Genre: Thriller / Misdaad
Geregisseerd door: Gregory Hoblit
Met onder meer: Diane Lane, Colin Hanks en Billy Burke
Releasedatum: 20 maart 2008
Plot Untraceable
"A cyber killer has finally found the perfect accomplice: You."
Jennifer Marsh is agente bij de speciale internetdivisie van de FBI. Ze brengt haar nachten door met het opsporen van oplichters, perverselingen en andere criminelen, die verscholen gaan achter de schijnbaar veilige dekmantel van het internet. Dan stuit zij met haar divisie op het lugubere killwithme.com, een mysterieuze site die bezoekers getuige laat zijn van de meest heftige martelingen, eindigend in de dood. Hoe meer bezoekers de site krijgt, des te eerder het slachtoffer overlijdt. Jennifer moet er voor zorgen dat deze bloeddorstige gek wordt gestopt, voordat er nog meer slachtoffers vallen. Dan maakt deze moordenaar het persoonlijk...
Agent Jennifer Marsh
David Williams
Arthur James Elmer
Mrs. Miller
Angrod_Pallanén
De trailer verraad te veel, maar het zag er ontzettend goed uit tot op het laatste moment. Kom op, de moordenaar op de achterbank? Hoe lame is dat? Toch een erg origineel plot.
glem
inderdaad bij de trailer zag je al wel precies waar de film over gaat maar het lijkt me wel leuk om deze film kijken het word denk wel een goede actie film en dat is waar het om gaat
De Knip
Klinkt zeker allemaal goed, zeker ook gezien de regisseur zijn reputatie. Ben benieuwd.
ericos
De trailer ziet er retegoed uit! Lekker spannend. Ben heel benieuwd.
The Last
Apart verhaaltje. Trailer overtuigd me niet zo, maargoed we gaan zien.
aerts007
Verwacht er veel van,helaas duurt wachten lang.
Ziet er in geen geval B-filmpje uit.
chris444
Ziet er in geen geval B-filmpje uit.
Nee het is in mijn ogen zeker geen B film
Zeker goeie film , beetje moderne horror/ thriller met die die computers , maar dat was niet overdreven veel ofzo.
Wel akelig om te zien hoeveel zieke mensen er in die film zitten , hiermee bedoel ik de "kijkers" van de site.....
Wat mij betreft zoude die ook allemaal vervolgt moete worde...
Een 4 , zeker een aanrader als je beetje van het "Saw genre" houd.
kakstoel
ik vond het en goede film een beetje in de trent van saw 4,5 ****
Goldenskull
voorspelbaar verhaal/verloop van de film.. wel aardig om een keertje gezien te hebben, maar meer niet
gerwinmaster
Een hoop goede verhalen over gehoord, ik ga er volgende week heen. Als ik deze berichten lees is het maar goed dat ik de Saw-serie leuk vind
ralfsjam
moet wel zeggen dat het veel van SAW weg had. de slachtingen, het "zoek me" spelletje, gefrustreerde koelbloedige moordenaar etc.
toch was het aardig om naar te kijken. veel bekende trucjes en veel bekende verhaallijntjes, maar toch niet onaardig. 3tje
Kr!kke
leuke thriller, en zoals sommigen al zeiden had de film inderdaad wat weg van saw...
Funky Junky
Gisteren in de Bios in Bulgarije gezien en het was een leuke film,maar ik had stiekem toch op meer gehoopt. Het was net iets te voorspelbaar.
cinema.
Nou wat spannend zeg, oerconventionele troep. Maarja wel iets voor jou misschien ..
hannes64
- 1926 berichten
Ja, misschien wel iets voor mij.
Ik mag wel over dit soort films.
Vestand dus maar weer op 0 en kijken. ( Eerst maar even pindakazen )
Weer een leuk filmavondje gehad.
Of niet.
kimberlyVD
ben net trug van de cinema... goeie film... enorm spannend.
Je zit dikwijls echt op het topje van je stoel. Lijkt inderdaad een betje op saw. enkel laten ze in saw nog veel meer 'wrede' beelden zien... Enkel een beetje een raar einde, zo opeens...
een 3,5
superred
Ik vond hem goed! Ik had van te voren het idee dat de film teveel op saw zou lijken, maar dat vond ik erg meevallen. Er zat n.l. een heel ander verhaal in en het was minder sadistisch (al wil dat niet zeggen dat deze film niet sadistisch is
Dan weer wel een beetje flauw en voorspelbaar als die creep bij haar in de auto zit ,ver op het eind.
Het eind was er idd opeens... Ik zat nog zo in de film en opeens was ie klaar.
Maar al bij al vond ik het een goede, spannende film!
deTuinman
gister in de sneak gezien
nee ik heb er te veel van gezien, geen vernieuwing erg veel misselijkmakende fouten
veel springers en sinds wanneer open je een map met 3x klikken, ik weet het klein details, maar als ik bij voorbaat al weet wat voor film het is, probeer je nog ergens op te letten
nee, 10 jaar geleden was deze film nog te pruimen, wel grappig dat mensen deze vergelijken met saw, alsof saw de eerste puzzelmoord-film was
peruaansefilm
Ik heb er nu al zin in... Als de trailer net zoals de film is!
ArcovandenBroek
Net geweest, en zeker een goede en spannende film. Het einde is abrupt, maar zeker wel goed. Geen bla bla op het einde, gewoon klaar!
Wel ziekelijk af en toe, zeker het aantal bezoekers van de site.. De moorden waren af en toe gruwelijk in beeld gebracht.
gerritbouma
Net geweest, pff wat een slecht geacteerde film! Ook geen minuut boeiend geweest, misschien het einde maar zeker geen topper!
2.5
darkjaap
ik ben ook net terug van die film..
om eerlijk te zijn vond ik hem nogal tegevallen..
allemaal wat cliche, wel erg spannend en een goed eind dat wel
maar ik heb meer van dit soort films gezien
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
De film leek nogal op saw, doch ook een origineel plot. De film zet je aan het nadenken , er zijn immers veel mensen die kicken op dit soort dingen (zelfmoordfilmpjes, ongevallen).
Ik had de film wel meer thriller of horor verwacht en veel spannender. Het was meer een detectievefilm, toch heb ik mij kunnen amuseren.
Sunday
Vond de film wel aardig. Hij ging alleen een beetje snel, had wel wat langer mogen duren.
Gisteren in de bios gezien en bij de inhoud stond "horror" als genre, maar dat lijkt me toch een beetje overtrokken.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus