Five across the Eyes (2006)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Greg Swinson en Ryan Thiessen
Met onder meer: Jennifer Barnett, Veronica Garcia en Sandra Paduch
Gesproken taal: Engels en Duits
Plot Five across the Eyes
"Getting home by curfew is gonna be hell..."
Vijf tienermeiden raken hopeloos verdwaald, als ze na een football-wedstrijd op weg zijn naar huis. Wanneer ze bij een verlaten winkel de weg vragen, rijden ze per ongeluk tegen de koplamp van een SUV aan, die daar geparkeerd staat. Onervaren als ze zijn en bang om in moeilijkheden te komen, draait het vijftal snel de onbekende weg weer op. Terwijl ze door de donkere bossen rijden, een gebied dat de plaatselijke bewoners 'The Eyes' noemen, zien ze tot hun grote schrik één koplamp achter hen opdoemen. De bestuurder van de beschadigde SUV zint op wraak. De dolle rit die volgt, zorgt ervoor dat de vijf meiden voor altijd hun jeugdige onschuld verliezen.
0nno
Nog nooit zon saaie, slechte 'film' gezien. Dat zoiets als dit in een videotheek verhuurd mag worden. Jammer dat je niet lager dan een 0,5 kan geven..
Gael
dit is 1 van de slechtste films dat ik ooit gezien heb. er word ook enorm slecht in geacteerd. krijg hoofdpijn van al dat geschreeuw. k snap ook niet dat dit verhuurd word. als je 0 kon geven gaf ik hem een 0
Boeikens
Dikke oersaaie prul!!
Extreem slecht gefilmd, storend panikerende tieners, in plaats van gore horror met pis en kak,
gewoon niets goed aan!
Deze film moet het vooral van z'n hardheid hebben. Geen special effects of grappige oneliners, maar recht voor de raap, gefilmd als een documentaire met een draagbare camera. Toch is het niet zo druk als Blair Witch Project of Cloverfield (alhoewel die qua scenario en opbouw van de spanning dan weer veel beter zijn). Het acteerwerk is niet alles, maar de actie is wel sterk. In die zin dat ze realistisch overkomt. Geen zombies, geesten of kannibalen, maar gewoon ('t is te zeggen gewoon...) een psychopate die zich laat gaan op meisjes. Geen aanrader, maar ik heb al veel slechter gezien.
candymancandyman
ik sluit me hierbij helemaal aan. nieuw soort horror staat er op de cover. me reet. gewoon gemaakt door pukkelige scholieren met een overdosis kaasknabbels en een 2 pixelwegwerpcameraatje.
absoluut laten liggen of breek hem in de videotheek in drieen. dit mag door niemand gezien worden. 0,5 sterren.
VierkanteOogjes
Niet huren, niet kijken!!! Het is dat dit bij de videotheek al een weekfilm is en ik m daarnet in bed heb aangedaan (en 10 minuten later weer heb uitgedaan), om rustig wakker te worden op mijn vrije dag anders had ik echt mijn geld terug gevraagd, haha!
Wat een drama zeg, slechter dan dit kan echt niet. Wat een kutwijven zeg, niet te flitsen! Hoopte echt dat ze bij het begin al werden koud gemaakt. Ik zat zo te kijken en dacht echt; is dit een grap? Geloof me, ik heb veel films gezien, maar dit?
Ga nu Black Sheep kijken (ook horror), die MOET wel beter zijn dan dit.
0,5 * omdat het (helaas) niet lager kan. Mazzel!
Flitspoppers
Een belachelijk slecht afstudeerproject!! De 10 minuten dat we "de film" gekeken hebben was lang genoeg om te concluderen dat het hier om een HORROR ging. En dan niet in de goede zin van het woord!!
Voor je eigen bestwil en dat van je mede filmkijkers: NIET HUREN!!!
mandy112
dit is zo.n slechte film met amateurs die alleen maar kunnen gillen en janken heel de film door,en als je denkt het wordt een beetje spannend dan wordt het weer verneukt met kak en pis en as van dr vader,het is werkelijk niet om aan te zien,ik had echt knallende koppijn van die meisjes,dat er zo,n film gemaakt mag worden en in de videotheken beland,het is echt een schande voor de echt goeie films.
1 ding wat je er mee moet doen,rechtstreeks in de prullenbak.
roytie
Wat een domme film is dit.
Ik heb veel films gezien, maar nog nooit zo'n slechte film als dit.
Nouja gezien... na 15 minuten kijken maar een beetje vooruit gespoeld, om te kijken of er nog verbetering in zou komen, maar nee... Wat een domme film. Vandaag gekocht voor 6 euro bij de Media Markt. Nou deze film zou ik nog niet meenemen als de dvd gratis was. Het verhaal, en de foto's bij de dvd hoes zagen er goed uit, vandaar dat ik deze gekocht had, later ff de reactie over de film gelezen en toen wist ik al genoeg! Volgens mij is dit ook met een normale videocamera gefilmd, alleen het beeld al, en dan het acteren! Wat erg. Schandalig dat deze film verkocht mag worden! Een 0,5!
DiDa
Sorry, maar ik vond dit een goede film. Het was op een zeer realistische manier gefilmd en gespeeld. We hebben een keer niet te maken met een standaard killer die iedereen een voor een afslacht. Tja, waar hebben we eigenlijk precies mee te maken? Een gestoord persoon sowieso. De dames weten zelf niet waarom hun al die ellende wordt aangedaan en waarom die persoon achter hun aanzit. We krijgen niets te weten over de "killer". En dat is precies wat de film zo eng maakt. De dames in de film hebben geen idee wat er aan de hand is. De bangheid is goed te voelen. Dit komt ook mede doordat er een keer geen mooie meisjes met uitpuilende borsten de hoofdrol spelen, maar gewone alledaagse meiden die van een uitje terugkomen.
Ik vond dit bij vlagen een akelige film. Ik kon me goed identificeren met de hoofdrolspelers. Dat is pas horror. Tuurlijk oogt het amateuristisch en goedkoop. maar de makers hebben dit op een creatieve manier opgelost. Aan het begin denk je: waar zit ik nu naar te kijken, maar je moet gewoon door blijven kijken. De film werd steeds spannender en enger. Maar ja, ieder zijn smaak.
martinovitch
Deze film trekt op niks.
Het beeld is slecht het is super slecht geacteerd en ik krijg koppijn van het gescheeuw van die wijven.
0.5 voor de moeite !
Aja nog een vraag waarom staat dit niet in de flop top 100 ?
Don_Mat
Nou echt sorry hoor, dit oordeel geef ik nooit. Maar als je deze film spannend vond, is het echt tijd om te gaan praten met iemand met een witte jas! Ik heb van me leven zon slechte film niet gezien. Ik geef hem een 0,5 * maar eigenlijk wil ik niks geven. Gewoon 4 euro voor betaald. Schande. Videotheken die dit soort prul verhuren, mogen van mij hun deuren sluiten. Terwijl de hoes nog wel te doen was!
martinovitch
Hier ben ik het volledig mee eens. Als ze met zo'n rommel geld willen verdienen kunnen we evengoed een 5 mp camera kopen en zelf ook een film maken amai echt een schande dat ze ons voor deze rommel laten betalen.
Tonypulp
Ben net bij de videotheek geweest, meteen even 7 horror films meegenomen zodat ik de rest van de week s'nachts even lekker een filmpje kan kijken, deze zit er helaas ook tussen.
Op de achterkant stonden allemaal lovende commentaren die gequote waren van movie sites, die het heel toevallig niet doen?
Alle andere sites kraken hem af, nogal apart.
Jammer als je alle goede horror films al hebt gezien die de videotheek heeft, dan kom ik vaak thuis met onzin zoals dit.
(Gelukkig heb ik dan nog enkele leuke films er tussen zitten)
Maar ik kijk er echt tegenop deze in mijn xboxje te gooien...:(!
martinovitch
Alle andere sites kraken hem af, nogal apart.
(Gelukkig heb ik dan nog enkele leuke films er tussen zitten)
Maar ik kijk er echt tegenop deze in mijn xboxje te gooien...:(!
Wede gewoon doen als je het 10 minuten volhoud voor hier naar te kijken awel shapeau dan !
Lui (crew films)
wat een verotte film zeg, dat camerawerk... ze gebruiken de 'documentaire stijl' gewoon als excuus, acteerwerk zat er niet bij. gewoon zielig dit. wat ik hierboven al zie staan, opmerkingen van andere sites die op de dvd hoes staan, dat dit een van de beste horrorfilms aller tijden is, is gewoon lachwekkend. het lijkt wel alsof ze zijn omgekocht
. ik voel me weer eens opgelicht
nickje76
Jeetje mensen,
wat een enorm slecht film.
Echt zeldzaam slecht.
Het verhaal is wel goed, maar daar houd het op.
Ontzettend slecht geacteerd en het camera werk kan zo de vuilnis bak in.
Kijk deze film aub niet, echt jammer van je tijd.
Jammer dat je geen 0 kunt geven, een 0.5 is nog eigenlijk te veel namelijk.
Lui (crew films)
Ik vraag me nu dan ook af waarom ik de film een 1 gegeven heb, volgens mij kan ik het beter naar een 0.5 veranderen. Ik zal de film binnenkort eens herzien, als het me lukt om hem af te kijken.
2 regisseurs en dan nog zo slecht
Hoe bestaat het, heb het gelukkig niet gezien dan
Jic
Ik weet dat horror films slecht zijn maar deze...
Niet kijken dus zonde van je tijd een echte afrader.
erik1677
hehehehehehehehe zag he hoesje laatst al liggen, en de achterkant schrok me zo af, dat ik m weer gauw in het schap heb terug geflikkerdt, dat was zelfs al een wanproduct
judaz
Helemaal mee eens
akira124
Kant en klare bagger, mensen die hoger als een half geven moeten misschien even bij dr Rossi op de koffie.
Cyberator
2 regisseurs en dan nog zo slecht
Hoe bestaat het, heb het gelukkig niet gezien dan
Dat was misschien het probleem. Bij mijn studies ging dat ook nooit goed als je met twee moest regisseren. Ik heb deze voor 1 euro gekocht omdat de trailer best goed was... maar na het zien van de scores hier, heb ik geen zin meer.
Wel een gore cover
Cyberator
Toch maar gezien en best goed meegevallen.
Okey het eerste halfuur was erg, heb ik die meisjes de hele tijd zitten uitlachen. Maar naar het einde toe beterde het.
Enkele toch orginele stukken in.
Maar dit is echt Low B door amateurs. Dus verwacht niets van kwaliteit.
Noodless
Alleen 1 punt voor het originele concept, nl. het verhaal speelt zich voortdurend af in en rond de auto. Maar daar blijft het dan ook bij.
Wat een chaotisch boeltje ! En dat voortdurend krijsen en geschreeuw van die 5 vrouwen werkte ook op de zenuwen. 1/10

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

La Semana del Asesino

All through the House
Horror, 2015

Joy Ride 2: Dead Ahead
Thriller / Actie, 2008
victimjeepfemale killervillainessdead bodymartelenscreamgeweldimplied rapedeserted roaddeserted road