• 9.374.517 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Rob Schneider

Met onder meer: Rob Schneider, David Carradine en Jennifer Morrison

Plot Big Stan

"He'll have to kick some butt to save his own."

Een man raakt in paniek als hij erachter komt dat hij de bak in moet voor fraude. Daarom huurt hij een professionele expert in om van hem een martial arts meester te maken. Hij denkt hiermee zichzelf te kunnen beschermen in de gevangenis.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Een typische Schneider film, die je óf leuk vind of je vind er niks aan. Ik vond deze erg leuk (zoals de meest Schneider-film's), scherpe grappen en een meer dan leuke cast.

De film verveelt eigenlijk geen moment en kijkt lekker weg. Carradine speelt zijn rol met een dikke knipoog, wat erg leuk is.

Goede en leuke komedie! 3.5*

avatar van ken1976

ken1976

Ik ben het met mijn voorganger eens , het is een typische Schneider film. HIj speelt tevens de hoofdrol dus er valt weer veel te lachen!!!

Wel leuk dat je een paar freefighters in de film ziet ( Bobb Sapp, Randy Courture en Don Frye) veel mogen ze niet zeggen maar goed het zijn dan ook geen echte acteurs.

Het verhaal is lekker simpel en orgineel en kijkt zeker lekker weg.

Schneider akteert naar mijn mening weer eens vanouds goed , Carradine ( de ster van de oude serie Kungfu) doet gezellig droog mee

Kortom weinig aanmerkingen op deze film..... Big Stan is the man!!!

voor mij 4.0 sterren!!

avatar van Dimensie

Dimensie

Een beetje komische familie film waar iedereen wel om kan lachen,

al is hij nergens uitblinkend grapig.

avatar van Nesquick

Nesquick

Love Rob Schneider, vond ik deze film wel lekker doorkijken, maar hij kwam helemaal niet op het niveau van Deuce Bigalow.

Een beetje teveel morele gewetensproblemen voor een 'crimineel' naar me dunkt. Als hij wat meer uit de bol ging kon het eigenlijk nog grappiger zijn.

Film was grappig maar belange niet hilarisch

avatar van SSeagal

SSeagal

Leuke en vermakelijke comedy. De lol straalt overal van de film af. Het verhaal is vrij standaard, maar toch kijkt het erg aangenaam. Vooral de Master was hilarisch met zijn peuken de hele tijd.Verder gewoon typische Schneider humor. ***1/2

avatar van vwtune

vwtune

een allround komedie. Maar geen hoogstandje.

avatar van roy7477

roy7477

Een heerlijke smakelijke komedie! Absoluut van genoten!

avatar van teigetje37

teigetje37

Leuke film, maar niet een van zijn beste.

Begint heel leuk, en naarmate wordt de film zelfs serieus.

Met enkele hilarische momenten.

Waardering: 3 sterren.

avatar van slowmotion

slowmotion

Deze film is zeker leuk, omdat best conradictoineel is en tot et onmogelijke gaat...de free fighters geven et ook wel een sfeer ... je moet een beetje van free fight en van jail movies houden om de comedie echt te waarderen

avatar van GGG

GGG

Aardig en grappig maar geen hoogvlieger!

avatar van johnrambo

johnrambo

Ik ben normaal geen liefhebber van de komedie.

De Amerikaanse flauwe humor kan me niet echt boeien.

Normaal zijn de films met Rob Schneider wel goed te pruimen, dus deze toch maar geprobeerd.

Voor een komedie is dit toch wel een van de betere van de laaste tijd.

Hij boeide de hele speelduur, en was met momenten zelf hilarisch.

David Carradine mag van mij nog wel een paar keer terug komen in de komische film, want die ligt hem schijnbaar goed.

Er doen trouwens een hele nest toppers uit de cagefight wereld mee als gevangenen.

Randy Couture, Don Frye en Bob Sapp om er maar een paar te noemen.

avatar van Betamax

Betamax

Leuke film.

Zakte tegen het einde fors in.

Prima humor.

avatar van Nandini80

Nandini80

Ga hem vanavond kijken.

Film lijkt me wel lachen als ik het verhaal zo lees

avatar van MarkB

MarkB

Simpele maar erg vermakelijke film.

Heb er smakelijk om gelachen

avatar van paul83

paul83

Niet erg grappige film. Heeft een paar grappige momenten maar slaat heel vaak de plank mis.

Tevens lijkt het verhaal op andere films als the longest yard en Mean Machine. Komt qua humor anders lang niet in de buurt.

Vraag me alleen af waar Adam Sandler in deze film zit? Normaal spelen ze altijd een kleine cameo in elkaars films.

avatar van donnie B.

donnie B.

Wanneer in de videotheek??

avatar van Nandini80

Nandini80

Gewoon een leuk filmpje.

Er zaten zeker hele grappige momenten in, maar ik vond het af en toe ook een beetje saai worden.

Een 3'tje dus

By the way;

David Carradine speelt een erg leuke rol

avatar van Dannyy1986

Dannyy1986

Leuke vermakelijke film, sommige stukken vond ik wat overdreven maar verder wel OK.

avatar van mesaj

mesaj

vond hem niet zo goed deuce bigalow was veel beter,niet grappig genoeg

avatar van DisPater

DisPater

Af en toe wel grappig, maar meestal helemaal niet.

avatar van Anjin

Anjin

Flauwe film..

grappen waren achterhaald.

Acteren doet die toch beter dan regisseren

avatar van KillBill1978

KillBill1978

Eindelijk weer eens een vermakelijke komedie, welke niet verveelt en zeker de moeite waard is om te kijken

avatar van MovieMeteur

MovieMeteur

Rob is bijna altijd leuk om te zien, maar krijg een spontane kots neiging als ik bedenk dat hij in deze film "martial arts" zou gaan doen.. en bob sapp in dezelfde film kan maar 1 ding betekenen want bob sapp heeft kwa martial arts helemaal niets te brengen!

bob sappig boksballetje, in de K1 is ie door de grootste namen en slechtste vechters de ring uitgemept, zelfs door hong man choi!

en in de cage rage nou ja, als ik zeg dat zelfs brock lesnar het beter doet heb je gelijk alles wel gezegt want die kan er ook niks van!

Dus even over de "toppers" , ik zie geen silva's, geen mannhoef, geen bisping geen epstein, waar zijn de toppers? ik denk dat het een slechte persoonlijke mening is!

En dan de film, nou die wil ik nog wel eens zien..

avatar van donnie B.

donnie B.

Toppers zitten er wel in hoor! Randy Couture en Don Frye.

avatar van Mescaline

Mescaline

Samen gezien met een maat vanmij.. en vond deze film zeker niet tegenvallen! kijkt lekker weg en is ook erg leuk geacteerd! weer een degelijke comedy van 2007 3,5 sterren

avatar van natju

natju

Rob Schneider speelt weer eens een andere rol dan we altijd van hem gewend zijn. JA... ik heb me hier wel mee vermaakt. En die grote neger was helemaal lachen! (niet rasistisch bedoeld!!)

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

leuke film om ook nog wel een 2e keer te zien

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

jah wel leuke film;).. the masters:P haha wat een figuur... alleen snapte ik het einde niet !

avatar van watsloos

watsloos

begin viel even tegen maar toen de training eenmaal begon heb ik me zeer vermaak. je blijft toch de hele film wel lachen als je tenminste van dit flauwe humor hou.

avatar van IcU

IcU

Deze film is zeker niet onaardig. Grappige momenten en gaat niet vervelen.