• 9.375.198 stemmen

Geregisseerd door: Adam Brooks

Met onder meer: Ryan Reynolds, Abigail Breslin en Rachel Weisz

Releasedatum: 13 maart 2008

Plot Definitely, Maybe

"Three relationships. Three disasters. One last chance."

Will Hayes zit midden in een echtscheidingsprocedure en zijn dochtertje wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Will vertelt haar van de vrouwen die destijds in zijn leven waren en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn studievriendin Emily zijn? Of zijn beste vriendin en vertrouwelinge April? Of de vrijgevochten journaliste Summer?

avatar van Ninto

Ninto

Lijkt me grappige film met Ryan Reynolds en Isla Fisher! Zeker kijken

avatar van MIsStenVelde

MIsStenVelde

voorstukje gezien in de bios....

leukt me een leuke film...!

avatar van wwelover

wwelover

Leuke film. Ryan Reynolds is een erg leuke acteur.

avatar van Rizana

Rizana

Gister gezien in de sneak!!! Een aardige film, zo nu en dan erg grappig. Vond 'm niet geweldig.. maar leuk voor een saaie zondag...

avatar van Yugnav

Yugnav

gister in de sneak gezien... maar vond er weinig aan. beetje voorspelbaar allemaal, niet altijd grappig en ik had echt het gevoel alsof ik het allemaal als eens gezien had, en omg wat is dat kleine meisje irritant zeg!! magere 2* dus maar

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Abigail Breslin irritant? Dan is er ook geen hoop meer voor welk kindacteur dan ook die niet irritant gevonden wil worden...

Hoe dan ook, heb de film zelf nog niet gezien dus het kan best dat ze niet zo geweldig is als in Little Miss Sunshine, maar ze is wél de reden dat ik deze film wil zien en het feit dat het verhaal veel weg heeft van How I Met Your Mother... Trailer was leuk tot ze op het brede romantische cliché gedeelte gingen richten.

avatar van AGoos

AGoos

tot aan de pauze zo van...mwah...is dit het nou? die 7,5 op imdb...maar daarna wist het verhaal mij toch te grijpen eigenlijk...erg leuk...charmant...

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

De trailer is totaal anders dan de film zeg, en gelukkig maar.. De film is hartstikke leuk, super verteld en heerlijk geacteerd allemaal. Absoluut een zeer positieve meevaller.

avatar van math82

math82

De film is inderdaad erg leuk, maar inderdaad is de eerste helft niet bijster leuk. De uitkomst laat zich al halverwege raden, maar dat is voor rom-kom liefhebbers meestal geen probleem. De acteurs zijn goed op dreef en ten minste een film waar Isla Fisher niet de prettig gestoorde speelt. Ik heb al met al niet verveelt en zal 'em op dvd vast nog wel een keer kijken.

avatar van soom

soom

Op zich best een vermakelijke film. Alleen is Ryan Reynolds net ietsje minder dan de sterkere vrouwen (en meisje), vond ik. Vooral Isla Fisher vertederde mij, en liet me wensen, dat het April zou zijn, met wie hij getrouwd is. Mooie romantische film, maar mist hier en daar nog wel iets aan glans en uitwerking zou heel misschien net iets spitsvondiger hebben kunnen zijn.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Ik vond `t een lekkere feelgood, en `t meisje was helemaal niet irritant.

Ze speelt voor mij overtuigend.

En Reynolds moet volgens mij ook nog doorbreken, en hij is goed onderweg.

Leuke matinee-film.

avatar van Mark86

Mark86

Rachel Weisz

avatar van Moviestar

Moviestar

Aardige film die net blijft steken onder het gemiddelde. Verhaal is origineel en Breslin en Fisher staken er wat mij betreft bovenuit (al was dat met de rest van de cast vergeleken totaal niet moeilijk) en verrassend om Kevin Kline ineens op te zien duiken. Verder heb ik me erg geirriteerd aan de gemaakte "oh ik zie je weer" glimlachen. 2*

avatar van TheBright

TheBright

Het verhaal is tamelijk origineel en de acteurs zijn goed gecast, waardoor de film lekker weg kijkt. Film ademt een leuke sfeer uit, het is een ouderwetse feelgood movie. Dit is zonder meer de leukste film die ik de afgelopen tijd heb gezien.

avatar van Nonick2007

Nonick2007

Vond het een zeer leuke film!

..en nu gauw naar bed.

avatar van Destralak

Destralak

Echt een van de mooiste films die ik ooit gezien heb.

Redelijk voorspelbaar maar écht mooi.

avatar van dumble

dumble

orgineel, dat is iets wat je tegenwoordig niet vaak meer ziet..

avatar van gotti

Niet zozeer origineel, wel fris.

avatar van dondiego

dondiego

mooie chickflik, een echte feel good movie

avatar van alec

alec

Authentiek verhaal met de nodige humor. Aan het resultaat is te zien dat er veel tijd in details is gestoken in deze film. MInpuntje is dat het soms een beetje traag is. Verder een uitstekende film met goede rolbezetting.

Een *3.5

avatar van balosa

balosa

wel een leuke film op zich, maar ik stoorde me wel aan dat meisje dat op mij té volwassen overkwam, verder soms wat traag en had best wel iets ingekort mogen worden

avatar van MDOE

MDOE

"What's a treesome"

Geweldig momentje.

Leuke film 3.5

avatar van MarkB

MarkB

Vond het een erg goede film!

avatar van SiNNeD

SiNNeD

Helemaal met balosa eens. Dat meisje vond ik zeer irritant en veel te volwassen voor haar leeftijd. Maar er zitten genoeg leuke momenten in de film om je bezig te houden. 3 sterren.

avatar van _Vrouwke_

_Vrouwke_

Heb er echt van genoten!

avatar van stinissen

Een van de betere romantische films van de laatste tijd.

avatar van De Meester

De Meester

Leuke, luchtige film met een aardig verhaaltje erin, zeker de manier waarop het verteld wordt is leuk. Heerlijk wegkijkvoer!

avatar van Thomas

Thomas

met zo´n film doe je je vrouw een plezier.. nee ik heb zelf wel eens leuker films van Reynolds gezien!

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Vond het een prima film. Vond de acteurs het goed doen en het verhaal spatte van het scherm af. Ik ben het eens met stinissen, één van de betere romantische films van de laatste tijd. Ik schat hem alleen nog 0,5 hoger in.

avatar van ange21

ange21