Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Bekijk via CANAL+
Plot Definitely, Maybe
"Three relationships. Three disasters. One last chance."
Will Hayes zit midden in een echtscheidingsprocedure en zijn dochtertje wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Will vertelt haar van de vrouwen die destijds in zijn leven waren en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn studievriendin Emily zijn? Of zijn beste vriendin en vertrouwelinge April? Of de vrijgevochten journaliste Summer?
Will Hayes
Arthur
Ninto
Lijkt me grappige film met Ryan Reynolds en Isla Fisher! Zeker kijken
Rizana
Gister gezien in de sneak!!! Een aardige film, zo nu en dan erg grappig. Vond 'm niet geweldig.. maar leuk voor een saaie zondag...
Yugnav
gister in de sneak gezien... maar vond er weinig aan. beetje voorspelbaar allemaal, niet altijd grappig en ik had echt het gevoel alsof ik het allemaal als eens gezien had, en omg wat is dat kleine meisje irritant zeg!! magere 2* dus maar
Angrod_Pallanén
Abigail Breslin irritant? Dan is er ook geen hoop meer voor welk kindacteur dan ook die niet irritant gevonden wil worden...
Hoe dan ook, heb de film zelf nog niet gezien dus het kan best dat ze niet zo geweldig is als in Little Miss Sunshine, maar ze is wél de reden dat ik deze film wil zien en het feit dat het verhaal veel weg heeft van How I Met Your Mother... Trailer was leuk tot ze op het brede romantische cliché gedeelte gingen richten.
AGoos
tot aan de pauze zo van...mwah...is dit het nou? die 7,5 op imdb...maar daarna wist het verhaal mij toch te grijpen eigenlijk...erg leuk...charmant...
ArcovandenBroek
De trailer is totaal anders dan de film zeg, en gelukkig maar.. De film is hartstikke leuk, super verteld en heerlijk geacteerd allemaal. Absoluut een zeer positieve meevaller.
math82
De film is inderdaad erg leuk, maar inderdaad is de eerste helft niet bijster leuk. De uitkomst laat zich al halverwege raden, maar dat is voor rom-kom liefhebbers meestal geen probleem. De acteurs zijn goed op dreef en ten minste een film waar Isla Fisher niet de prettig gestoorde speelt. Ik heb al met al niet verveelt en zal 'em op dvd vast nog wel een keer kijken.
soom
Op zich best een vermakelijke film. Alleen is Ryan Reynolds net ietsje minder dan de sterkere vrouwen (en meisje), vond ik. Vooral Isla Fisher vertederde mij, en liet me wensen, dat het April zou zijn, met wie hij getrouwd is. Mooie romantische film, maar mist hier en daar nog wel iets aan glans en uitwerking zou heel misschien net iets spitsvondiger hebben kunnen zijn.
hannes64
- 1926 berichten
Ik vond `t een lekkere feelgood, en `t meisje was helemaal niet irritant.
Ze speelt voor mij overtuigend.
En Reynolds moet volgens mij ook nog doorbreken, en hij is goed onderweg.
Leuke matinee-film.
Moviestar
Aardige film die net blijft steken onder het gemiddelde. Verhaal is origineel en Breslin en Fisher staken er wat mij betreft bovenuit (al was dat met de rest van de cast vergeleken totaal niet moeilijk) en verrassend om Kevin Kline ineens op te zien duiken. Verder heb ik me erg geirriteerd aan de gemaakte "oh ik zie je weer" glimlachen. 2*
TheBright
Het verhaal is tamelijk origineel en de acteurs zijn goed gecast, waardoor de film lekker weg kijkt. Film ademt een leuke sfeer uit, het is een ouderwetse feelgood movie. Dit is zonder meer de leukste film die ik de afgelopen tijd heb gezien.
Destralak
Echt een van de mooiste films die ik ooit gezien heb.
Redelijk voorspelbaar maar écht mooi.
alec
Authentiek verhaal met de nodige humor. Aan het resultaat is te zien dat er veel tijd in details is gestoken in deze film. MInpuntje is dat het soms een beetje traag is. Verder een uitstekende film met goede rolbezetting.
Een *3.5
balosa
wel een leuke film op zich, maar ik stoorde me wel aan dat meisje dat op mij té volwassen overkwam, verder soms wat traag en had best wel iets ingekort mogen worden
SiNNeD
Helemaal met balosa eens. Dat meisje vond ik zeer irritant en veel te volwassen voor haar leeftijd. Maar er zitten genoeg leuke momenten in de film om je bezig te houden. 3 sterren.
Een van de betere romantische films van de laatste tijd.
De Meester
Leuke, luchtige film met een aardig verhaaltje erin, zeker de manier waarop het verteld wordt is leuk. Heerlijk wegkijkvoer!
Thomas
met zo´n film doe je je vrouw een plezier.. nee ik heb zelf wel eens leuker films van Reynolds gezien!
Ché Cliché
Vond het een prima film. Vond de acteurs het goed doen en het verhaal spatte van het scherm af. Ik ben het eens met stinissen, één van de betere romantische films van de laatste tijd. Ik schat hem alleen nog 0,5 hoger in.

Nieuwe Netflix-film is dé romcom die je deze week gezien móet hebben

De vijf best beoordeelde films van de vandaag jarige Isla Fisher (46)

My Sister's Keeper

Love Actually
Romantiek / Komedie, 2003

The Secret Life of Bees
Drama, 2008
lovesicknessouder-kindrelatieliefde voor iemands levenvertellinggeliefdenkusdochteraffectionrelationmake a matchsex education romantiekrelatiescheidenpast relationship