• 9.377.389 stemmen

Geregisseerd door: Gregory Hoblit

Met onder meer: Diane Lane, Colin Hanks en Billy Burke

Releasedatum: 20 maart 2008

Plot Untraceable

"A cyber killer has finally found the perfect accomplice: You."

Jennifer Marsh is agente bij de speciale internetdivisie van de FBI. Ze brengt haar nachten door met het opsporen van oplichters, perverselingen en andere criminelen, die verscholen gaan achter de schijnbaar veilige dekmantel van het internet. Dan stuit zij met haar divisie op het lugubere killwithme.com, een mysterieuze site die bezoekers getuige laat zijn van de meest heftige martelingen, eindigend in de dood. Hoe meer bezoekers de site krijgt, des te eerder het slachtoffer overlijdt. Jennifer moet er voor zorgen dat deze bloeddorstige gek wordt gestopt, voordat er nog meer slachtoffers vallen. Dan maakt deze moordenaar het persoonlijk...

Agent Jennifer Marsh

Arthur James Elmer

Mrs. Miller

avatar van wennie24

wennie24

Van het weekend gezien en vond hem niet zo super spannend, wel een goed verhaal en goed geacteerd, had hem alleen spannender verwacht.

avatar van Donvado

Donvado

Vond het een leuke film!

Alleen een paar onlogische acties en voorspelbare momenten. Het einde vond ik maar kort door de bocht

Ik geef het een 3, het is zeker geen vespilde tijd om deze film eens te kijken!

avatar van mock turtle

mock turtle

Film waar op zich niets mis mee is, maar zowel verhaal als beelden zijn snel weer vergeten. Niet zo bijzonder, 3-tje voor de moeite

avatar van Tarkus

Tarkus

Goede film met een goed scenario, maar toch had ik er, na het zien van de trailer, meer van verwacht.

De acteerprestaties zijn wel goed, maar het einde is me wat te voorspelbaar.

Het doet ook allemaal een beetje aan de 'Saw'-filmen denken, maar dan iets minder gruwelijk in beeld gebracht al zijn de moordvallen niet minder gruwelijk, maar wordt meer aan de verbeelding overgelaten.

Het is geen topfilm maar ik heb toch met spanning deze film uitgekeken, maar het einde is, zoals reeds gezegd, wel voorspelbaar.

avatar van mikey

mikey

Aardig begin verzandt helaas in onwaarschijnlijkheden. De vervelende plot-twist zoals je die in het grote voorbeeld se7en ook zag, is behoorlijk jammer. De plotselinge 'Gevecht tegen de klok' thema is ook erg suf. Mwah, iets minder dan standaard.

avatar van Jokerman

Jokerman

Een degelijke adrenaline thriller..

avatar van IcU

IcU

Mwa, weinig spanning, saaie karakters en een creatief verhaaltje die wat magertjes is uitgewerkt. Wel vermakelijk, maar totaal niet eng. Net 3 sterren.

avatar van Siorgi

Siorgi

Redelijke misdaadthriller. Is niet echt superspannend of onnoemelijk eng. Meer een leuke tussendoor film.

avatar van hub_011

hub_011

IcU schreef:

idd het verhaal had veel beter uitgewerkt kunnen worden.dan was de score ook hoger uitgevallen.

avatar van guylopez93

guylopez93

goeie film

niet echt bepaald origineel maar de uitwerking was wel in orde. Er werd redelijk geacteerd en de spanning zat er ook wel goed in dus voor mij een dikke voldoende

avatar van DONNI

DONNI

Als liefhebber van het genre toch genoten van deze film

Vrij simpel concept, maar bleef toch boeiend tot het einde

avatar van RealLife

RealLife

Leuk maar het einde is te snel afgerammeld. Toch nog 4* want de film bleef wel boeien.

avatar van anco12

anco12

was een goede film kijkt lekker weg

heel spannend

avatar van Nickalicious

Nickalicious

Ik vond deze film echt goed, het is nu wel een tijdje geleden dat ik hem heb gezien. Maar toch 4.5 ster!

avatar van under/the/sea

under/the/sea

Saaie film.

avatar van bob de niro

bob de niro

wel een aardige film met spannende momenten,soms wel voorspelbaar!3*

avatar van kevinhiero

kevinhiero

Vondt de bad gay niet zo bad gay, hij leek wel een beetje op een van die good guys, verder een paar domme acties en een amerikaans einde, verder was de film wel redelijk. 3

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Verwachte veel van deze film, maar hij viel mij erg tegen! Absoluut niet spannend en erg ongeloofwaardig! Absoluut NIET vergelijkbaar met Saw reeks.

Waardeloos! Jammer, want het idee van de film is wel interessant.

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

'Untraceable' is een spannende en uitdagende thriller.

Het verhaal is indrukwekkend, maar soms toch iets te onrealistisch.

Helaas komt de film wat langzaam op gang, maar na ongeveer een half uur, zet je de film sowieso niet meer uit.

Casting was matig/redelijk, vooral de 'bad guy' was niet echt sterk in zijn rol.

Ik geef de film een 3.5*

avatar van Evert1963

Evert1963

Ik vond dit een spannende film. Ja, de "bad guy" was geen sterke persoonlijkheid, maar dat vond ik juist het sterke van de film. Een computer/electronica freak (die we misschien wel nurd zouden noemen) is door een trauma tot verschrikkelijke dingen in staat. En de "onschuldige" internetters halen ahw de trekker over. Voor mij een aanrader ! 4*

avatar van magic32

magic32

Een heel goed thema "het internet" maar de film op zich vond ik zeer ongeloofwaardig!

avatar van rhiemstra112

rhiemstra112

Na de film gezien te hebben, schieten me een paar woorden te binnen.

Onrealistisch

Voorspelbaar

Het begon heel leuk maar ik had het idee dat het aan het einde afgerafeld was.

daarom maar 2.5 ster.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Voorspelbaar... had ook de titel van dit filmpje kunnen zijn. Vanwege toch wat leuke vondsten nog net een voldoende.

avatar van gerwinmaster

gerwinmaster

Tsja, origineel bedacht maar wel erg voorspelbaar allemaal.. Een redelijke film om 1 keertje te zien. 3*

avatar van ManBearPig

ManBearPig

Ik had het idee dat ik naar een matige csi-aflevering aan het kijken was.

avatar van playah26

playah26

tja.. eigenlijk de zoveelste martel film van de laatste jaren. maar zeker niet slecht vergeleken met de vele andere.

ik snap de vergelijking met de saw films die ik hier lees wel een beetje maar dit is toch een verhaal/film op zich en komt niet in de buurt van de saw verhaallijn.

avatar van Aapje81

Aapje81

Een teleurstelling. Ik zie Diana Lane graag acteren. Maar in deze film liep ze vrij doelloos rond. Verder was de film niet spannend en het scenario heel slecht en oppervlakkig uitgewerkt. Het thema is op zich vrij interessant maar wordt erg suf gebracht en maakt totaal geen indruk. Untraceble was voor mij een kruising tussen Silence of the Lambs en Seven. Vooral de vergelijking met Silence of the lambs licht er dik bovenop. Alleen het kapsel van Diana Lane is al een verwijzing naar Jody Foster.

Ja en dan hebben we nog de martelmomenten. Die vond ik eerlijkgezegd net zo interessant als de rest van de film. Korton hier had veel meer ingezeten

avatar van thuisteler

thuisteler

niet slecht.. een aardige film met spannende momenten, soms redelijk voorspelbaar.

Film in dezelfde sfeer als 8 MM, Silence of the lambs of Rise met Luci Lu, alleen waren die allemaal wat origineler..

avatar van Gert P

Gert P

rhiemstra112 schreef:

Na de film gezien te hebben, schieten me een paar woorden te binnen.

Onrealistisch

Voorspelbaar

Het begon heel leuk maar ik had het idee dat het aan het einde afgerafeld was.

daarom maar 2.5 ster.

Voorspelbaar?

En je hebt rambo in je top 10 maar dat is niet voorspelbaar en dat hij honderden kan doden en hij overleeft het altijd.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Slechte film vond ik dit.