Gettin' It (2006)
Geregisseerd door: Nick Gaitatjis
Met onder meer: Patrick Censoplano, Cheryl Dent en Sajen Corona
Plot Gettin' It
"Size Does Matter..."
Silver is een sullige tienerjongen, een maagd bij wie de hormonen door het lijf gieren. Maar een date krijgen lukt hem niet. Totdat een misverstand over een doos condooms met de maat XXL tot het gerucht leidt, dat hij nogal groot geschapen is. Het duurt dan ook niet lang tot de voormalige loser dates heeft met kinky strippers en smachtende huisvrouwen.
Silver
Faris
Tiffany
Rita
DSonnema
wat een slechte film.. een heel slecht verhaal als je het uberhaubt al een verhaal kan noemen.
1* voor de moeite
BS
ondanks dat het niet veel voorsteld, als je er vooraf vanaf weet en er rekening mee houd is het gewoon een leuke, ff zuipen, verstand-op-nul-en-kijken-maar-film met hoog onderbroek- "humor" gehalte.
verwacht je iets om flink mee te lachen, laat deze even liggen.
verwacht je een leuke film,die niet gelijk grappig is,maar wel positief is en lekker wegkijkt in hersen-dood-stand.
vandaar 2,5 ster.
TheDon5
Wat een slecht geacteerde B-film is dit! Vooral de vader en moeder van de "hoofdrolspeler" zullen vast een prijs krijgen voor slechtste acteur...enig lichtpuntje voor mij was toch het vrouwelijk schoon dat te pas en te onpas door de film heen verscheen.
Yugob0ss
Deze film raad ik niemand aan. Een van de slechtste films die ik de afgelopen tijd heb gezien, zoniet de slechtste. Vandaar 1*.
sporthaas
Mijn eerste 1, en dan wel voor de eerste helft van deze film. langer heb ik niet gekeken.
Sjaako
Ik heb het gered tot een minuut of 5, toen ze in de pizzeria aan het werk waren en hij tips kreeg van z'n collega.
Wat een dramatisch acteerwerk. Pure geldklopperij, en dan ook nog het logo van American Pie gebruiken (op de hoes)....
danny61
Al by al vond ik de film niet slecht.
Heb toch af en toe moeten lachen.
Dus ik raad u zeker aan de film eens te zien,wat ze hierboven ook schrijven ,vond ik hem toch niet slecht.
Het was allemaal wat klugelig maar was toch avond vullend.
Ik geef 3 op 5
Oscarwinnaar
De eerste helft van deze film was echt hilarisch, alhoewel het B-film gehalte eraf droop.
Jammer dat het in de tweede helft minder werd, ik vond het zelfs saai worden. Zonde eigenlijk.
shadowman
vond hem opzich wel leuk, beetje een zondag-middag-film.
Al die tieten enzo was ook wel netjes, maar qua verhaal was het een beetje vreemd, 3 *
Killerbert
ik had meer van deze film verwacht, verder wel redelijk
eind is te voorspellen
J filmrecent
Leuke B-film, die in het begin komisch is maar daarna sterk afdaald naar de C-status.
Goed aan de film is dat je wel wil zien hoe het einde is, maar dan kom je zeer bedrogen uit. Er zijn einde;s maar zo slecht einde, verdiend een pluim wie dit heeft verzonnen.
Ik zeg hoort thuis in het rijtje B/C kwaliteit. In dit genre zal de film waarschijnlijk ook geen oscar verdienen.
Matig acteerwerk, slecht verhaal, slecht einde.
Ik zeg eerst zien dan stemmen
crazy_1969
Wat een vreselijke film! Had in het begin nog het idee dat ie leuk zou worden maar NOT!!
Danny2379
Ik ga hier niet eens punten voor geven zo slecht heb m na n half uur uitgezet (verbazend dat ik nog zo lang heb gekeken)
marini8385
Er wordt over deze film gezegd dat deze American Pie zou kunnen overtreffen. Nou op geen enkele manier komt deze film ook maar een beetje in de buurt. In de gehele film zit niet echt een verhaal vast en bovendien wordt er erg slecht geacteerd. Met alleen maar een beetje bloot redt je het echt niet...
jaspertje3
Acteurswerk meer dan vreselijk en niet overtuigend. Zitten nog wel paar leuke meiden in de film. Ik heb het 3 kwartier volgehouden voordat ik deze film uitzette. Gelukkig was ie maar 3 euro
bart_31
Zonder twijfel de allerslechtste film die ik in mijn leven heb gezien. Acteer prestaties zijn om te janken, het verhaal is ontzettend slecht uitgewerkt en dramatisch slecht. Verder is deze film denk ik zo low budget, dat er niet eens figuranten zijn (zie scene in de discotheek).
En net op het moment dat je denkt het allemaal te hebben gehad, krijg je als genade klap de ontzettend slechte bioscoop scene. Deze film verspilt 93 kostbare minuten van je leven.
En tuurlijk, ik kan vaak ook wel lachen om films die eigenlijk slecht zijn, maar toch wel leuk voor een keer in het weekend of met vrienden. Maar deze is zo slecht, dat hij zelfs voor die momenten niet leuk is.
devilkem001
slechte film, evenals ook de acteerwerk. 1 ster toch voor de moeite.
chevy93
Slechte film, slecht geacteerd, goedkoop script.
Zeer flauw.
Zeer slecht en goedkope namaak van American Pie
Wat een kutfilm zeg!!
Zeer slecht acteerwerk("overacting"), camerawerk is gepruts, geen plot in de film, geen grappen...
Er vliegen alleen zo nu en dan wat siliconen tieten door het beeld heen, maar daar houd ik helaas ook niet van!
Mescaline
Geen aanrader. Slechte montage en slecht geacteerd op een paar acteurs na die het *redelijk* deden..
Niet afgekeken dus ik geef geen stem..
DonViseroo
Goeie tussendoor-film, vond niet dat de film erover ging ofzo, vond hem ook nergens langdradig, goed einde. Natuurlijk geen American Pie-niveau, maar dit soort films maken ze ook niet zo vaak.
Ramnnn
Heb me tijdens het kijken van deze film tenminste 20 keer afgevraagd waarom ze dit uberhaupt vergelijken met films als American Pie. Op het hoesje stond letterlijk "heter dan American Pie", nou sorry hoor.. Maar dan verlies je toch behoorlijk je geloofwaardigheid.
Absoluut een afrader.
LaCosaNostra
niet leuk kijk de recties hierboven. Wel een enkele keer gelachen, maar niet genoeg.
Dk2008
Het grootste minpunt in de film is het slechte acteren. Patrick Censoplano speelt eigenlijk nog wel redelijk gezien zijn jonge leeftijd. Het eerste halfuur is niet zo geweldig maar zodra het nieuws in de kapsalon de ronde doet, vind ik het nog helemaal niet zo slechte film. Zoals hij reageert op de naar sex hunkerende vrouwen. Vaak ook onbedoeld grappig zoals die moeder die maar uit haar mok blijft drinken terwijl die waarschijnlijk niet eens gevuld was.
Wat ook zo opmerkelijk is, is dat dit soort films op gegeven nog serieus gaat worden ook. Ik heb genoeg van dit soort films gezien zodat ik uiteindelijk nog op een gemiddelde uitkom maar op sommige momenten zelfs goed. Leuk liedje aan het begin, leek wel Nat King Cole en zodra de film afgelopen is ook weer zo grappig liedje. Allemaal kleine zaken die ik meetel en een juist tijdstip uitkiezen kan ook helpen.
Tha-Joker
Tja, dacht misschien een leuke variatie van American Pie te zien te krijgen, dit was jammergenoeg niet het geval. Als je deze film kijkt voor het verhaal: niet doen. Als je deze film kijkt voor het lachen om slechte films: wel doen. Als je deze film kijkt voor de seks: koop een pornofilm.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Vreselijke komedie die als film niks voorstelt, waar het acteerwerk below zero zit en het ergst van allen: nergens grappig word. En voor de vrouwen hoef je het ook niet te doen..
philip038
Slechtste film die ik ooit heb gezien. Echt alles aan deze film is slecht.
Naomi Watts
Ja, dit is wel heel erg slecht. Ik had wel weer zin in een heerlijke onnozele tienercomedy maar had niet verwacht dat dit zo low budget was. Gaat ook werkelijk nergens over, die personages ook die debiele 'mentor', die wannabe vader, die hoofdrolspeler is ook maar erg vervelend. Stom plot ook. Enige pluspunt was die blonde in die rode sportauto (she put's the porn in popcorn
) maar voor de rest gewoon een zielig puberaal filmpje, zo low budget als de pest en helaas staat dit ook gelijk aan de kwaliteit van de film. Beetje jammer.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Just like Heaven