Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette en Kieran Culkin
Gesproken taal: Engels en Turks
Releasedatum: 29 april 1993
Plot Nowhere to Run
"When the law can't protect the innocent, the only hero left is an outlaw."
Sam Gillen is een ontsnapte gevangene die intrekt op de boerderij van weduwe Clydie en haar twee kinderen. Clydie wordt bedreigd door een lokale rijke zakenman. Sam Gillen voelt het als zijn taak om Clydie en haar kinderen te beschermen tegen al het kwaad.
Sam Gillen
Franklin Hale
Bus Driver
Bus Guard
twinmaster
Het valt allemaal wel mee met deze film niet de beste maar zeker ook niet de slechtste van damme film
Mik
:#
sn@ke
- 2077 berichten
Best genietbare actiefilm van de oude stempel. Het ongelooflijk clichéverhaal van man die vrouw uit de nood komt helpen enzo wordt op een doorsnee- wijze op het scherm gebracht. Toch zit dit alles in een vermakelijk sausje. Van Damme zit , rekening houdend met zijn limiet van wat men " acteren " noemt , in een perfecte rol. Deze ouderwetse , "the A-team"- achtige film verdient al bij toch een 5/10.
djelle
Niet slecht, maar veel te braaf. En nog steeds te weinig vernieuwend of afwissellend, vooral in de "actie".
romy
Goede actiefilm allen minder dat jean hier niet veel van zijn vechtkunsten laat zien, maar voor de rest een goede film.
mur_86
godverdamme
zooooooooooo'n erge film is het neit ik heb hem thuis mijn broertje heeft hem gekocht het is wel een goeie verhaal als je deze film verglijkt met veel andere film van hem ok laterzzzzz
Diesel
Amusante no-brainer actie flick met een gevoelige Van Damme in de hoofdrol. Enkele leuke gevechten maar verder niet bijzonder. 2*
patrick17
Deze vind ik naar ''Bloodsport'' de beste film van Jean-Claude van Damme,Zat niet zoals we gewend zijn veel actie in maar had toch wat speciaals
4 ****
Dylan Blanker
De film had inderdaad iets speciaals in zich. Ik vind het geen slechte film, van Van Damme. Goede actie, vechtscenes, spanning, en een best wel spannend einde.
Acteerwerk is alleen niet zo denderend (ook een beetje zoetjes op het eind), maar dat maakt niet uit! Maar zeker niet de slechtste Van Damme film. *** (3 sterren).
Zeker de moeite waard!
animalkrullie
Een aardige film, maar JC vanDamme probeert hier te acteren.
Iets dat hij zeker niet moet gaan doen.
Ziggy007
Die samenvatting ook
Dat kan maar een ding betekenen: kut, maar actie
Een ideale film om lui vanuit je bed voor het slapen te kijken.
Ziggy007
Ze laten gelukkig niet zien dat hem gratie wordt verleend en dat hij de rest van zijn leven de o zo lieve kindervriend kan uithangen.
Purmerend
Verstand op nul en geniet van de actie. Over het verhaal zullen we het maar niet hebben.
kArIzMa_TuRk
redelijke film.. redelijk genoeg voor een 2,5*
cel
waarom is ie dan zo slecht?
dafoefan
Ik ben in slaap gevallen tijdens deze film.
Ik weet niet of dat komt doordat ik de film saai vond of dat ik gewoon moe was.
Maar het deel dat ik gezien heb krijgt 2,0*
Fangs (crew films)
Het aantal gevechten vind ik nogal tegenvallend en de actie is weinig opzienbarend. Het verhaal is redelijk, maar het storende is vooral dat de film geen greintje originaliteit heeft. Waar dit bij het Seagal-vehikel "Fire Down Below" (soortgelijk verhaal, vier jaar later) nog vermakelijk was (mede door de erg goede actiescènes), begint het hier te vervelen. Rosanna Arquette weet ook niet te boeien. Pluspuntje is het lekkere jaren '90 actiefilm sfeertje en Kieran Culkin vond ik heel aardig spelen.
Zeker niet Van Damme's slechtste, maar ook lang niet zijn beste.
Toch nog 2*, omdat er nog veel slechtere van dit soort actiefilms in omloop zijn.
black_shadow
Een totaal andere film dan wat we gewend zijn van Van Damme, best wel een goede film en Van Damme probeert hier te acteren, wat hij ook niet echt slecht doet.
Gentlepeople
Mooie enigszins romantische film. Vond het een goed geregisseerde film. Je moet het door een andere bril willen zien dan jouw persoonlijke voorkeur. Van Damme combineert twee uitersten: de romantische 'huisvader' en de keiharde vechtersbaas. Goed acteerprestatie van corrupte politieagent.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Blood and Bone
Actie / Drama, 2009