Genre: Actie / Fantasy
Speelduur: 92 minuten / 102 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Peter Berg
Met onder meer: Will Smith, Charlize Theron en Jason Bateman
Gesproken taal: Engels en Japans
Releasedatum: 9 juli 2008
Plot Hancock
"Bad behavior. Bad attitude. Real hero."
Grote macht brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee en dat weet iedereen. Iedereen behalve Hancock. Hij is een nerveuze, sarcastische en onbegrepen kerel vol tegenstrijdigheden en zijn goed bedoeld heldhaftig gedrag bereikt misschien wel zijn doel en redt talloze levens, maar laat ook een indrukwekkend spoor van vernieling na. Het publiek heeft er uiteindelijk de buik van vol, tot op de dag dat hij het leven redt van PR directeur Ray Embrey (Jason Bateman). Dan begint de sardonische superheld te beseffen dat hij misschien toch ook een kwetsbare kant heeft. Dat onder ogen zien zou wel eens Hancocks grootste uitdaging ooit kunnen worden.
- Trailer (YouTube)
Mike
Jeremy
Hottie
Artistik
4 Juli gezien hier in Curacao..
Een totaal onrealistische cliche film maar o zo heerlijk om te kijken. Vooral de humor die word gebracht door Smith is genieten.
Absoluut geen geniale film maar zeker het kijken waard
twijfel tussen 3,5 en 4*
darkjaap
lijkt me een erg goede film nadat ik de reclames in de bios gezien heb
MiranLovertje
Die trailer op MSN ziet er echt vet uit !! Eerst leek deze film me niks, maar nu begin ik toch wel nieuwsgierig te worden
Method
Hab hem afgelopen vrijdag gezien (draait al in duitsland, en nee het nasynchroniseren maakt me niets uit
) en vond hem toch tegenvallen.
Film was goed gemaakt met goed effecten, maar het verhaal was erg slecht. Er zit een plot wending in waarvan ik dacht ok dat had dus niet gehoeven. En dat maakt erg veel kapot aan de film.
Erg jammer als ze gewoon een standaard slechte hero wordt goede hero hadden gemaakt had hij hoger zijfer gekregen, nu krijgt hij maar een 3.
Prudh
Hoewel velen de uitwerking van die twist niet erg waarderen biedt die tenminste wel meer dan het standaard zero to hero aspect. De film was zonder twist eigenlijk maar een standaard prulletje geweest.
Tharoy
Ooit gehoord van Internet?
De film valt al vanaf de 29ste goed te vinden op internet, kwaliteit niet super, maar mensen kunnen hem dus al hebben gezien voordat ze in de bioscoop zijn geweest. Ohja...
In die enorme baggerkwaliteit zo'n film als deze kijken?
Dit soort films moet je gewoon in de bioscoop kijken, of je wacht tenminste op een br/dvd versie. Nu verpest je de hele ervaring voor jezelf, én kan je helemaal niet goed oordelen omdat de kwaliteit zó slecht is, om te huilen gewoon. Echt.
Het is een enorme stommiteit om deze film in zulke baggerkwaliteit te downloaden. Hiermee doe je jezelf en de film te schande.
Bovendien heeft Xadyu vast wel van internet gehoord, anders zou hij hier niet reageren.
Exxon
Klopt, deze film moet je in de bioscoop hebben gezien. Ben daarnet geweest en vond hem ontzettend leuk.
Verder ben ik het eens met Prudh, zonder die twist was het teveel van het zelfde.
Geen geweldige film, maar zo ontzettend leuk om te kijken.
Xadyu
In die enorme baggerkwaliteit zo'n film als deze kijken?
Niet iedereen download baggerkwaliteit, de bioscoop kwaliteit is ook niet het beste, retail is het beste, en die valt al een tijdje te vinden, moeilijk, maar hij is er wel.
Ik download enkel retails btw, geen Xvids en screeners enz, dan is de goede ervaring inderdaad weg.
T.Bos
Alleen het verhaal is te magertjes, maar voor de rest is het een originele, leuke en boeiende superheldenfilm met Will Smith op zn best en Chalize mag er ook wel wezen.
Adammeh
Een grappig en leuke film, maar er komen dingen voor die naar mijn zin niet kloppen en nogal raar zijn. Ook wat heel erg blijkt aan te merken is dat het een slechte verhaal lijn heeft, wat dat precies inhoud zul je wel merken bij het zien van de film.
Een 3 voor de humor en Will Smith.
Martijnnn
Begint heel leuk met veel actie en aardig wat humor maar loopt dan over in een soort Disney achtig sentiment filmpje met een minderwaardig oninteressant plot waarin ze verzuimen om de badguy op een deftige manier in de film te verwerken. De Humor blijft wel, en de goede actie ook maar dan poradisch.
Ik vond het overigens jammer van de twist, leuke poging maar helaas niet geslaagd. Film is best leukom een keer gezien te hebben maar daarna er ook een om meteen weer te vergeten.
Het word zowat cliche maar toch mag het weer gezegd worden, er had meer ingezeten.
Over de hele download kwestie, op het moment zijn er alleen nog maar cam versies te vinden... ik blijf er bij, echte film liefhebbers kijken zoveel mogelijk in de bios!
Digi-Djeff
Ik heb de film ondertussen gezien ( wel in de bios natuurlijk ) en vond hem zeker niet tegenvallen. Will smith speelde ( weer ) geweldig naar mijn idee, en ook de andere acteurs hoeven zich niet te schamen. Ik lees al aardig wat berichten van mensen die het einde niet ( geweldig ) goed vinden. Ik vind het juist wel een geslaagd einde, niet het standaard voedsel wat we gewend zijn, maar eindelijk eens een kleine wending in het ( standaard ) superman verhalenboek. Naar mijn idee een zeer goede film, maar je moet er van houden
Riddick
Vond de film leuker dan verwacht! Heel goed uitgewerkt en gelukkig niet langdradig. Geen rare plotwendingen of evil superhumans die de dag weer eens moeten verpesten. Verder goed geacteerd. Ik heb gelukkig veel gelachen!
Toch maar weer eens een leuke feel good movie!
Kenaryu
Zeer leuke film heb er egt van genoten Will was weer top en jah die twist in het verhaal vond ik wel lekker hoor zo komt er iets anders dan het standaar hero movie. Het einde vond ik ook zeer mooi maar ook cker het begin du voor mij egt een top movie.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
toch wel een film die ik wil gaan kijken in de bios
tzal nie lang meer duren hoop ik, volgende week komt m'n kameraad terug van Spanje en die heeft nog 2 grates tickets voor naar de film te gaan, waarschijnlijk gaat het deze worden aan het gemiddelde en de reacties te zien is deze film toch goed
Raffael77
Hoe weet jij dat er alleen Cam versies zijn dan. LOL
Dan check jij zeker niet op download sites
Dutchmeister
Er zijn alleen nog maar Cams. De rest is nep. Het is wachten op een goede dvd rip.
Car-freak
Goeie film, Smith blijft een goeie acteur. Maar het was wel een beetje slecht wat betreft de special effects.
ReinventedWheel
Erg leuke film met spectaculaire actie. Ben tijdens mijn verblijf in Los Angeles ook op de set geweest om te kijken hoe het er daar aan toe gaat en vind het echt perfect verwerkt in de film. Her verhaal is misschien wat karig, maar de manier waarop het gebracht word is dan weer perfect.
DVD-T
Wow, wat een 4* tot 5* heeft deze film tot nu toe.Moet echt wel een topper zijn.Ik ben nu wel echt benieuwd naar deze film.
Oosie
JAAAAAAAAAAA , weer een WILL SMITH film , staat nu al op 1 in U.S.A , heel brut gisteren in de bios gezien ( niet opstaan als ie klaar is ) suprice .
xentos
Net gezien, vond het een hele goeie film van will smith, enigste nadeel was dat ie 90 minuten duurde.....
4.0 ****
dje-em
Prima film. Redelijk origineel verhaal, al had ik het wel leuk gevonden als Will Smith een "asshole" zou blijven door de hele film. Die twist was wel aardig op zich, al had ik liever gehad dat zij zijn arch nemesis zou blijken te zijn Die twist was ook op zich wel goed uitgewerkt al was het ook wel goed geweest als ze beiden dood zouden zijn of dat hij sterft om haar leven te redden of zoiets
Martijnnn
Nee, wacht maar totdat er meer mensen gestemt hebben!
DVD-T
Ja weet ik,ik bedoelde het ook meer een beetje sarcastisch
.Ik erger me er gewoon aan dat mensen bijv. alleen om een simpele reden als oh, Will Smith(of bij Pirates Johnny Depp) speelt erin of goede special effects en daarbij niet lettend op het verhaal ed, dus hopla heel gemakkelijk 5* geven.
Tharoy
Gadsamme, ga toch weg met het in de hemel prijzen van downloaden,
trouwens, ik heb het over de baggerkwaliteit van deze film die op dit moment te vinden is. Het is werkelijk een schande als er mensen zijn die een film in zo'n baggerkwaliteit willen kijken.
Dat er dan volgens jou een retail is om te downloaden boeit mij geen fuck. Wij hoeven niet te horen hoe cool het downloaden van film is.
Hoe weet jij dat er alleen Cam versies zijn dan. LOL
Dan check jij zeker niet op download sites
Ga die film toch gewoon in de bios kijken..
Bovendien, kan een moderator niet gewoon alle reacties over het downloaden van deze film weghalen? Ik wil er niks mee te maken hebben. Daar hebben we namelijk andere sites voor.
ArcovandenBroek
Erg leuke en verrassende film, helaas wel wat kort. Met de humor zit het wel goed, evenals uiteraard de special-effects. Will Smith krijgt steeds gekkere rollen maar hij doet het uitstekend!

Wees er nog snel bij: deze films verdwijnen nog deze maand van Netflix

Intouchables
Komedie / Drama, 2011