Vind hem zeer goed gefilmd en sfeer is uitstekend.
Origineel verhaal en zeer goed gevonden einde.
Linnythepooh
Ik vond het een zeer amusante film die me, qua sfeer, deed denken aan de The Twilight Zone. Ik houd wel van dit soort films met een twist en was aangenaam verrast.
Xenocrates
De een vind hem slecht de ander vind hem goed wat is het nu.?
Ik vond hem wel redelijk, en inderdaad beetje Twilight Zone achtig of zo.
Is een minder geslaagde.
Maar vond hem zeker niet slecht.!
Glacius
Vaag, eerder kon ik deze film niet op moviemeter vinden.
Heb het tig keer geprobeerd. Vanochtend zelf toegevoegd en nou vindt het zoeksysteem de film wel...
Psolitsa
Leuke film... Op het einde een beetje ingewikkeld..
in het begin dacht ik: heh, wat langdradig, maar uiteindelijk werd het redelijk spannend!
zeker leuk om een keertje te kijken
Glacius
Ondergewaardeerd filmpje dit. Lekkere sfeervolle beelden, de duisternis, de sterrenhemel, de jazz, de oneindige weg.
Misschien het meest vergelijkbaar met 'Dead End', ook een ondergewaardeerd filmpje.
Glacius
Geloof er geen f*ck van dat jij het einde zag aankomen.

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod