• 9.160.123 stemmen

Five across the Eyes (2006)

Horror | 95 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Greg Swinson en Ryan Thiessen

Met onder meer: Jennifer Barnett, Veronica Garcia en Sandra Paduch

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Five across the Eyes

"Getting home by curfew is gonna be hell..."

Vijf tienermeiden raken hopeloos verdwaald, als ze na een football-wedstrijd op weg zijn naar huis. Wanneer ze bij een verlaten winkel de weg vragen, rijden ze per ongeluk tegen de koplamp van een SUV aan, die daar geparkeerd staat. Onervaren als ze zijn en bang om in moeilijkheden te komen, draait het vijftal snel de onbekende weg weer op. Terwijl ze door de donkere bossen rijden, een gebied dat de plaatselijke bewoners 'The Eyes' noemen, zien ze tot hun grote schrik één koplamp achter hen opdoemen. De bestuurder van de beschadigde SUV zint op wraak. De dolle rit die volgt, zorgt ervoor dat de vijf meiden voor altijd hun jeugdige onschuld verliezen.

avatar van The Hidden

The Hidden

Vier hele euro's down the drain omdat ik deze afgrijselijk slechte film heb gehuurd, en niet eens helemaal heb afgekeken, vanwege alle hiervoor genoemde redenen.

Bij de aantiteling (die ontbrak, we worden meteen geconfronteerd met een paar extreem slecht acterende krijsende meiden) werd me al pijnlijk snel duidelijk dat ik weer eens een grabbelbakfilm had aangetroffen. Het camera"werk" is ook te erg voor woorden, ik kan met mijn gsm nog mooiere plaatjes schieten dan deze cameraman on drugs.

Neen, ik zeg het niet vaak, en meestal is een slechte film nog wel het afkijken waard, maar dit is ECHT te erg, wat een tenenkrommende vertoning.

De makers moesten zich kapotschamen, en diegenen die het er ook nog brood in zagen om dit wanproduct op de markt te brengen, met lovende kritieken op de hoes, mogen aan de hoogste boom worden opgehangen: dit is gewoon misleiding.

Helaas raadpleeg ik in de videotheek niet Moviemeter alvorens een film te huren, maar ik heb mijn lesje geleerd: mijn gsm kan namelijk niet alleen beter filmen, maar ik kan ook de waardering opzoeken van een film, alvorens fouten te maken

avatar van essepluisje

essepluisje

Belachelijke film! Vreselijk amateuristisch. Snel afgezet.

avatar van eavymetal

eavymetal

Ik vind persoonlijk de film best wel te pruimen.

De film heeft een beetje het sfeertje van The Blair witch project.

avatar van Nitrouz

Nitrouz

Wat een drama.

Geen woorden voor dit, zo verschrikkelijk slecht, amateuristisch en niet eens lachwekkend helaas.

avatar van umbra

umbra

Irritante wijven, sjeezes...je hebt gewoon goesting om die wijven het zwijgen op te leggen...maakte het volledig uitkijken zeer moeilijk

avatar van Clapboy

Clapboy

Vond hem minder erg dan verwacht.

avatar van danny61

danny61

Wat een film, een dikke ramp.

Geschreeuw van het begin tot het einde niet normaal.

Allemaal zeer onperfecsioneel in elkaar gezet moeite moeten doen om de film uit te kijken.

De slechtste film die ik ooit gezien heb

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Zet de film op een willekeurig moment aan en je zult omvergeblazen worden door een orkaan aan gejank, geschreeuw en panisch gehijg van de vijf dames die al bloedend, kotsend en mja... poepend(!) de boel zo ongeorganiseerd mogelijk op proberen te lossen. Eigenlijk wel realistisch, als je 't zo omschrijft. Maar als film is het een bijzonder frustrerende en verwarrende ervaring. Het is bijna een kunst om het zo beroerd in beeld te brengen. Niet alleen het camerawerk, maar ook de kwaliteit van het beeld is waardeloos. Verhaal lijkt on the go bedacht en weet -ondanks de eenvoud- nergens echt van de grond te komen.