• 9.378.048 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Gideon Raff

Met onder meer: Thora Birch, Gideon Emery en Derek Magyar

Plot Train

"You're in for a hell of a ride."

Een groep jonge Amerikaanse atleten heeft een wedstrijd in Oost-Europa, maar dan missen de jongeren plotseling hun trein. Ze besluiten om een andere trein te nemen, zodat ze alsnog op tijd kunnen aankomen voor hun wedstrijd. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekken dat er een moordenaar aan boord is, die het op de arme tieners heeft voorzien.

avatar van _Daan_

_Daan_

Weet iemand waar ik deze op dvd kan krijgen?

ik kan hem nergens vinden

Ook niet te downloaden..

avatar van dzeaz

dzeaz

hij is gewoon te pindakazen hoor

avatar van Boeikens

Boeikens

Hostel meets Trespassers on a train.

Het genre martelhorror ligt me wel en deze vond ik zelfs beter dan Hostel, uiteraard minder origineel.

Het tempo zit er van in het begin goed in en het verhaal biedt een duistere beklemmende sfeer. De kills zijn brutaal en compromisloos en de fx is mooi uitgewerkt. De spanning is eerder pover daar het verhaal redelijk voorspelbaar blijft en de acteurs zijn vrij karakterloos, wat de moordenaars wel weer ten goede komt, maar het zwaartepunt van de film ligt op de martelhorror en deze is top

avatar van Matthiasc88

Matthiasc88

going to check this one

avatar van Ralf81

Ralf81

Bottleneck schreef:
En uiteraard is er een flink aantal domme acties. Opvallend ook dat een iel meisje twee zware kerels ombrengt, maar goed

Lol inderdaad! Daaraan was duidelijk te merken dat de speelduur van de film erop zat en het tijd was de rollen maar eens om te draaien.

Ik vond Train veel te cliché om écht goed te zijn. Horror en orgaantransplanties vormen een logische combi voor filmmakers en ook hier hopen ze met deze formule door veel gehak en gezaag weer een hoop geld te verdienen. De focus mag dan wel op de 'martelhorror' liggen, ik vond de film te oppervlakkig. De dialogen zijn op een half A4'tje uit te schrijven en de echte diepgang in het acteerwerk miste ik ook.

Blijft over een stel goed gecaste Oost-Europeanen, een angstige setting, en enkele huiveringwekkende beelden. 2,5*.

avatar van R0b3rT

R0b3rT

Zonder verwachtingen gaan kijken, valt echt verschrikkelijk tegen.

Slappe saaie film die voorspelbaar is en nooit echt spannend wordt, wel leuke martel en bloed momenten...maar ja zijn genoeg betere films te vinden die dat ook hebben.

gelijk deleted

avatar van Sp3kkie

Sp3kkie

In het horrorgenre vond ik hem best geslaagd. Lekker bloederig en het idee is vrij bruut. Er zaten ook best wat schrikmomenten in (ook al zag je wel aankomen dat het ging gebeuren) (kan ook komen doordat ik met licht uit en oordopjes in zat te kijken).

Omdat hij geslaagd is als horror 3,5 ster.

Echter vind ik dat ze bij deze film best meer hadden kunnen bereiken als ze het minder een echte horror hadden gemaakt.

Ze willen mensen helpen die ziek zijn Op zich een leuk gegeven voor een verhaal. Maar als je dit gaat doen waarom dan:
1. Geen verdoving, hierdoor kan er door bepaalde onverwachte bewegingen schade optreden aan organen
2. Opereren in een rijdende trein, door de beweging en schommeling kan er wederom schade ontstaan aan organen
3. Door ze zo bruut te "opereren" was er veel bloed, hierdoor lijkt het me lastiger om te opereren omdat alles bloed
4. Waarom takel je mensen zo toe als je hun organen wilt (bijvoorbeeld slaan met knuppel)

Dan heb je nog het feit dat geen van de worstelaars ook maar enige schade kan aanbrengen aan die dikke vent, maar die meid in haar eentje die vent op het eind vloert. Ik zeg niet dat die kerels hem hadden moeten killen, maar iets meer tegenstand had gemogen.

En als ik het me goed herinner zat er ergens een dialoog die verder helemaal geen nut had, maar dan ook echt niet. Zo uit het niets. En dat was al toen ze achtervolgd werden.

Dan nog een laatste ding Hoe krijgt zij in godsnaam die hele wagon weg, zit geen machinekamer of iets dergelijks voor, lijkt me sterk dat zij dat ding alleen kan wegduwen. Ik doel op het moment dat die vent overreden werd door een andere trein

Ja, ik snap best dat dit een horror is en zoals ik al zei is hij daarin geslaagd. O.a. ook door de eerder genoemde Oost-Europeanen en brute beelden.

Maar persoonlijk denk ik dat er veel meer in had gezeten als ze iets minder naar die horrorkant opgegaan waren.

avatar van Kristeeel

Kristeeel

Het was opzich wel een goeie film, toen ze nog in de trein zaten.
Maar vanaf dat stukje dat dat ene meisje uit de trein stapte werd het behoorlijk saai, en vond ik het niet meer zo heel boeiend.

avatar van Hoodini

Hoodini

Net als dat je een pornofilm niet kijkt voor z'n dialogen, geldt dit mijns inziens ook voor dit soort films... Om z'n gruwelijkheden is hij gewoon goed! Zeker vergelijkbaar met Hostel qua martelpraktijken.

avatar van Mariejolie

Mariejolie

Als je van bloederig houdt, een aanrader....

Dialogen en spanning nihil....

Hostel staat er hoog boven!

avatar van TriplaR

TriplaR

Vermakelijke horror. Brengt niets nieuws en is nergens uniek of écht origineel, maar hij doet gelukkig wel wat ik er van verwacht: Vermaken en een beetje gruwelen. Gelukkig speelde niet alles zich in de trein af, want dan had ik de film denk ik toch wat te eentonig gevonden.

En ja, as mentioned before, er zitten wat elementen in waarvan je denkt 'huh!?'. Grootste misser: Op het eind bind ze die dikke vast aan het spoor. Vervolgens dendert er een trein over. Maar waar is in hemelsnaam die wagon waar zij in zat gebleven? Die heeft ze geen kilometers ver over het spoor geduwd of er even af getild.

Toch geen verkeerde film om eens te zien en niet lang te onthouden.

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Waardeloze film. Saw meets Hostel. Als ze het verhaal een andere wending hadden gegeven dan een soort slachthuis in een trein, hadden ze er nog wat van kunnen bakken.

Dit heeft ook gewoon niks meer te maken met horror, maar puur en alleen door zieke scriptschrijvers, die zelf nodig psychiatrische hulp nodig hebben. Op geen enkel vlak is deze film spannend of eng. Echt alleen ranzig, over the top en nog eens ranzig.

Dit is weer es een klap in het gezicht van de die-hard horror fans, die wederom weer moeten toezien hoe dit soort films uberhaupt de videotheek nog halen!

avatar van Mutsaers78

Mutsaers78

Uhm, ik als diehard-horrorfan vind dit juist een toppertje....gezien de beklemmende sfeer / cinematografie en de heerlijke martelscenes. Iets wat je bij de meeste (video / bioscoop)-films juist niet terugvindt....

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Mutsaers78 schreef:

Ja ieder zijn smaak natuurlijk. Het is 1 goedkoop goor bloedbad. Dit heeft absoluut niets meer met horror te maken in mijn ogen, echt helemaal niets! Als het nou nog iets bovennatuurlijks was geweest. Maar ja, in stijl van Saw en Hostel, moet het natuurlijk zon russische slagers figuur zijn.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Hostel deel 3 prima onderhoudende film.

Genoeg te zien, alleen idd sommige dingen in deze film zijn niet helemaal logisch. Maar ja zijn Saw en Hostel dat wel?

avatar van Zinema

Vermoeiende treinrit.

Middelmatige Hostel-kloon waarbij het slachtvee dusdanig irriteert, dat het vaak net iets te lang duurt voor ze te grazen worden genomen. De acteerprestaties zijn redelijk, maar net als eerstgenoemde film is het eindresultaat bedroevend. Met dank aan het belachelijke plot en het ontbreken van welke spanning dan ook. Ook de gore kan het verschil niet maken.

Matig.

_Casper_ schreef:

na 20minuten afgezet,ikhou van horrors maar dit is echt een but film

slecht geacteerd, slechte setting, voorspelbaar als hell

1.5ster

Na 20 minuten bevindt de groep zich nog amper in de trein. Je hebt dus niet het recht om te stemmen, en zéker niet als je maar 1/4 van de film gezien hebt!

avatar van Keane1983

Keane1983

Een erg leuke en spannende film.

Ik begin echt een beetje schrik te krijgen van de oost-blok landen.
Het verhaal is standaard en niet heel erg speciaal, hoewel ik het aan de andere kant toch wel leuk bedacht vond.

wat wel erg jammer is inderdaad, wat een van mijn voorgangers heeft beschreven (sp3kkie)

"Dan heb je nog het feit dat geen van de worstelaars ook maar enige schade kan aanbrengen aan die dikke vent, maar die meid in haar eentje die vent op het eind vloert. Ik zeg niet dat die kerels hem hadden moeten killen, maar iets meer tegenstand had gemogen"

De gore scenes vond ik toch iets minder dan bijv. hostel en saw.
Ik zie dat hier een aantal mensen deze films vergelijken met train. Ik heb het daar niet mee eens, gezien het bij train niet alleen gaat om het martelen van mensen, maar om het helpen van mensen die ziek zijn...en tja als er toevallig wat gezonde sporters aanwezig zijn kan daar gretig gebruik van gemaakt worden. Bij hostel gaat het gewoon puur om het martelen van mensen voor de amusement.

Acteerwerk is matig, maarja het enige wat je goed hoeft te kunnen in dit soort films is gillen en er lekker uit zien (wat ik overigens ook wel vond mee vallen).

Veel scenes zijn echt te donker opgenomen waardoor het niet prettig kijkt.

Toch moet je ook niet vergeten dat inderdaad deze film is gemaakt puur voor te gruwelen, en dat doet deze film wel.
Dus als je niet van diepgaande potten houd, fijne dialogen en geweldige liefdes scenes zit je hier zeker goed voor op een zaterdag avond.

Van mij krijgt deze film een 3.0*

avatar van mixmaster

mixmaster

aardige horror met een aantal gore scenes maar de film is verder weinig boeiend .

acteerwerk is niet best en het verhaal is gejat , alleen speelt het zich nu in een trein af.

leuk tussendoortje , meer niet.

avatar van Kevin.v

Kevin.v

Ik had deze film vandaag gehuurd en net gekeken was namelijk erg benieuwd, ik dacht van te voren dat hij me toch tegen zou gaan vallen. Eenmaal toen ik het liedje in het begin hoorde met die smerige achtergrond wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt bij de movie max (twijfelde tussen deze of Red Mist a.k.a Freakdog met Arielle Kebbel) maar heb absoluut geen spijt van het huren van Train. Ik vond hem heel vermakelijk en spannend ookal is het verhaal misschien niet orgineel ik vond hem heel goed. Ik vond hem beter dan Hostel en viezer dan Saw maar dat is mijn mening. Thora Birch was ook leuk als Alex. Goede horrorfilm ***

avatar van Waku

Waku

"Heerlijk"ranzig horror filmpje.

Verband met "Hostel"is snel gelegd.

Duister oostbloksfeertje.

Al zal men in die regio waarschijnlijk minder deze film met open armen ontvangen.De lokale bevolking wordt wel heel erg afgeschilderd als domme,onhygenische , vechtende analfabeten die sadistisch moordend door het leven gaan.

Hoe dan ook ,voor de liefhebber van dit soort slachtfilms valt er veel te gniffelen en "Train"is simpelweg een vermakelijk geheel.

Verstand op nul en smullen maar.

3*/3,5*

avatar van vantagev82

vantagev82

Nou, een snij alles maar open horror in de trend van Hostel. Het is een vermakelijk filmpje, maar soms ook wel erg grappig. De vechtscenes met bijpassend geluid waren afschuwelijk slecht maar ik moest er meer om lachen. Ik wil hem 3 sterren geven, omdat hij best leuk is voor een avondje popcorn in het donker, maar sommige scenes kunnen echt niet door de beugel. Dus, 2,5 ster!

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Een regelrechte kopie van Hostel en dat op alle vlakken. De martelingen, de brave mensen die achteraf slecht blijken te zijn....en noem maar op.

Hierdoor is de film erg stereotiep en standaard, maar laat dit zeker de pret niet bederven. Alhoewel hij minder goor is dan Hostel zelf, valt er genoeg te beleven op dit vlak. De film kijkt zich lekker uit en de hoofdrolspeelster doet het goed als survivor. Wel waren sommige scènes iets te donker.

Leuk voor een keertje, zeker niet slecht, maar we moeten eerlijk bekennen.....dit hebben we allemaal al eens beter uitgewerkt gezien.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Totaal spanningsloze film die me bijna in slaap deed vallen. Hoe kunnen ze dit zo spanningsloos maken vraag ik mezelf dan af? Deze film slaat wat mij betreft volledig de plank mis. Ook zijn veel scenes gewoonweg te donker; je kunt werkelijk niet zien wat er gaat gebeuren, want je ziet echt helemaal niets. Ja, een zwart beeld dan, maar dat is het dan ook. Nee, niet mijn ding. Vlug de volgende DVD in mijn DVD-speler duwen. 1 *

avatar van Phantasm

Phantasm

Aardig horrorfilmpje met soms wel veel te donkere scenes of hoort dat zo?

avatar van Silvie

Silvie

Deze ging wel op zich. Ik vond hem wel lekker smerig...

avatar van Brabantse

Brabantse

Redelijk filmpje!

avatar van JeffreyV

JeffreyV

Geen hele goede film.

Gruwelijke horror effecten, dat wel.

Maar de spanning werd totaal niet goed opgebouwd.

2 sterren voor de horroreffecten.

avatar van TimZor

TimZor

Ondanks een paar domme dingen brengt USA gelukkig weer een echt lekkere gore film uit ik heb me zeker vermaakt En Birch is altijd leuk om na te kijken haha