Genre: Actie / Misdaad
Bekijk via NLZIET
Bekijk via SkyShowtime
Plot Wanted
"Choose your destiny."
Wanneer de baas van een bende huurmoordenaars contact legt met Wesley Allan Gibson (McAvoy), een depressieve kantoorbediende, en hem vertelt dat zijn vader een huurmoordenaar was die onlangs vermoord werd, besluit Wesley zijn leven in eigen handen te nemen en ook een professionele moordenaar te worden. Al snel blijkt dat hij een waar talent is en hij wordt toegelaten tot het geheime gezelschap, waar hij besluit wraak te nemen om zijn vaders dood. Wesley raakt binnen de kortste keren helemaal in de macht van de clan en van Sloan, de baas (Freeman). Samen met zijn 'collega' Fox (Jolie) gaat hij op zoek naar de moordenaar van zijn vader.
Wesley Gibson
The Repairman
Mr. X
The Butcher
Madmaxx
Super film, geweldig genoten van de actie scenes. Een aanrader om te kijken. Eindelijk weer een film die je aan het beeld laat kluisteren.
matodonner
Wanted...Damn, echt wel damn goede film! En Angelina Jolie..Smile..Bloedmooi als altijd. Ik keed de film maar had er nog niet van gehoord. En wist ook niet welke acteurs enz erin zaten. Dus die scene waar ineens Angelina bij de kassa in die winkel voor zijn neus staat. Ik was geschokt. Dacht.. Huh? Wat cool!!
.Film is vol met actie, zoals actie hoort te zijn. 1 van de betere films van dit jaar. Wanted...Watch it! I say
. De Mazzlsz.
ze staat toch behoorlijk groot op de poster/cover.
on: een matige film die geforceerd hip probeert te zijn, niet gelukt
pradaprince
ze staat toch behoorlijk groot op de poster/cover.
on: een matige film die geforceerd hip probeert te zijn, niet gelukt
gast..zoals ik zei ik had nog niet van de film gehoord. dus ik had de poster ook nog niet gezien
ExToR
net gekeken, echt een goede film, vol actie.
enige kleine minpuntje is dat het soms iets te overdreven is allemaal, net iets te onrealistisch.
pauloootje
In het begin had ik het gevoel dat deze film een zeer slechte aftreksel was van de film matrix, maar na mate de film vorderde heb ik me echt vermaakt en vond het een hele goede film.
Daarom geef ik de film 4,5*
T.Bos
Weergaloos goede actiefilm met een eigen smoel en een waanzinnige achtervolgingsactie. Erg veel a la Matrix, maar beslist geen copycat. Misschien omdat ik deze film deze zomer op vakantie zag toen slecht weer de dag dreigde te verpesten. Je moet wel van het genre houden, en van ijzingwekkende actie plus de special effects in een moordend tempo waarmee je wordt overdonderd. Lijkt op een bepaald moment net alsof je meedoet. Als je van houdt, zou ik het echt in de bios zien, niet op een kleinder scherm.
deLeeuw
- 1946 stemmen
Fantasy mag ook wel naast actie komen te staan
Mooie film met natuurlijk té veel actie.
Gelukkig zat er nog een verhaal in ook, ik was even bang dat het alleen maar bleef bij het verhaal van de eerste helft met daarna wat actie en een ''happy end'', maar gelukkig kwam daar een draai in.
3,5
Enigma
Beetje over de top maar toch vermakelijk
Bramha Bull
een zwaar over de top film, maar wel redelijk vermakelijk.
goed camerawerk en leuke actie.
3.5 omdat deze film toch bovengemiddeld is.
O' Reily
vond de film echt mooi gemaakt maar meer fictie dan actie, van deze spektakel films moet je houden.
de acteurs waren wel erg goed, maar dat is logish met zon cast
sommige scenes waren way over de top.. maar wel een goed verhaal.
deze film moet je wel gezien hebben :d
Le Bon
Wel een leuke film moioe special effects
Alleen ik moest echt wel super hard lachen met die salto flip over de limosine heen...
maarja idd wel vermakelijk 3.5
riks
Daarom geef ik de film 4,5*
Inderdaad dat had gevoel had ik in het begin ook toen de vader door het raam sprong
Verder vond ik het een goede film met een origineel verhaal, ik zag het plot ook niet aankomen. 4*
Vullero
Het is duidelijk dat de Special Effects hoog op het verlanglijstje van de regiseur stond, en hij heeft dit volledig waargemaakt!
Gelukkig heeft het verhaal niet onder de SE geleden.
4* voor deze rollercoaster-ride
Vullero
wat is dat trouwens met die release datum van 11 september, terwijl ik hem dinsdag in Pathe schouwburgplein in Rotterdam heb gezien???
Meesterbietser
Ik vond hem vet! Meer heb ik hier eigenlijk niet over te zeggen...
Oh toch wel.. Lekker niet bij nadenken en zien film. niet te moeilijk over nadenken.
Witch-king
Lijkt me een SCHITTERENDE film, ga er zondag heen.
Quote uit Filmvalley:
Mantizz
Ik heb echt genoten van deze film. Er zit een goed verhaal in en ook onvoorspelbare stukken. Ook de special-effect zijn erg knap gemaakt en vrij realistisch.
Dit is wel een beetje Matrix achtig dus je moet er wel van houden. (zoals kogels die bochten maken en slow-motion beelden. Een beetje actie liefhebber moet deze gezien hebben.
hydro-bro
dit is gewoon een waanzining goede film, wie het een te overdreven film filmt moet gewoon geen strip verfilmingen kijken want die zijn allemaal overdreven dikke 5 als ik dat zeg is dat zo want ik ben heus niet zo snel tevreden, alleen de ideen van de film maker zijn al geniaal, nog nooit gezien tenminste, en wie er over het verhaal gaat ouwehoeren moet gewoon lekker een drama gaan kijken, deze film moet het gewoon hebben van zijn special effect en die zijn gewoon waanzinig goed
matodonner
sorry ik kijk een actie film echt niet alleen maar voor de SE. is een beetje spanning nou echt te veel gevraagd?
the bourne ultimatum,dat is nou een goede actie film.
dit is leeg, overdreven hip,magere acteerprestaties en zo kan ik nog wel ff doorgaan.
en als klap op de vuurpijl het verschrikkelijk voorspelbare ratteneind .
gaap!
monaldo
De actie in deze film is een van de beste die ik de afgelopen jaren heb gezien. Het verhaal is wat je ervan mag verwachten. Niet te diepgaand, maar dat is ook niet de bedoeling bij dit soort films. Hier draait alles om de actie en die is naar mijn mening echt top uitgevoerd.
belachelijk verhaal. ratten met bommen? afwijkende kogels. 2.5 voor de actie maar niets voor het verhaal. Vond de hoofdpersoon ook niet geschikt voor deze rol. Hij blijft een beetje een soort van mietje uitstraling geven. Bijvoorbeeld bij the Matrix werd Neo opeens veel ''stoerder''. je had beter iemand als jaun claude erin kunnen gooien : )
achja mijn mening
ArcovandenBroek
Ooit gehoord van goede zinsopbouw?
Ik heb gisteren Wanted gekeken. Niet slecht, maar ook niet zoals ik helemaal had verwacht. Het eerste half uur was niet denderend, daarna werd het gelukkig een stuk beter. De special effects waren wel weer goed, soms enorm over-the-top maar zeker vermakelijk om te zien. Het vele schudden met de camera was weer even wennen, maar gelukkig niet zo storend als bijvoorbeed bij Cloverfield.
Ruime voldoende in ieder geval.
|martin|
Redelijke film met een paar goede scenes en mooie shots erin, alleen mist het echt zijn geloofwaardigheid. In principe niks mis mee, maar sommige onderdelen slaan gewoon nergens op (duizenden ratten met bommen? afbuigende kogels?)
Voor de rest niks speciaals of diepgaand.

Wees er nog snel bij: 'Wanted' gaat uit het aanbod van Netflix verdwijnen

'Wanted' is morgenavond (11 februari) op televisie te zien: 'Film waaraan je alleen maar goede herinneringen kan overhouden'

Deze waslijst aan goed beoordeelde titels verscheen 1 januari op Netflix

Kick-Ass
Actie / Komedie, 2010

Taken
Actie / Thriller, 2008
verlies van geliefdesluipmoordenaarsecret societymission of murdersecret basesecret organizationinstinct gebaseerd op stripwraakverraadtrain crashfatebased on graphic novelhealing processhidden powers legacysecret coderejuvenationtrainsurfingweapons trainingoffice worker loose adaptationphysical trainingpushover intenseassassinsextraordinary powers vibrantmurder of father