Genre: Thriller / Misdaad
Geregisseerd door: Gregory Hoblit
Met onder meer: Diane Lane, Colin Hanks en Billy Burke
Releasedatum: 20 maart 2008
Plot Untraceable
"A cyber killer has finally found the perfect accomplice: You."
Jennifer Marsh is agente bij de speciale internetdivisie van de FBI. Ze brengt haar nachten door met het opsporen van oplichters, perverselingen en andere criminelen, die verscholen gaan achter de schijnbaar veilige dekmantel van het internet. Dan stuit zij met haar divisie op het lugubere killwithme.com, een mysterieuze site die bezoekers getuige laat zijn van de meest heftige martelingen, eindigend in de dood. Hoe meer bezoekers de site krijgt, des te eerder het slachtoffer overlijdt. Jennifer moet er voor zorgen dat deze bloeddorstige gek wordt gestopt, voordat er nog meer slachtoffers vallen. Dan maakt deze moordenaar het persoonlijk...
Agent Jennifer Marsh
David Williams
Arthur James Elmer
Mrs. Miller
kelama3
hoi TSSA, zo gemeen bedoelde ik het ook weer niet hoor hahahaha we verschillen gewoon van mening ... ik hou ook ergg van bijvoorbeeld films over geesten en the ring is ook een van mijn favorieten hoor! maar de laatste tijd is het echt bagger met die films en deze was eindelijk eens een keertje spannend en niet alledaags. peace
nr10micha
Goede, spannende film, vind hem helemaal niet op Saw lijken. Kan ook best voorstellen dat er mensen naar gaan kijken, misschien is de wereld wel zo... al vond ik de kijkcijfers wel gigantisch snel omhoog gaan
Ook goed geacteerd trouwens.
snip
wel aardige thriller, leuk origineel verhaal. maar wel weer voorspelbaar. toch leuk om naar te kijken, en blijft je toch boeien.
mvdb1982
Goede film, blijft tot het einde spannend...
Zeker de moeite waard.
forum1nl
Goede thriller, combinatie van saw en se7en die mijn inziens geslaagd is. Wel een minpuntje voor het acteerwerk, dat had nog net wat beter gekund.
Al met al een dikverdiende 4 *
mkok
Redelijke film, regenachtige zondagmiddag ,.. Ik vind het niet oke dat deze samen met SAW in 1 zin worden genoemd, deze beslaat iets meer dat het Hack And Slash werk van SAW.
GroovyDrummer
Nou, dat wordt wat... Deze film net gehuurd...ben benieuwd !!!
jarno1406
Ik vond hem super spannend, zaten best een paar heftige stukjes bij maar vond het niet echt een horror film.
unknown
Hij keek lekker weg, alleen dat hij dan op de achterbank ligt terwijl zij weer gaat zitten dat slaat nergens op natuurlijk.. maarja dat hoort erbij.
3.5
Hanna01
Leuke film!
Ik vond het wel interessant dat hoe meer mensen hoe sneller en dat er dan zoveel mensen die site bezochten.. bizar eigelijk.. hoe erg mensen kunnen zijn..! (jaja het is een film:P:D) Leuk verhaal met wat 'leuke' moorden.. ja 4* verdiend!
MiranLovertje
Erg goeie film. Alleen dat einde weer !!!!!!!! Moest ie de trein halen ofzo
thenr12
naar mijn mening een pracht van een film. origineel verhaal en toch eenvoudig gemaakt.
zeker een aanrader om eens te bekijken!
Laoslander
heb hem gisterenavond gezien, een zeer orgineel concept hoewel er toch hier en daar wat veel 'saw' elementen inzaten.
Toch zeker een aanrader!
Scientist
Wat één verschikkelijke slechte film..voorspelbaar als wat, erg slecht (SLECHT) geacteerd, bijv. kind wordt min of meer bedreigt, mevrouw(hoofdrolspeelster) logeert toch vrolijk in een 2e rangs motelletje... ineens weten ze waar de dader zicht bevindt.. slecht.. een 0,0
opa_paul
Wat één verschikkelijke slechte film..voorspelbaar als wat, erg slecht (SLECHT) geacteerd, bijv. kind wordt min of meer bedreigd, mevrouw(hoofdrolspeelster) logeert toch vrolijk in een 2e rangs motelletje... ineens weten ze waar de dader zicht bevindt.. slecht.. een 0,0
En ik vind jouw gebruik van de spoilers vooral SLECHT, erg slecht, echt slecht! Een 0.5 kan deze film m.i. nooit verdienen! Een 1.5 of 2.0 kan ik nog begrijpen.... majah!
XxDangerousxX
Niet origineel. Niet spannend. Saai. Voorspelbaar. Logica ontbreekt (maar goed, dat zijn we wel gewend).
De film probeert ook nog te vertellen wat wel en niet goed is. Maar dat heb ik niet nodig.
Positief punt: de muziek van Christopher Young vind ik vermakelijker dan de film.
LOTR-lover
In elke film komen situaties of plotwendingen voor waarvan je als kijker denkt: 'Huh, dat is wel heel vergezocht!'. Ook in deze film is dat een aantal keer het geval. Maar in mijn opinie doet dat geen afbreuk aan de film in z'n geheel.
Ik heb me goed vermaakt en het is een film waar je best is over na kan gaan denken. In onze zieke wereld met websites als rotten.com en dergelijke waar blijkbaar mensen behoefte aan hebben is het niet vreemd dat er ooit daadwerkelijk een website word opgezet als de website in deze film.
Persoonlijk vond ik Diane Lane weer zeer goed acteren (vrijwel in haar films doet ze dat wel) en de zoektocht naar de website beheerder is spannend en goed in elkaar gezet. Het verhaal erachter is flinterdun maar goed, dat maakt verder niet veel uit als de film verder maar goed is en qua snelheid het tempo hoog houdt. En dat doet het zeker!
Apster
Bagger, de prekerige toon over hoe fout internet kan zijn is wel erg hypocriet. Hoblit maakt immers vanuit commercieel oogpunt een thriller over het martelen van mensen, een genre wat de laatste tijd aanslaat bij het bioscoop publiek.
Als thriller is het uiteindelijk een magere film, je ziet binnen een half uur de dader, slaat de film op veel momenten dood, barst het van de ongeloofwaardigheden en is het kwa montage, muziek en beeld wel heel erg standaard.
Rommelige thriller met uitgemolken thema. Vanaf de eerste minuten zeer voorspelbaar en té vaak ongeloofwaardig.
De griezelscenes zijn redelijk spannend en de film weet redelijk de aandacht van de kijker vast te houden. Echter iets meer dan gemiddeld zat er niet in. Dertien in een dozijn..
Zinema
Keane1983
De film pas een beetje een het straat van de saw reeks alleen worden er nu moorden via het internet gepleegd. Op vrij lugubere wijze.
Opzich een goeie triller, alleen een beetje jammer dat je al vrij vroeg weer wie het gedaan heeft.
Het einde vond ik een beetje jammer, te ver gezocht en te snel afgelopen.
De internetsite van de film is wel erg leuk gedaan, een pluspunt.
Het spanningsgehalte in de film is ook wel leuk en de moorden vrij orgineel bedacht.
Verder is het eigenlijk wel een standaard thriller in mijn ogen.
Desalniet te min is het voor mij toch wel een 3.5 ster waard
Aardig thrillertje. Zeker niet meer dan dat.
superdutchies
Goede film van begin tot einde goede opbouw. Einde had wat verassender gemogen maar toch een dikke voldoende
smeagol
fantastishe film, van het begin tot het eind in de spanning gezeten.
krijgt van mij een 4
Woodfreak
Echt een van de betere films die ik heb gezien!
Het bleeft bloeiend van begin tot het eind! Alleen wel jammer dat de dader snel naar voren kwam.. Voorderest een goeie film. En het acteer werk ook!
Nsane
Is het nu een K*tfilm of een geweldige film?
De een geeft een 1 de ander een 5.
Zo heeft moviemeter geen nut meer.
Zal hem toch zelf moeten kijken om te oordelen.
Santino Corleone
Hele spannende film met af en toe wat onverwachts maar ik vond de einde toch erg slecht. Maar wel een aardige film hoor, je moet hem zeker niet missen.
4#

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

We Own the Night
Misdaad / Drama, 2007