• 9.376.609 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Rob Schneider

Met onder meer: Rob Schneider, David Carradine en Jennifer Morrison

Plot Big Stan

"He'll have to kick some butt to save his own."

Een man raakt in paniek als hij erachter komt dat hij de bak in moet voor fraude. Daarom huurt hij een professionele expert in om van hem een martial arts meester te maken. Hij denkt hiermee zichzelf te kunnen beschermen in de gevangenis.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Mr_Remia

Mr_Remia

Heeel leuke stukjes zitten hierrin vooral detraning is leuk en als hij naar de gavangenis gaat is echt heel grappig.

Maar ik heb veel betere komedies gezien daarom 3*

avatar van sartbeau

sartbeau

Leuke film. Moest regelmatig wel lachen om de scenes. Geen 'wereld-komedie', maar zeker wel vermakelijk.

Typische feel-good-movie.

avatar van sporthaas

sporthaas

Leuke film, heb er van genoten.

Verhaal is grappig en er zitten leuke momenten in.....

En wat is die Bob Sapp toch groot.

avatar van Many

Many

Wel grappig om te zien dat er niet veel verschil zit in het vechten van Bob Sapp in de ring en Bob Sapp in de film.....

Verder is het een film met een paar momenten dat ik heel hard heb moeten lachen, maar eigenlijk te weinig van deze momenten.

avatar van dvd-man

dvd-man

Vermakelijke film, leuk verhaal..

avatar van mrkos

mrkos

Leuke film.. Zitten mooie stukjes in, vooral de scene met het geliefde stel:P blijft mooi

4.0

avatar van OlafK

OlafK

Big Stan is de eerste film die Rob Schneider geregisseerd heeft. Dat had hij beter kunnen laten. De film is over zijn geheel genomen gewoonweg niet grappig genoeg en slaat te vaak de verkeerde weg in.

De complete 'over-the-top'-humor werkt hier gewoonweg niet. Het spreekt allemaal zo voor zich en vrijwel elke grap is gigantisch voorspelbaar. Als kijker krijg je continu het gevoel dat je de eerstvolgende scène volledig zelf in kunt vullen. De helft van de zogenaamd komisch bedoelde momenten zijn terug te leiden op 'rape-jokes'. Dat is de eerste keer nog erg leuk, maar wordt al snel vervelend.

Niet echt een geslaagde film dus. En, geheel in stijl van de film zelf, was ook dat misschien wel erg voorspelbaar. 1 ster.

avatar van dragonlady1982

dragonlady1982

erg leuke film

rob schneider blijft leuk

avatar van dijkieR

dijkieR

wat een afschuwelijk slechte film!!!

zonde van mijn tijd.

maar ik had het wel na kunnen gaan,want alles is zwaar KUT waar rob schneider in speelt.

100 grappen over prisonrape in 1 film,hoe simpel.

maar voor mij werkt dat niet.

WAARDELOOS !!!!!!!!!!!!!

avatar van Zinema

Geinig.

En enigszins meevallend. Ik had meer een gedrocht als Deuce Bigolow of andere reut verwacht.

Tuurlijk staat het bol van de cliché's en komen niet alle (flauwe) grapjes goed uit de verf. En oh ja, had ik het woord voorspelbaar al genoemd? Maar goed, blijven er toch meer dan een handvol leuke grapjes over. En een geinig rolletje voor Carradine en andere oudgedienden. Leuk om Gibson en Walsh ook weer eens te zien.

Plat en dubbelzinnig vermaak met het verstand op 0. Niets bijzonders, maar je gaat wel een paar keer lachen. Viel mij iig niets tegen van Sandler's homie.

Redelijk.

avatar van Woutrr

Woutrr

Hij begint leuker dan verwacht maar naar het einde toe -> kinderachtig, cliche en simpel

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Leuke film. Het begin met de trainingen zijn de beste scènes en het meest grappig. Naarmate het einde naderde, wordt hij inderdaad kinderachtiger en is de humor vooral flauw.

Toch een 3 omdat hij zo lekker wegkijkt.

avatar van dennis013

dennis013

Zonde van mijn tijd. Echt superwaardeloos

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Leuke film! Ik ben niet echt erg gesteld op de films zoals 'Deuce Bigalow', maar deze vond ik wel erg vermakelijk. De acteerprestaties zijn erg goed en met name Rob Schneider zorgt voor erg grappige scenes met deze keer (grotendeels) eens geen sukkel-rolletje. Ik moet zeggen dat de film wel een beetje traag op gang komt.. En pas wanneer de training van start gaat wordt het wat grappiger, maar ik vind toch zeker dat deze een mooie voldoende verdient.

avatar van devilkem001

devilkem001

Een echte aanrader heb de eerste 45 minuten goed krom gelachen, maar na het gevecht in het gevangenis was alles voorspelbaar en minder grappig, maar heb toch goed kunnen lachen, echt een aanrader!

avatar van Marshall1959

Marshall1959

Een erg grappige film waarin Schneider goed op dreef is, alleen jammer van het wat snel afgeraffelde einde. Verder was het wel een erg leuke komedie waar ik heel vaak om gelachen heb.

avatar van sara_imode

sara_imode

geweldige film!!!! véél gelachen!!

avatar van finitio

finitio

Damn, normaal gesproken vind ik de ratings bij comedies wel gepast maar deze verdient toch echt wel een 3,5* gemiddeld.

Ik heb vaak moeten lachen toen hij in de gevangenis zat XD.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Matige comedy..

avatar van DeCol

DeCol

Grappig filmpje!

TIjdens het eerste half uur dacht ik dat het niets ging worden. Het was niet grappig en erg flauw met Carradine. Zodra hij in de gevangenis komt slaagt de film positief over en wordt het toch wel grappig. Lekker over the top hoe hij iedereen in elkaar slaagt. Dan de hele toestanden waar hij voor zorgt in de gevangenis is geinig om te zien. Bij Rob Schneider is het altijd even wachten wat hij nou weer op het doek vertoond, maar hier is hij op dreef. Deze zal ik in de toekomst best nog wel eens willen zien, zo'n film is het wel.

avatar van playah26

playah26

Big stan is een film die je eigenlijk nergens laat lachen, maar het is wel een lekker vermakelijk filmpje die niet saai word.

Kijkt lekker weg op een verveelde middag/avond. daarom toch een voldoende 3*

avatar van Kilii

Kilii

Zeer leuke en vermakelijke film met Schneider. Kwamen natuurlijk veel onreële stukjes in, maar deze maakten de film juist grappig.

avatar van chebby

chebby

Leuke film

avatar van flootjah5

flootjah5

hele leuke film. perfect voor een avondje hard lachen.

avatar van SubzeroX

SubzeroX

dijkieR schreef:

wat een afschuwelijk slechte film!!!

zonde van mijn tijd.

100 grappen over prisonrape in 1 film,hoe simpel.

maar voor mij werkt dat niet.

WAARDELOOS !!!!!!!!!!!!!

als je alles KUT vind van Rob schneider begrijp ik niet waarom je er dan aan begint

ik vond hem wel lache 'n film die je niet serieus hoeft te nemen gewoon lekkere domme humor

avatar van hellboy.ray

hellboy.ray

• 2056 berichten

Ik verwachte complete over-the-top humor zoals Deuce Bigalow of The Hot Chick.

Stan moet de gevangenis in voor fraude en is bang verkracht te worden. Om niet verkracht te worden gaat Stan trainen.
De trainingsscenes met The Master (David Carradine) zijn leuk.
Als Stan dan eindelijk in de gevangenis zit, slaat hij de meest grote vent (Bob Sapp)in de gevangenis neer.
Stan wordt dan "Big" Stan en iedereen gaat dan naar hem toe voor advies of bescherming.
Dat de gevangenisdirecteur liever een grote chaos heeft, zodat zijn gevangenis gesloten wordt en hij samen met een Koreaan time-share apartementen kan gaan verkopen, heeft Stan op den duur niet echt een boodschap aan.
Het einde was wat voorspelbaar, maar dat mocht de pret niet drukken.

Dus ik was zeer verrast door deze feel-good Rob Schneider met enkele komische momenten en leuke bijrollen (o.a. Bob Sapp & Randy Couture) 3*

avatar van Poes

Poes

Vond het wel een leuke film, maar het wordt te voorspellend allemaal met Schneider.

Desondanks met het verstand op 0 goed te doen.

avatar van lelici

lelici

Ik was al niet zo'n fan van Rob Schneider, maar ik dacht, ik waag t er nog eens op. Tja, na het zien van deze film is mijn opinie er zeker niet beter op geworden. Wat een kinderachtige flauwekul.Verzin t maar. Misschien leuk voor kinderen tot 14 jaar, maar dan houd t ook echt op. Wat een onvoorstelbare slechte film!!

avatar van DieGo

DieGo

Viel me ontzettend mee. Ja, het is flauw en nee, het is niet allemaal even origineel maar dat neemt allemaal niet weg dat af en toe best grappig is en bovendien erg makkelijk wegkijkt. Vooral het stuk in de gevangenis vond ik zeer de moeite waard.

Wat is Jennifer Morrison trouwens toch een prachtige vrouw, zou haar graag eens een mooie hoofdrol zien vertolken.

avatar van Beloki

Beloki

Leuke komedie. Lekker flauw met veel lach-momenten. Prima te doen.

B.