• 9.375.864 stemmen

Geregisseerd door: Gregory Hoblit

Met onder meer: Diane Lane, Colin Hanks en Billy Burke

Releasedatum: 20 maart 2008

Plot Untraceable

"A cyber killer has finally found the perfect accomplice: You."

Jennifer Marsh is agente bij de speciale internetdivisie van de FBI. Ze brengt haar nachten door met het opsporen van oplichters, perverselingen en andere criminelen, die verscholen gaan achter de schijnbaar veilige dekmantel van het internet. Dan stuit zij met haar divisie op het lugubere killwithme.com, een mysterieuze site die bezoekers getuige laat zijn van de meest heftige martelingen, eindigend in de dood. Hoe meer bezoekers de site krijgt, des te eerder het slachtoffer overlijdt. Jennifer moet er voor zorgen dat deze bloeddorstige gek wordt gestopt, voordat er nog meer slachtoffers vallen. Dan maakt deze moordenaar het persoonlijk...

Agent Jennifer Marsh

Arthur James Elmer

Mrs. Miller

avatar van Zymovie

Zymovie

De trailer ziet er nog vet uit

avatar van edejong

edejong

Ik kreeg een deja vu bij het zien van de trailer

Weet nog niet precies hoe en wat, maar ik weet zeker dat ik heel wat dingen eerder gezien heb.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

De trailer verraad te veel, maar het zag er ontzettend goed uit tot op het laatste moment. Kom op, de moordenaar op de achterbank? Hoe lame is dat? Toch een erg origineel plot.

avatar van glem

glem

inderdaad bij de trailer zag je al wel precies waar de film over gaat maar het lijkt me wel leuk om deze film kijken het word denk wel een goede actie film en dat is waar het om gaat

avatar van De Knip

De Knip

Klinkt zeker allemaal goed, zeker ook gezien de regisseur zijn reputatie. Ben benieuwd.

avatar van ericos

ericos

De trailer ziet er retegoed uit! Lekker spannend. Ben heel benieuwd.

avatar van The Last

The Last

Apart verhaaltje. Trailer overtuigd me niet zo, maargoed we gaan zien.

avatar van aerts007

aerts007

Verwacht er veel van,helaas duurt wachten lang.

Ziet er in geen geval B-filmpje uit.

avatar van chris444

chris444

aerts007 schreef:

Ziet er in geen geval B-filmpje uit.

Nee het is in mijn ogen zeker geen B film

Zeker goeie film , beetje moderne horror/ thriller met die die computers , maar dat was niet overdreven veel ofzo.

Wel akelig om te zien hoeveel zieke mensen er in die film zitten , hiermee bedoel ik de "kijkers" van de site.....

Wat mij betreft zoude die ook allemaal vervolgt moete worde...

Een 4 , zeker een aanrader als je beetje van het "Saw genre" houd.

avatar van kakstoel

kakstoel

ik vond het en goede film een beetje in de trent van saw 4,5 ****

avatar van Goldenskull

Goldenskull

voorspelbaar verhaal/verloop van de film.. wel aardig om een keertje gezien te hebben, maar meer niet

avatar van gerwinmaster

gerwinmaster

Een hoop goede verhalen over gehoord, ik ga er volgende week heen. Als ik deze berichten lees is het maar goed dat ik de Saw-serie leuk vind

avatar van ralfsjam

ralfsjam

moet wel zeggen dat het veel van SAW weg had. de slachtingen, het "zoek me" spelletje, gefrustreerde koelbloedige moordenaar etc.

toch was het aardig om naar te kijken. veel bekende trucjes en veel bekende verhaallijntjes, maar toch niet onaardig. 3tje

avatar van Kr!kke

Kr!kke

leuke thriller, en zoals sommigen al zeiden had de film inderdaad wat weg van saw...

avatar van Funky Junky

Funky Junky

Gisteren in de Bios in Bulgarije gezien en het was een leuke film,maar ik had stiekem toch op meer gehoopt. Het was net iets te voorspelbaar.

avatar van melanie178

melanie178

Dit lijkt me wel wat! Ben benieuwd!

avatar van martinovitch

martinovitch

Ziet er goed uit ^^

avatar van cinema.

cinema.

Nou wat spannend zeg, oerconventionele troep. Maarja wel iets voor jou misschien ..

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Ja, misschien wel iets voor mij.

Ik mag wel over dit soort films.

Vestand dus maar weer op 0 en kijken. ( Eerst maar even pindakazen )

Weer een leuk filmavondje gehad.

Of niet.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

ben net trug van de cinema... goeie film... enorm spannend.

Je zit dikwijls echt op het topje van je stoel. Lijkt inderdaad een betje op saw. enkel laten ze in saw nog veel meer 'wrede' beelden zien... Enkel een beetje een raar einde, zo opeens...

een 3,5

avatar van superred

superred

Ik vond hem goed! Ik had van te voren het idee dat de film teveel op saw zou lijken, maar dat vond ik erg meevallen. Er zat n.l. een heel ander verhaal in en het was minder sadistisch (al wil dat niet zeggen dat deze film niet sadistisch is ).

Dan weer wel een beetje flauw en voorspelbaar als die creep bij haar in de auto zit ,ver op het eind.

Het eind was er idd opeens... Ik zat nog zo in de film en opeens was ie klaar.

Maar al bij al vond ik het een goede, spannende film!

avatar van deTuinman

deTuinman

gister in de sneak gezien

nee ik heb er te veel van gezien, geen vernieuwing erg veel misselijkmakende fouten

veel springers en sinds wanneer open je een map met 3x klikken, ik weet het klein details, maar als ik bij voorbaat al weet wat voor film het is, probeer je nog ergens op te letten

nee, 10 jaar geleden was deze film nog te pruimen, wel grappig dat mensen deze vergelijken met saw, alsof saw de eerste puzzelmoord-film was

avatar van peruaansefilm

peruaansefilm

Ik heb er nu al zin in... Als de trailer net zoals de film is!

avatar van darkjaap

darkjaap

lijkt me een spannende film ben benieuwd

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

Net geweest, en zeker een goede en spannende film. Het einde is abrupt, maar zeker wel goed. Geen bla bla op het einde, gewoon klaar!

Wel ziekelijk af en toe, zeker het aantal bezoekers van de site.. De moorden waren af en toe gruwelijk in beeld gebracht.

avatar van gerritbouma

gerritbouma

Net geweest, pff wat een slecht geacteerde film! Ook geen minuut boeiend geweest, misschien het einde maar zeker geen topper!

2.5

avatar van darkjaap

darkjaap

ik ben ook net terug van die film..

om eerlijk te zijn vond ik hem nogal tegevallen..

allemaal wat cliche, wel erg spannend en een goed eind dat wel

maar ik heb meer van dit soort films gezien

avatar van dribbel02

dribbel02

Kijk even op www.killwithme.com de website...

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

De film leek nogal op saw, doch ook een origineel plot. De film zet je aan het nadenken , er zijn immers veel mensen die kicken op dit soort dingen (zelfmoordfilmpjes, ongevallen).

Ik had de film wel meer thriller of horor verwacht en veel spannender. Het was meer een detectievefilm, toch heb ik mij kunnen amuseren.

avatar van Sunday

Sunday

Vond de film wel aardig. Hij ging alleen een beetje snel, had wel wat langer mogen duren.

Gisteren in de bios gezien en bij de inhoud stond "horror" als genre, maar dat lijkt me toch een beetje overtrokken.